De Womanizer: een review van dé zuigende luchtdruk vibrator

De uitzending van Jinek of Spuiten en Slikken gezien? Of het Sexdagboek (bol.com) van Heleen van Royen gelezen?

Dan ben je bekend met de reputatie van de Womanizer: een zachtjes zuigende vibrator die werkt met luchtdruk in plaats van trillingen.

Verkrijgbaar bij:

  1. Bol.com (tip!)
  2. Willie.nl

Deze shops verpakken jouw bestelling in een discrete doos. Je kan ook kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt in de buurt.

Een goedkoper alternatief voor de Womanizer?

De Satisfyer Pro Plus is een mooi alternatief voor de Womanizer die zowel luchtdrukstimulatie als vibraties biedt. En het mooiste is misschien nog wel de prijs van de Satisfyer Pro Plus versus de Womanizer.

Verkrijgbaar bij bol.com...

De Womanizer was daadwerkelijk een revolutie op vibratorgebied in 2014. Een clitoris vibrator die zuigt en je op basis van luchtdruk in plaats van vibraties naar een hoogtepunt brengt.

Clitoris stimulator is dan ook eigenlijk een beter woord voor deze toy.

Niet voor ongeduldige dames, want even oefenen kan nodig zijn. Maar dan is hij ook beslist lekker anders en echt stil. Ondertussen verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

womanizer vibrator uitvoeringen
womanizer vibrator uitvoeringen

De Womanizer is een vibrator uit Duitsland die werkt zonder je clitoris daadwerkelijk aan te raken. Met behulp van luchtdruk wordt je clitoris gestimuleerd.

In de Womanizer sextoy zit een membraan dat heen en weer beweegt. Hierdoor beweegt de lucht binnenin deze zuigende vibrator naar voren en achteren.

Vrouwen die de Womanizer kopen, ervaren een orgasme zoals andere vibrators dit niet kunnen geven.

Het is ook de favoriete vibrator van Heleen van Royen. Zij noemt het in haar boek een clitzuiger.

Iets voor jou? Ontdek de voor- en nadelen in deze review.

Voordelen van de Womanizer vibrator

Ontdek waarom zoveel vrouwen enthousiast zijn over deze clit vibrator die zuigt.

Orgasme garantie

Deze vibrator wordt op de markt gebracht met een 100% orgasme garantie. Ze hebben het op 50 vrouwen getest en er was er maar eentje die niet klaarkwam.

De kans is dus groot dat het voor bijna elke vrouw goed werkt. De zuigende kracht geeft een heel ander gevoel dan stimulatie met trillingen. Het is iets dat je zelf moet ervaren.

Intens

Deze clitoris vibrator heeft vijf standen waarmee je de intensiteit kunt verhogen of verlagen. Het is aan te raden om tijdens je eerste gebruik bij de laagste stand te beginnen.

De ervaring leert dat veel vrouwen niet hoger hoeven te gaan dan de derde of zelfs de tweede stand. Wanneer je vooral van clitoris stimulatie houdt, dan zou dit wel eens het speeltje voor jou kunnen zijn.

Fijn in gebruik

De Womanizer wordt geleverd in een handig doosje dat eruit ziet als een soort beautycase. Door de harde buitenkant en zachte voering blijft het product goed beschermd.

De vibrator maakt wat lawaai wanneer je hem aanzet, maar wanneer deze eenmaal op je clitoris is gezet is hij vrijwel geluidloos. Hiernaast krijg je er een jaar garantie bovenop.

Zitten er nadelen aan de Womanizer?

Wil je de Womanizer kopen? Naast de voordelen zijn er een aantal nadelen waar je rekening mee moet houden.

Lastig schoonmaken

Hoewel deze vibrator gemakkelijk te gebruiken is, is hij wat minder makkelijk schoon te maken. Je moet onder andere met een wattenstaafje het apparaat schoon houden en dat kost wat tijd.

Het is geen onoverkoombaar probleem, maar wel iets om rekening mee te houden bij deze toy.

Alleen voor je clitoris

Dit speeltje is puur voor je clitoris gemaakt. Je kunt het ook op je tepels toepassen, maar de beste werking is echt bij je vagina. Dit betekent ook dat je het niet inwendig kunt gebruiken.

Als je iets zoekt waarmee je kunt penetreren, dan is deze vibrator niet geschikt. Zoek je echter een nieuwe ervaring voor uitwendig gebruik, dan zit je helemaal goed.

Het uiterlijk

Het uiterlijk van deze vibrator is heel opvallend. Het glimt en kan in veel soorten tijgerprenten worden gekocht. Je kunt zelfs eentje met echt Swarovski stenen binnen halen.

Je moet hier wel een beetje van houden, het is een nogal overdreven uiterlijk die niet iedereen zal aantrekken. Je kunt natuurlijk wel gewoon je ogen dicht doen tijdens het gebruik.

Ervaringen van andere vrouwen

De Womanizer ervaringen van andere vrouwen zijn vrijwel alleen maar positief. Er zijn een aantal voor je op een rijtje gezet.

Hannah

Mijn Womanizer toy heeft echt een hele foute uitvoering en dat vind ik erg leuk. Ik hou wel van het overdreven diva gevoel. De sensatie van dit speeltje is echt mind blowing. Ik wist niet wat ik voelde. De verpakking is ook nog eens super handig en goed uitgevoerd. Het enige minpuntje was dat het even duurde voordat ik doorhad hoe ik het moest gebruiken. Daarna was het echter alleen maar geweldig.

Charlotte

Ik snap nog steeds niet hoe deze Womanizer sextoy werkt, maar werken doet het zeker. Ik vind het uiterlijk echt heel lelijk, maar dat neem ik op de koop toe want het is oprecht een hele andere ervaring dan andere vibrators. Ik ben nog niet hoger gekomen dan stand drie en voor mij hoeft dat ook niet. Wel jammer dat ik het niet tot zijn volst kan benutten.

Daniëlle

Het klinkt misschien wat raar, maar met deze clitoris vibrator die zuigt voelt het net alsof een engeltje aan je clitoris zuigt. Een heerlijk gevoel. Na gebruik duurt het wel even voordat ik het helemaal schoongemaakt heb, maar dat heb ik er wel voor over. Ik vind het fijn dat ik het Womanizer seksspeeltje in een goede verpakking kreeg thuisgestuurd en dat alle accessoires die je nodig hebt van goede kwaliteit zijn en goed meegeleverd worden. Het is wat duur, maar het is het zeker waard.

Womanizer kopen

Je kan de Womanizer bestellen in meerdere uitvoeringen en kleuren bij:

  1. Bol.com (tip!)
  2. Willie.nl

Deze shops verpakken jouw bestelling in een discrete doos. Je kan ook kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt in de buurt.

Verschillende varianten van de Womanizer vibrator

Hieronder de verschillende Womanizers op een rij in de volgorde waarin ze zijn verschenen.

De Womanizer W100

De originele Womanizer met 5 verschillende sterktes. Zelfs de laagste instelling wordt vaak al als erg intens ervaren. Een batterijduur van 4 uur.

De Womanizer Pro40

Deze versie heeft 8 verschillende sterktes. Hij begint wat rustiger dan de W100. Bovendien is de Pro40 helemaal waterdicht en heeft hij een veel aangenamer prijskaartje dan de andere uitvoeringen.

Hier lever je batterijcapaciteit voor in. Maar aangezien de Pro40 nog altijd 2 uur mee gaat vind ik dat niet zo'n groot nadeel omdat hij 70 tot 90 euro goedkoper is dan de andere modellen.

De Womanizer Pro

Een compactere behuizing met 8 verschillende sterktes. Na opladen gaat hij 4 uur mee. Misschien ietsje fijner om mee te nemen op reis.

De Womanizer +Size

womanizer plus size
womanizer plus size

De +Size heeft juist een langere behuizing zodat je hem makkelijker op zijn plek kunt houden en beter kunt ontspannen tijdens het masturberen.

Daarnaast heeft deze uitvoering 12 verschillende sterktes en gaat ook dit model 4 uur mee nadat je hem opgeladen hebt. De +Size is net als de Pro40 waterdicht.

De Womanizer 2Go

Een wat kleinere uitvoering van Womanizer seksspeeltje in de vorm van een wel heel erg grote lippenstift vibrator.

Handig is de dop die ervoor zorgt dat het siliconen kapje niet vies wordt of beschadigd raakt. Het kapje zelf heeft een nieuwe vorm die beter lijkt te zijn dan de oude kapjes.

Qua functies en bediening is deze Womanizer echter slechter. Ik zou hem overslaan.

Welke Womanizer moet je kiezen?

De standaard Pro is een prima keuze.

Alternatieve luchtdruk vibrators

Ondertussen zijn meerdere “zuigende vibrators” op de markt die werken op basis van luchtdruk. Helaas zijn de meesten een slap aftreksel van de Womanizer vibrator in deze recensie.

Er is echter een uitzondering.

De Satisfyer Pro Plus is de eerste clit vibrator onder de seksspeeltjes die zowel luchtdrukstimulatie als vibraties biedt. En dat doet hij heel succesvol. Bij andere toys is het laagste luchtdrukstandje al vaak veel te heftig, maar de Satisfyer Pro Plus begint op een heel rustig niveau dat je naar wens kunt opvoeren.

En het mooiste is misschien nog wel de prijs van de Satisfyer Pro Plus versus de Womanizer.

Verkrijgbaar bij bol.com...