De beste vibrator voor beginners onder €50,- is…

Ik snap dat je aan je eerste vibrator geen €200,- wilt uitgeven.

Maar er is ontzettend veel meuk te koop in het goedkopere segment dat je echt beter kunt vermijden.

Is elke dure vibrator dan wel goed?

Nee.

Maar daar heb je review websites zoals deze en klantenervaringen voor.

Hieronder mijn selectie van de beste vibrators voor beginners die voor minder dan €50,- verkrijgbaar zijn bij een online erotiekwinkel.

De beste vibrators voor beginners tot €50,-

Satisfyer Mister Rabbit

Prima rabbit vibrator voor een schappelijke prijs.


Satisfyer Master

Dikkere vibrator met extra verdikking bij de kop.


Satisfyer Wand-er Woman

Sterkere wand vibrator met goede prijs/kwaliteitverhouding.


Satisfyer Pro Plus

Clitorisstimulator met vibraties én luchtdruk.


Satisfyer Pro Penguin

Erg betaalbare clitorisstimulator met luchtdruk (geen vibraties)


Palm Power Pocket

Oplaadbare mini vibrator van goede kwaliteit.


Svakom Elva

Oplaadbaar vibrerend ei met afstandsbediening.


Mijn doel is om jou vibrators voor te schotelen voor een relatief lage prijs, waar je wel prima plezier van kan hebben.

Zonder meteen teleurgesteld te zijn in de kracht of kwaliteit van de vibrator. Bovendien zijn ze allemaal oplaadbaar en als het even kan voorzien van een siliconen buitenkant.

Het merk Satisfyer staat er vaak in. Soms slaan ze de plank mis in hun kruistocht om alsmaar nieuwe vibrators te kopiëren en uit te schijten. Maar over het algemeen hebben ze goede vibrators voor weinig.

Rabbit vibrator voor beginners

De Satisfyer Mister Rabbit is een leuke rabbit vibrator met een handige ring aan het einde van het handvat. Zo kun je de vibrator zelfs met een of twee vingers vastpakken in plaats van met je hele hand.

Satisfyer Mister Rabbit

Zowel in het hoofddeel van de vibrator als het deel dat je clitoris stimuleert zit een aparte motor die voor vibraties zorgt. Je kunt kiezen uit 12 verschillende sterktes qua standen.

De vibrator is waterdicht en dat vind ik zelf altijd vooral erg fijn bij het schoonmaken van seksspeeltjes onder de kraan. Dan kun je de boel wat steviger schoonmaken dan wanneer je heel voorzichtig moet zijn met een speeltje dat niet waterdicht is.

Je koopt de Satisfyer Vibes Mister Rabbit bij:

  1. Bol.com

Dikke vibrator voor beginners

Liever een tikkeltje steviger? Dan is de Satisfyer Master misschien wat voor je.

Een vibrator van een prima maat met een verdikte kop. Hierdoor kan hij ook wel dienst doen als G-Spot vibrator. De vibrator zelf is een stukje dikker dan de Mister Rabbit.

Satisfyer Master

Heb je nog geen idee “hoeveel” vibrator je lekker vindt bij inwendig gebruik van een vibrator? Kies dan voor de Mister Rabbit hierboven. Die is wat slanker.

De Master is een ruig speeltje dat je ook ruig kan schoonmaken omdat hij waterdicht is. Alleen de kleur is letterlijk een beetje kut.

Als jij wel al zeker weet dat je een onsje meer wilt, dan is de Master een prima keuze.

De Satisfyer Master is te koop bij:

  1. Bol.com

Wand vibrator voor beginners

Een wand vibrator of massager zoals de Satisfyer Wand-er Woman is alleen geschikt voor externe stimulatie van de clitoris en vulva. Dus niet voor penetratie.

Zo'n massager is gebouwd om vooral sterke trillingen te produceren in de kop van de vibrator. Die kop plaats je tegen je clitoris en gaan met die banaan. Met 10 verschillende vibratiepatronen en 5 verschillende vibratiesterktes.

Satisfyer Wand-er Woman

Kortom, fijn als je niet zoveel op hebt met penetratie om klaar te komen. En wanneer je stevige trillingen wilt.

Natuurlijk zit de Wand-er Woman niet op het niveau van de veel duurdere Europe Magic Wand of de Doxy massagers. Maar de prijs- kwaliteitverhouding is dik in orde.

De Satisfyer Wand-er Woman is verkrijgbaar bij:

  1. Bol.com

Luchtdrukvibrator voor beginners

Ok. Luister ff.

Een luchtdrukvibrator moet je alleen kiezen als je bereid bent om te experimenteren en oefenen. Succes is niet meteen gegarandeerd.

Je kunt er alleen je clitoris mee stimuleren en ze zijn niet geschikt voor penetratie of algehele stimulatie van je vulva.

Alleen je clit. Snappie? Ok.

Luchtdrukstimulatie op je clitoris is heel anders dan vibraties van een klassieke vibrator. Maar het werkt voor veel vrouwen wel heel erg goed. Bovendien is het bij correct gebruik stiller dan een vibrator die hard trilt.

De Womanizer was de eerste die deze technologie toepaste in een seksspeeltje en rekent er ook de hoofdprijs voor. Maar dat werd natuurlijk driftig afgekeken door andere merken.

De Satisfyer Pro Plus is een erg betaalbare manier om kennis te maken met luchtdrukstimulatie van je clitoris.

Satisfyer Pro Plus Vibration

Bovendien is het een clitorisstimulator en clitorisvibrator. Je kunt zowel luchtdruk als vibraties tegelijk inschakelen.

De Satisfyer Pro Plus is verkrijgbaar bij:

  1. Bol.com

Maar nogmaals: je moet er geduld mee willen hebben en bereid zijn om tips op te volgen van andere vrouwen die er al plezier van hebben.

Wil je een clitorisstimulator die er iets joliger uit ziet? Dan is de Satisfyer Pro Penguin ook een goede optie en meestal nog iets goedkoper.

Satisfyer Pro Penguin

Want die doet alleen luchtdruk en geen vibraties.

Je koopt de Satisfyer Pro Penguin bij:

1. Bol.com

Ik heb getwijfeld of ik uberhaupt een luchtdrukstimulator moest toevoegen aan dit overzicht. Maar ze zijn gewoon te goed qua prestatie vs prijs vs kwaliteit om ze weg te laten.

Misschien niet echt een speeltje voor “beginners” op het gebied van aan en gaan met die banaan. Dus daarom met de disclaimer dat je er de tijd voor moet nemen.

Kleine vibrator voor beginners

De Palm Power Pocket is een discreet, klein krachtpatsertje.

Je kan talloze kleine vibrators voor weinig krijgen. Maar het merk Palm Power gaat al een hele tijd mee in het wereldje en maakt gewoon prima producten.

Palm Power Pocket

Alleen geschikt voor externe stimulatie van je clitoris.

De Palm Power Pocket vibrator is te koop bij:

  1. Bol.com

Wil je klein en intern gebruik? Dan is een leuk vibrerend eitje misschien wat voor je.

Vibrerend ei voor beginners

De Svakom Elva zit aan de bovenkant van het budget. Maar dan heb je wel een degelijk eitje waar je leuke avonden mee kan beleven in de bioscoop, in een restaurant of op stap. Of gewoon een keer heerlijk saai thuis.

Het eitje breng je bij jezelf in. Het koordje laat je naar buiten bungelen, want dat doet dienst als bergingshulpstuk en als antenne. Kortom, een opgefokte tampon op anabolen.

Svakom Elva

Je moet wel altijd een beetje in de buurt blijven met de afstandbediening en je niet kleden voor een expeditie naar de noordpool.

Bij speeltjes met bediening op afstand blijft de signaalsterkte altijd beperkt. Dat zou bij deze in orde moeten zijn, maar er zijn toch kopers die aangeven dat het tegenvalt.

Kun je ermee klaarkomen? Verreweg de meeste vrouwen niet. De trillingen zijn zowel bij intern als extern gebruik niet zo sterk dat je er makkelijk mee klaarkomt.

Een eitje is onderdeel van het voorspel met een partner of met jezelf. Stiekem stout bezig zijn zonder dat iemand dat meteen in de gaten heeft, want hij is ook vrij stil.

Dus ook geschikt voor die druilerige middagen op je werk, tijdens een saaie presentatie of in het openbaar vervoer.

De Svakom Elva haal je bij:

  1. Bol.com

Is €50,- genoeg voor jouw wensen?

Het nadeel van een budget is dat je altijd voor een tientje meer (en een tientje meer… en een tientje meer…) weer veel betere vibrators kan uitzoeken.

Zeker rond de €70,- tot €80,- kom je uit in een middensegment waar je meer keuze krijgt uit vibrators van degelijke merken.

Maar misschien vind je €50,- al te veel.

Welke vibrator je uiteindelijk ook kiest, check de tips hieronder nog even. Dan vermijd je als beginner al snel een miskoop.

Tips voor jouw eerste goedkope vibrator

Goedkope vibrators zijn goedkoop met een goede reden. Daarom een paar goedbedoelde adviezen als je een vibrator voor beginners in het goedkope segment wilt kopen.

Kies er een met meerdere snelheden

Soms moet het gewoon even wat harder of net even wat zachter om aan je trekken te komen. Dat lukt niet met een vibrator die maar één standje heeft.

Vermijd vibrators met losse AA/AAA of andere batterijen.

Ze hebben erg weinig kracht. En als ze dat wel hebben, dan duurt het niet lang. En de verse batterijen kun je op dat moment natuurlijk net niet vinden.

Het is zonde van je geld om een vibrator te kopen met losse batterijen. Kies voor een oplaadbare vibrator met ingebouwde batterij.

Vermijd “fun” vibrators met een gimmick

Grappige vibrators die het vooral van hun uiterlijk moeten hebben, doen vaak niet veel voor je qua prestaties. Net als sommige mensen.

Blijf ver vandaan bij vibrators in de vorm van een eendje, een stuk fruit of groente of andere “grappige” vormen.

Vermijd vibrators van de drogist

Het is geen goed spul. En zie je jezelf er al mee terug gaan als hij stuk gaat?

Kies online een goede uit bij een betrouwbare (erotiek)shop en bespaar jezelf (opnieuw) de schaamte als je gebruik moet maken van de garantie.

Bol.com is het meest anoniem wat betreft de doos, afzender op het adreslabel en begunstigde op je bankrekening. En je kan het pakketje bovendien ophalen bij een Albert Heijn in de buurt in plaats van het thuis te laten bezorgen.

Zorg wel dat je gebruik maakt van je eigen bol.com account die niemand anders gebruikt als je wilt voorkomen dat iemand je aankoop kan zien.

Vermijd “jelly” en andere goedkope, zachte en doorzichtige materialen

Het risico op weekmakers daargelaten, worden ze makkelijk vies en plakkerig. Het materiaal gaat snel achteruit. Het verkleurt en degradeert tot een plakkerige bende.

Kies voor een vibrator met een buitenkant van zachte siliconen. Dan vermijd je standaard flauwekul als weekmakers en andere meuk die je niet in je vagina wil stoppen.

Vermijd alles wat “magic wand” heet, een blauw en wit uiterlijk heeft en minder dan €90,- kost.

Die bestaan alleen maar om mensen te misleiden die al eens van de Hitachi Magic Wand hebben gehoord. Het is bijna per definitie een dikke miskoop.

Wil je een “magic wand”? Kies dan voor de Europe Magic Wand van rond de €100,-. De originele Hitachi Magic Wand raad ik af. Alle andere, vaak veel goedkopere, “magic wands” proberen alleen maar te profiteren met een ondermaats product.

Er zijn wel nog andere goede wand vibrators of massagers zoals de vibrators van Doxy. Maar je zal zien dat die meestal niet “magic wand” in de naam gebruiken.

En wat je ook doet…

Stop in godsnaam niks van Aliexpress in je kut.

Jezus.

Zelfs een beginner begint daar niet aan.