De We-Vibe 4 Plus: nu met besturing op afstand via een iOS en Android app

Techniek combineren met seks? De We-Vibe 4 Plus laat zien dat dit heel goed mogelijk is. Deze vibrator is speciaal voor koppels ontworpen en is nu bestuurbaar met je smartphone via de speciale app. Welke mogelijkheden dit met zich mee brengt lees je hier.

Deze versie van de We-Vibe is niet meer verkrijgbaar. Bekijk het actuele assortiment We-Vibe toys bij deze shops:

  1. [acf field='shop-naam-bol'] (tip!)

Deze shops verpakken jouw bestelling in een discrete doos. Je kan ook kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt in de buurt.

Voordelen van de We-Vibe 4 Plus

we vibe plus
we vibe plus

Waarom zou je voor deze vibrator kiezen?

Samen genieten

Dit seks speeltje is ontworpen om bij de vrouw in te brengen, waardoor zowel haar G-spot als clitoris worden gestimuleerd. De man past er vervolgens goed bij in en op deze manier kunnen beiden van extra stimulatie genieten tijdens de penetratie. Deze nieuwste versie is nu bestuurbaar via een speciale app.

De app

Dankzij de app kun je met je smartphone nu de vibrator bedienen. Je krijgt er vijf bonus patronen bij en kunt de stimulatie op de clitoris en de G-spot apart van elkaar besturen. Dankzij de gemakkelijke interface pas je de intensiteit aan zoals jij dat fijn vindt.

Hiernaast geeft de app je de mogelijkheid om je eigen vibratiepatronen te maken, een naam te geven en ze op te slaan zodat je er meteen weer toegang toe hebt.

Tot slot kun je nu samen genieten van de stimulatie, ook al ben je ver van elkaar verwijderd. Je maakt via internet veilig verbinding en kunt overal ter wereld de vibrator aanzetten. Ideaal voor als je een tijdje van elkaar weg moet zijn en toch wilt genieten.

Kwaliteit

De vorm en het materiaal van deze seks toy is zo gemaakt dat het goed blijft zitten. Het werkt het beste wanneer je wat glijmiddel gebruikt. Het product is oplaadbaar, goed voor zo'n drie uur na één oplading, en helemaal waterdicht. Je krijgt een jaar garantie en kunt het in drie verschillende kleuren bestellen.

Verschil met de normale We-Vibe 4

De vorm van deze vibrator is hetzelfde gebleven ten opzichte van de We-Vibe 4, het is compact en past strak om je lichaam heen. De Plus heeft meer vibratiepatronen, er is onafhankelijke bediening mogelijk voor de clitoris en de G-spot, je kunt dankzij de app het overal besturen en tot slot je eigen patronen maken.

Zitten er nadelen aan de We-Vibe 4 Plus?

De We-Vibe is lang niet voor iedereen geschikt.

Extra penetratie

Niet elke vrouw vindt het prettig om gepenetreerd te worden, laat staan om er een extra onderdeel bij in te hebben. Het kan dus even wennen zijn voordat je zowel het seks speeltje als je partner in je wilt hebben. Deze vibrator is wel goed geschikt om in je eentje uit te proberen.

Techniek en seks

Er gebeurt best veel zodra je bezig bent met deze seks toy. Je ervaart veel stimulatie tegelijkertijd en er is best wat techniek waar je rekening mee kunt houden. Zo is er het product zelf, de afstandsbediening en eventueel de smartphone. Het is daarom niet goed geschikt voor beginners, maar het kan wel erg leuk zijn om samen mee te experimenteren.

Ervaringen van andere vrouwen

Echte meningen uit de praktijk, vertellen je nog het meeste over een product.

Ella

Mijn man was eerst nogal sceptisch over de We-Vibe 4 Plus, maar sinds we het eenmaal hebben uitgeprobeerd vindt hij het nog leuker dan ik. De ervaring van de extra stimulatie voegt echt iets toe. Het product blijft gelukkig goed zitten, ook als we verschillende standjes uitproberen. Het is wel belangrijk om glijmiddel te gebruiken, anders levert het toch frictie op. Ik ga straks even weg op vakantie en we kunnen niet wachten om het uit te proberen als we zover van elkaar verwijderd zijn.

Soraya

Ik vind speeltjes zoals deze toch nog een beetje eng en daarom heb ik het eerst in mijn eentje uitgeprobeerd. De vibraties waren echt heerlijk en we hebben toen de app uitgeprobeerd. Het was echt heel spannend om niet te weten wat er zou komen en ik kwam zeker weten tot een hoogtepunt. Sindsdien gebruiken we het seks speeltje ook samen en het werkt erg goed. Als ik genoeg van de penetratie heb, dan gaan we over op vingeren of orale seks. Je kunt het speeltje echt op veel verschillende manieren gebruiken en er samen mee experimenteren.

Esmee

Het is even wennen om deze seks toy comfortabel te kunnen gebruiken. Het is veel uitproberen en er gebeurt gewoon heel veel. Aan de andere kant is het wel erg leuk om samen zo te klungelen en uiteindelijk een prettige manier te vinden. Dankzij de app konden we het ook in het openbaar uitproberen, ik droeg het en hij verraste me steeds. Het was echt heel spannend en zeker omdat we elkaar niet zo vaak kunnen zien is dit een ideale aankoop geweest.

De We-Vibe 4 Plus kopen

Deze versie van de We-Vibe is niet meer verkrijgbaar. Bekijk het actuele assortiment We-Vibe toys bij deze shops:

  1. [acf field='shop-naam-bol'] (tip!)

Deze shops verpakken jouw bestelling in een discrete doos. Je kan ook kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt in de buurt.

Alternatieve vibrators

Lees hier over de eerdere versies van de We-Vibe en wat ze kunnen bieden.

We-Vibe 4

De We-Vibe 4 is de voorganger van de We-Vibe 4 Plus. Het is de normale versie zonder de app. Je krijgt zes vibratiepatronen tot je beschikking en hebt geen afzonderlijke controle over de G-spot en clitoris stimulatie. Hiernaast is de vorm hetzelfde en van hetzelfde materiaal. De We-Vibe 4 is ook waterdicht, heeft een afstandsbediening en je doet er ongeveer drie uur mee.

We-Vibe 3

Een nog eerdere versie is de We-Vibe 3. De vorm is groter en voor veel vrouwen wat prettiger, mede omdat het wat flexibeler is. Er zitten zes vibratiepatronen bij die ook met een afstandsbediening te besturen zijn. Er zit geen app bij, zodat je het niet op smartphone kunt aansluiten. Hiernaast is er geen controle over de intensiteit, maar is het wel waterdicht. Je kunt het zo'n twee uur achter elkaar gebruiken.