De beste vibrator is… (review en top 3)

Ben je weer naar batterijen aan het zoeken?
Of heeft je vibo het weer eens helemaal laten afweten?
Heb je geen idee welke vibrator je moet kiezen?

Logisch dat je libido spontaan in je schoenen zinkt…
Tijd voor een goede vibrator waar je op kunt vertrouwen. Elke keer.

Wat is nou de beste vibrator op dit moment?
Dat hangt uiteraard sterk af van je wensen.

In deze vibrator review heb ik drie vibrators op een rij gezet die zich in de praktijk hebben bewezen en best getest zijn.

Tijd voor je eerste vibrator of een beperkt budget? Check dan de beste vibrator voor beginners onder €50,-.

Mijn top 3 vibrators

De beste vibrator TOP 3

#1 – Fun Factory Bi Stronic Fusion

De alleskunner. Vagina, clitoris, g-spot. Trillen en stoten.


#2 – Europe Magic Wand

Sterke wand vibrator. Kop met metalen kern. Twee jaar fabrieksgarantie. Toppertje.


#3 – JeJoue Fifi

Mooi vormgegeven Rabbit vibrator met drie motoren en meerdere vibratiepatronen.


Eervolle vermelding – Womanizer

Clitorisstimulator op basis van luchtdruk. Een beetje vreemd, maar wel lekker. Oefenen en een kans geven vereist.


Wil je jouw vibrator alleen gebruiken op je clitoris of ook voor penetratie? Wil je een waterdichte zodat je hem makkelijk kunt schoonmaken en ook in bad of onder de douche kunt gebruiken? Kom je moeilijk klaar en wil je overweldigd worden door de allersterkste trillingen of mag het een onsje minder?

Alleen als je deze vragen voor jezelf kunt beantwoorden, kun je de juiste keuze maken voor een fijne vibrator.

#1 – Fun Factory Bi Stronic Fusion

In het kort: vibraties en stoten, clitoris en g-spot. De alleskunner.

Verkrijgbaar bij:

  1. Bol.com (tip!)
  2. Willie.nl

Fun Factory dacht: kunnen we een vibrator maken die trilt én stoot? En die zowel de clitoris, de G-spot als de schaamlippen verwent?

Ja.

Ja, dat kunnen ze.

Maak kennis met de Bi Stronic Fusion. Een echte allrounder verkrijgbaar in het paars, roze en rood. Hij is absoluut duur. Maar daar krijg je dan ook meerdere vibrators in één speeltje voor terug.

Fun Factory heeft de unieke Stronic reeks. Het zijn “pulsators” die stoten in plaats van trillen. Dit doen ze door een magnetisch gewicht dat heen en weer beweegt.

De Bi Stronic is de eerste pulsator/vibrator-combinatie die zowel stoot als trilt. En dat kan hij zelfs tegelijkertijd voor je doen. In maar liefst 64 mogelijke combinaties van vibraties en stoten qua sterkte en patronen.

Als je in de juiste houding gaat liggen kun je deze toy ook handsfree gebruiken, terwijl je gepenetreerd wordt door het speeltje en je clitoris ook wordt gestimuleerd.

Deze vibrator heeft twee motors. Er zit een motor in de schacht en een in het rabbitgedeelte. Die laatste is overigens flexibel zodat je hem met een beetje manoeuvreren goed op je clitoris kunt positioneren. Ongeacht je houding of lichaamsbouw.

De Bi Stronic Fusion is volledig waterdicht en mag dus mee in de douche of in een heerlijk warm ligbad. Maar nog veel fijner is dat het schoonmaken hierdoor veel makkelijker wordt. Zeker als je de vibrator zowel vaginaal als anaal wil gaan gebruiken (dat kan!) is dat erg prettig. Een toy cleaner is in dat geval wel aan te raden voor extra hygiëne.

De rabbit-arm zorgt ervoor dat dit speeltje niet in je bips verdwijnt, wat een belangrijke voorwaarde is voor veilige anaal toys.

Trotse bezitters van de Bi Stronic Fusion vinden het een heerlijk en robuust speeltje. De prijs is het wel waard. De trillingen bij de clitoris zijn heel goed, maar niet overweldigend sterk zoals bij een Europe Magic Wand bijvoorbeeld.

Dus als je van jezelf weet dat je echt supersterke stimulatie op je clitoris nodig hebt, kun je misschien beter een Stronic Drei (voor de stotende penetratie) combineren met een sterke wand vibrator of bullet vibrator (voor vibraties op je clitoris).

Lees meer over de Bi Stronic Fusion.

#2 – De Europe Magic Wand

In het kort: ontzettend sterke wand vibrator met twee jaar (!) garantie.

Verkrijgbaar bij:

  1. Bol.com (tip!)
  2. Willie.nl

De betere Europese versie van de bekende Hitachi Magic Wand. Gemaakt door het Deense bedrijf Amok.

Met zes verschillende standen, een lang snoer met Nederlandse stekker en maar liefst 2 jaar garantie kun je je aan deze vibrator echt geen buil vallen. Als je er een opzetstuk bijneemt, kun je deze wand vibrator bovendien ook inwendig gebruiken.

Wat een ge-wel-dig apparaat! De trillingen zijn zo intens, wat een genot.

Het is en oogt wel echt als een stuk gereedschap. Een duur stuk gereedschap. Maar daar krijg je dan ook ontzettend veel voor terug qua resultaten.

Lees meer over de Europe Magic Wand.

#3 – De Je Joue Fifi

In het kort: Een supermooie en sterke rabbit vibrator.

Verkrijgbaar bij:

  1. Bol.com (tip!)

Een top 3 is niet compleet zonder rabbit vibrator. En de Je Joue is niet alleen heel mooi, maar ook erg effectief.

Deze vibrator heeft drie motors: een in de schacht en een motor in elk van de oortjes. En dit worden je beste vrienden. Natuurlijk heeft de Fifi meerdere trillingsniveaus, maar hij heeft ook meerdere vibratiepatronen.

En deze vibrator doet daar nog een schepje bovenop door af te wisselen tussen de drie verschillende motors. Dus het wordt echt een feestje tussen je dijen. 😀

Lees meer over de Je Joue Fifi.

De Womanizer vibrator (eervolle vermelding)

In het kort: unieke, ‘zuigende' clitoris stimulator die fluisterstil is.

Verkrijgbaar bij:

  1. Bol.com (tip!)
  2. Willie.nl

Ben je op zoek naar iets anders? En ben je vooral bereid om te experimenteren met je vibrator? Probeer dan eens de Womanizer.

Ze zijn niet goedkoop. En je moet ze echt een kans geven na aanschaf. Maar als je ze eenmaal onder de knie hebt, bieden ze je een heel bijzondere ervaring.

De revolutie van 2014. Een vibrator waarvan niet alleen de Duitse maker epi24 zegt dat hij uniek is, maar die het ook daadwerkelijk is.

Je zet deze vibrator op je clitoris, waarna hij rustig aan je begint te zuigen. Het is wel even wennen. En tot nu toe heb ik nog geen vrouw gehoord die de hogere standen aan kan. Maar het is een heel nieuwe manier van klaarkomen.

Bovendien is hij fluisterstil als hij eenmaal aan het werk is tussen je dijen. Aan te raden dus als je een gehorige woning of huisgenoten hebt. Oefenen is bijna vereist. Dit is geen vibrator waarmee het de eerste keer prijs is. Alleen kopen als je bereid bent om hem onder de knie te krijgen.

Het uiterlijk van de eerste variant is een beetje kitsch en het prijskaartje is aan de hoge kant, maar de ervaring is het absoluut waard. Tip: als je van nature niet (snel) nat wordt, gebruik dan een beetje spuug of glijmiddel op het kapje. Wel zo prettig.

Opnieuw een bijzondere vibrator… die niet vibreert. De Womanizer is de revolutionaire clitorisstimulator die in 2014 de sekstoy wereld op stelten zette.

In plaats van vibraties gebruikt deze stimulator luchtdruk om je een heerlijk orgasme te bezorgen dat net even anders is dan je gewend bent.

Je plaatst het witte kapje over jouw clitoris en laat de womanizer rustig zijn werk doen. Dat gaat overigens erg stil als je hem goed hebt gepositioneerd. De ideale toy wanneer je huisgenoten en weinig privacy hebt.

Het gevoel en het orgasme dat haast onvermijdelijk volgt kunnen als anders en wellicht ietwat onwennig worden ervaren. Maar wel superlekker.

Het is een speeltje waar je de tijd voor moet nemen. Ook als je het in het begin helemaal niks vindt, is het de moeite waard om door te zetten en dit speeltje beter te leren kennen.

Doet wat het beloofd. Vanaf de eerste keer dat we het gebruikten was het fantastisch. Mijn vrouw komt makkelijk meermalen klaar. Het toestel ligt goed in de hand en is makkelijk te gebruiken.

Daarnaast moet je er ook altijd voor zorgen dat je clitoris en het gebied eromheen goed vochtig zijn bij het gebruik van de Womanizer.

De mensen achter de Womanizer gaven in het begin zelfs een orgasmegarantie bij dit product. Hier wordt nu niet meer over gerept en je moet je hier ook niet te veel van aantrekken. Iedereen is anders en vindt andere dingen fijn. Zeker als orgasmeproblemen psychologisch zijn, valt zo'n garantie in het water. Een leuke marketingleus bij de eerste lancering, maar ook niet meer dan dat.

Laat dat echter geen afbreuk doen aan deze aparte toy. De Womanizers zijn echt fijne speeltjes zolang je bereid bent er de tijd voor te nemen in het begin.

Lees meer over de Womanizer.

Vibrator kopen

Het aanbod aan vibrators bij online seksshops is overweldigend.
Zelfs op deze site, waar ik alleen aandacht besteed aan de betere merken.

Hopelijk heb je nu een beter idee van wat de betere vibrators zijn die op dit moment in de digitale etalages liggen. Kijk goed naar je wensen en wat je prettig vindt.