De Tarzan vibrator: van de jungle naar jouw slaapkamer

In the jungle the mighty jungle, the lion sleeps tonight…. Ee-e-e-oh-mum-oh-weh!

En jij slaapt straks ook zonder problemen na een stevige stoeipartij met Tarzan. 🙂

Echte Tarzan vibrators zijn schaars. Je ontdekt hieronder waarom. Ik raad een goede rabbit vibrator aan zoals de Je Joue Fifi die verkrijgbaar is bij:

  1. Bol.com (tip!)

Wat ruist daar in het struikgewas?

Er zijn veel concurrenten bijgekomen in de loop der jaren, maar toch valt nog altijd de naam Tarzan als het gesprek gaat over de nieuwe vibrator die moet worden gekocht. Maar waarom eigenlijk?

Nou, de Tarzan was de eerste populaire vibrator die naast de penisvorm en trilmotor twee extra features had. Twee uitstulpingen van de body die bedoeld zijn om zowel de clitoris als de anus te stimuleren terwijl je het penisvormige gedeelte van de vibrator in je vagina hebt.

En die toevoegingen bleken een groot succes. Vooral omdat de trillingen van de vibrator ook voelbaar waren in de uitstulpingen voor de clitoris en anus. Dus dat betekende een hoop extra pret. Iets dat andere vibrators op dat moment niet boden.

De originele Tarzan

Allereerst: no worries. Er zijn moderne varianten. Maar we willen bij het begin beginnen.

De eerste en enige echte Tarzan vibrator had letterlijk de vorm van een Tarzan karakter samen met een aapje dat met zijn tong en staart de clitoris en anus stimuleert. Hij zag er wel wat ouderwets uit in zijn rode en witte kleur met een flink blok onderaan de vibrator voor de bediening.

Na een tijdje kwam ook een zwarte versie op de markt. Qua vorm hetzelfde, maar het zag er net iets minder geitenwollensokken uit.

Tarzan… aapje… konijn… vlinder?

Had Tarzan niet meer genoeg aan zijn trouwe aapje? Nee.

De concurrentie wilde een graantje meepikken van het succes van de Tarzan. Maar ze konden het natuurlijk niet letterlijk gaan namaken.

De Rabbit

Een heel leger aan Rabbit vibrators overspoelde al snel de markt. Een Rabbit heeft naast het penisvormige gedeelte twee oortjes die de clitoris stimuleren. Een ontwerp dat tegenwoordig ontzettend veel vibrators hebben. Daarnaast zie je nu ook wat meer Rabbit vibrators met twee uitstulpingen voor de clitoris en anus, nu de originele Tarzan vrijwel helemaal van de markt is verdwenen.

Het type vibrators dat we scharen onder de “Rabbit” beslaat nu echt een gigantisch groot deel van het aanbod aan vibrators. Er is niet een specifiek merk Rabbit vibrator. Je moet het zien als een model dat meerdere fabrikanten hebben geadopteerd, waaronder helaas ook een hoop merkloze meuk.

De Butterfly

Niet al te lang na de Rabbits kwamen ook de butterfly vibrators op de markt. Letterlijk een vibrator met vleugels. Die zitten niet aan de zijkant van de vibrator, maar aan de voet van de toy. Het verschil met een Rabbit is dat ze niet specifiek de clitoris onder handen nemen tijdens het masturberen, maar de gehele buitenkant van de vagina, inclusief schaamlippen en clitoris.

Het zorgt voor een intens gevoel waarbij je hele vagina wordt gestimuleerd. Sommige vrouwen vinden dat iets te veel van het goed en zeggen dat ze na een tijd spelen een beetje een lam gevoel hebben tussen hun benen, maar anderen vinden dat juist het grote pluspunt van dit type vibrators.

Net als bij de Rabbit is die niet een specifiek merk, maar een model vibrator dat meerdere fabrikanten verkopen. Je kunt zelfs varianten vinden waarbij net als bij de Rabbit het vlindergedeelte wel aan de zijkant van de vibrator zit.

En Tarzan?

Verwarrend? Nogal. Vooral de termen Tarzan en Rabbit worden met plezier door elkaar gebruikt. En dan komt Butterfly daar soms nog eens bij, al weten de online shops dat meestel nog wel goed te reserveren voor vibrators die vooral van buitenaf de hele vagina stimuleren.

Wij vinden dat je zo het beste onderscheid maakt:

De Tarzan stimuleert inwendig, de clitoris en de anus.

De Rabbit stimuleert inwendig en de clitoris.

De Butterfly stimuleert uitwendig en afhankelijk van het model de clitoris en/of inwendig.

Tarzan 2.0

In de kleuren roze en paars kwam de oorspronkelijke Tarzan terug in een nieuw jasje. Zowel Tarzan als zijn aapje waren nog altijd present. Het materiaal van de vibrator was doorzichtig. En het bedieningsgedeelte is iets minder lomp dan voorheen.

Maar ook dit model is bijna niet meer te vinden. En dat hoeft ook niet, want er zijn ondertussen betere vibrators verkrijgbaar.

Pas op met merkloos spul

Er zijn ontzettend veel merkloze Tarzan en Rabbit vibrators op de markt. Vaak is het rommel die binnen een jaar stuk gaat. Of de bediening is erg onhandig. Ze zijn dan ook vaak goedkoop (<€50,-)

Weet wat je in huis haalt als je kiest voor een merkloos product. Die fabriek in China poept duizenden van die dingen uit in een maand en heeft geen naam hoog te houden. Groothandels kopen het massaal in en talloze webshops schuiven ze graag over de digitale toonbank. Geld is geld.

Als je kiest voor een merk, is het net even anders. Het komt misschien wel uit dezelfde fabriek, maar wordt aan veel hogere kwaliteitseisen gehouden. Want het merk dat de vibrator verkoopt, heeft veel geld besteed aan het opbouwen van een reputatie en wil die ook behouden.

Tarzan vibrator kopen

Dit zijn vibrators die je inwendig kunt gebruiken en die tegelijkertijd je clitoris en anus stimuleren. En die blijken schaars te zijn tegenwoordig.

De Double Rabbit Pleasures Vibe komt nog het dichtst in de buurt van de oorspronkelijke Tarzan. Met twee konijntjes voor je clitoris en anus en een draaiende kop. Maar let op: dit product bevat weekmakers. Dat is niet goed voor je doos, dus we raden je deze vibrator af.

Ik schaar deze vibrator wel onder het kopje “merkloos”, dus naar mijn mening kun je beter op zoek gaan naar een degelijke Rabbit vibrator van een gevestigd merk.

Overweeg een Rabbit vibrator

Aangezien de Tarzans bijna niet meer te krijgen én sterk verouderd zijn, ben je vandaag de dag beter af met een fatsoenlijke Rabbit vibrator. Je kunt hem altijd combineren met een mooie buttplug van Njoy als je je bips niet wilt teleurstellen.

Ik vind zelf de Je Joue Fifi erg mooi vormgegeven die verkrijgbaar is bij:

  1. Bol.com (tip!)