De We-Vibe 4: is deze vibrator voor stellen nu nog beter?

De vierde generatie van de populairste vibrator die je met zijn tweetjes kunt gebruiken is er in roze en paars. De vorm is verder aangepast en je krijgt er een afstandsbediening bij voor een veel groter bedieningsgemak. Of spannende avondjes uit.

Deze versie van de We-Vibe is niet meer verkrijgbaar. Bekijk het actuele assortiment We-Vibe toys bij deze shops:

  1. [acf field='shop-naam-bol'] (tip!)

Deze shops verpakken jouw bestelling in een discrete doos. Je kan ook kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt in de buurt.

De originele We-Vibe kwam in 2008 op de markt en werd al snel razend populair. Sindsdien zijn er diverse updates ontwikkeld voor deze unieke vibrator en zijn we ondertussen aangekomen bij de We-Vibe 4.

Hij is specifiek ontwikkeld voor gebruik tijdens de seks met je partner. In dit geval tussen een man en vrouw, maar twee vrouwen kunnen er ook veel plezier aan beleven. Voor mannen alleen of twee mannen voegt deze vibrator niet veel toe aan hun seksleven.

De We-Vibe gaat met het ene eind in je vagina om de G-spot te stimuleren. En het andere eind blijft buiten je vagina om jouw clitoris gezelschap te houden. Beide uiteindes trillen. Het is als het ware een ‘clip' die op zijn plek blijft zitten. Je kan hem dus handsfree tijdens de seks en als je wilt ook in je eentje gebruiken.

Door de speciale vorm, kan de man gewoon meedoen terwijl de vibrator ook in de vagina zit. Voor jou een extra vol gevoel. En zowel jij als hij hebben extra plezier van de vibraties die deze vibrator binnen in je vagina produceert.

En in tegenstelling tot andere vibrators, kun je je handen de vrije loop laten omdat de We-Vibe op zijn plek blijft zitten. Dat is kort samengevat wat deze vibrator uniek maakt.

Welke voordelen biedt de We-Vibe 4?

Met iedere nieuwe versie van de We-Vibe wordt het ontwerp verder aangepast op basis van onderzoek en ervaringen van stellen die de vibrator gebruiken. Deze vierde incarnatie heeft een compact ontwerp die de vorm van de vagina volgt. De We-Vibe zit stevig op zijn plek en de trillingen zijn daardoor sterker voelbaar. De twee motors, elk uiteinde heeft er een, produceren sterke, diepe vibraties die je gegarandeerd overal waar het moet gaat voelen.

De buitenkant van de vibrator heeft een zachte afwerking met een siliconenlaagje van medische kwaliteit siliconen. Dat is prettiger dan koud hard plastic en veilig voor jouw vagina en zijn penis. Je kunt de We-Vibe 4 gewoon afwassen met water en een beetje zeep voor en nadat je hem gebruikt. Hij is overigens waterdicht, maar daarover zo meer.

Echo… echo… echo… Er is een nieuwe vibratiemodus toegevoegd aan deze telg uit de serie! Met Echo vibe vibreren beide uiteindes van de We-Vibe afwisselend na elkaar. Veel vrouwen vinden dit een erg plezierige toevoeging. Jij mag gaan ontdekken of dat ook voor jou geldt.

Met de draadloze afstandsbediening kun je elkaar naar een lekker orgasme toewerken… of natuurlijk gewoon flink plagen. Je kunt er makkelijk de vibratiemodus mee selecteren en ook finetunen. Je verandert de stimulatie van de We-Vibe letterlijk met een druk op de knop. Zichtbaar. Je hoeft dus niet meer naar beneden te graaien en te friemelen met knopjes op de We-Vibe zelf. De strijd om heer en meesterschap over de afstandsbediening zal nog voor een hoop spannende worstelpartijtjes gaan zorgen.

De We-Vibe 4 is volledig omhuld met een laagje siliconen, zonder openingen. En dus waterdicht en ook geschikt voor in de douche. De afstandsbediening is NIET waterdicht en moet je gewoon lekker droog houden.

Het laadstation voor de vibrator is compact en discreet. En het dient ook als opbergdoosje. Zo kan hij gewoon op je nachtkastje of in je koffer als je op reis gaat. Je laadt de We-Vibe op via USB, dus je bent niet gebonden aan een bepaald type stekker. Net zoals bij je smartphone. Zes uur opladen staat gelijk aan drie uur genieten. De uiteindelijke gebruiksduur hangt af van welke vibratiemodus je gebruikt, dus als je de meest intensieve standen selecteert, gaat hij iets minder lang mee op de batterij.

Hoor je dat? Nee? Precies. Elke vibrator maakt geluid, maar bij de We-Vibe is er zoveel mogelijk rekening mee gehouden om de vibrator zo stil mogelijk te laten zijn. Zo kunnen lieve of juist spannede woordjes in je oor de boventoen voeren. En hoef je niet tegen elkaar te lopen schreeuwen dat het zo lekker is omdat je elkaar niet kunt verstaan boven het geluid van de vibrator zoals dat bij een Hitachi Magic Wand of Fairy vibrator het geval kan zijn.

Heeft de vibrator nadelen?

Er zijn twee opmerkingen die je vaak hoort wanneer iemand deze vibrator niet al te denderend vindt.

Als eerste zijn de trillingen niet overweldigend sterk. Het is een vrij kleine vibrator, dus er zitten ook geen gigantische motoren in. Ligt er uiteraard ook maar net aan wat je gewend bent. Maar als je van jezelf weet dat je veel power nodig hebt om klaar te komen, dan ben je misschien beter af met een wand vibrator.

Vrij cruciaal is natuurlijk de pasvorm. Ondanks dat ze bij We-Vibe erg veel tijd steken in onderzoek naar en het testen van de ideale vorm, zal hij in de praktijk nooit voor elke vrouw perfect zijn. Zo hoor je vaak dat vrouwen de We-Vibe 3 juist veel beter vonden passen dan de We-Vibe 4. Dit is iets dat je helaas pas kunt ontdekken na aanschaf.

Verder zijn er vrij veel klachten over de afstandsbediening. Spannende avondjes uit worden zo erg lastig en ook tijdens de seks kan het flink afleiden als je moet klungelen om de vibraties te veranderen of de toy aan of uit te zetten.

Ervaringen van andere vrouwen

Hieronder lees je een aantal typische ervaringen van We-Vibe gebruikers. Zoals altijd laten we de overdreven positieve ervaringen weg en proberen we ervaringen te verzamelen die zowel de positieve als negatieve kanten van het product weergeven.

Irma

Na de demonstratie in de winkel wist ik dat ik deze vibrator moest hebben voor mijn mannetje en ik. Het gladde oppervlak van de vibrator is super. Dat hij oplaadbaar is, is ook erg fijn. En als je hem goed positioneert drukt hij precies goed tegen mijn g-spot aan. Mijn man vond de trillingen zelf ook erg interessant tijdens de seks.

Hij trilt alleen niet superhard. Ze zijn op zich goed te noemen, maar van mij mag het een stuk sterker. De afstandsbediening is wel erg wispelturig. Je moet hem precies goed richten als je wil dat hij de vibraties verandert tijdens de seks. Dat leidt wel af. Bij sommige mensen glipt hij snel uit de vagina en dat was bij ons helaas ook zo. Hij is een stuk kleiner dan zijn voorganger. Dus afhankelijk van je eigen anatomie en die van je partner moet je zelf de afweging maken of je beter af bent met een kleiner model (de 4) of een wat grotere versie (de 3).

Marcel

Wij vinden het een top apparaat! We hebben hem een paar maanden en het is geweldig. In het begin moesten we er wel mee oefenen omdat mijn vriendin vrij petite is. Het zat eerst ook vrij strak allemaal. Maar na de eerste paar keren lukte het prima om zowel een helft van de We-Vibe in te brengen en mijn penis.

Het deel aan de buitenkant drukt dan echter niet heel hard op haar clitoris, dus daar moeten we extra tegenaan duwen. Over het algemeen ‘knijpt' de We-Vibe zich niet echt heel hard vast aan de vagina. Als ze opstaat of als we staand neuken, kan hij er makkelijk uitvallen.

De afstandsbediening is een beetje een domper. Hij reageert niet goed. Gebruiken tijdens het boodschappen doen werkte in ieder geval totaal niet als ik de afstandsbediening in mijn jaszak had. Ik moest hem echt tevoorschijn halen en goed richten. Dat valt natuurlijk veel te veel op als je in het openbaar bent.

Als hij eenmaal aan staat kan mijn vriendin hem wel heel comfortabel voor langere tijd dragen. Ze moet wel een slipje aan. De batterijduur is vrij goed en hij gaat lang mee na het opladen. Paar minpuntjes, maar over het geheel gezien zijn we erg tevreden.

Julia

In het begin was hij veel te stijf en strak. Je moet hem een paar keer gebruiken of een tijdje heen en weer buigen om hem wat soepeler te maken. Na verloop van tijd wordt het beter. Ik vind hem sterk, makkelijk schoon te maken en stof blijft er niet aan plakken wat erg vervelend kan zijn bij andere materialen. Dus dat is wel fijn.

Conclusie

Zoals je ziet, is de We-Vibe 4 niet voor iedereen geschikt. Je moet bereid zijn om er herhaaldelijk mee te experimenteren. Zowel om hem soepeler te maken als om de juiste positie te vinden voor het apparaatje.

De sterkte van het signaal van de afstandsbediening laat duidelijk te wensen over. Voor thuis in bed dus beter geschikt dan onder de tafel in een restaurant.

En afhankelijk van je eigen anatomie en die van je partner moet je kijken of je beter af bent met de grotere We-Vibe 3 of met de kleinere We-Vibe 4.

We-Vibe 4 kopen

Deze versie van de We-Vibe is niet meer verkrijgbaar. Bekijk het actuele assortiment We-Vibe toys bij deze shops:

  1. [acf field='shop-naam-bol'] (tip!)

Deze shops verpakken jouw bestelling in een discrete doos. Je kan ook kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt in de buurt.

Alternatieven

De We Vibe is lange tijd vrij uniek geweest in zijn soort. Ondertussen hebben ook andere merken een koppelvibrator ontwikkeld. Lelo verloor zelfs een rechtzaak van We-Vibe en moest het ontwerp van hun koppelvibrator aanpassen.

Belangrijk om te weten is echter dat geen enkele andere koppelvibrator van andere merken ook maar in de buurt komt van de originele We-Vibe. En daarom verdedigt We-Vibe hun merkrecht op deze specifieke vorm ook zo sterk. Als je op zoek bent naar een alternatief, raad ik je aan om te kijken naar de We-Vibe 3 of een sterke wand vibrator.

Als je een wand of staafvibrator gebruikt die heel sterke trillingen produceert, kan ook de man deze voelen in de vagina.

Een paar voorbeelden hiervan zijn de Europe Magic Wand, de Hitachi Magic Wand en de Fairy Turbo. Je gebruikt ze uitwendig, maar door de intense trillingen zal de man er zeker weten ook plezier aan beleven.