De We-Vibe Pleasure Mate Collection zorgt voor allround plezier

De Tango Pleasure Mate Collection (Dusk & Glow) van We-Vibe is een uitgebreid pakket voor zowel uitwendige als inwendige stimulatie. Je kunt het voor je G-spot, je anus en de rest van je lichaam gebruiken.

Deze versie van de We-Vibe is niet meer verkrijgbaar. Bekijk het actuele assortiment We-Vibe toys bij deze shops:

  1. Bol.com (tip!)
  2. Willie.nl

Deze shops verpakken jouw bestelling in een discrete doos. Je kan ook kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt in de buurt.

Ontdek hier alle mogelijkheden en lees over de ervaringen van andere vrouwen.

Voordelen van de We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection

we vibe pleasure mate
we vibe pleasure mate

Je kan met dit pakket heel wat kanten op. Dit heeft het te bieden.

Verschillende onderdelen en mogelijkheden

De We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection (Dusk & Glow) bevat drie componenten. Er zit een witte uitwendige vibrator bij die Tango genoemd is. Deze is los geschikt voor directe stimulatie op je clitoris of voor over je hele lichaam heen. Het platte gedeelte is geschikt voor massages en de randen zijn perfect voor diepe, directe stimulatie.

Het tweede onderdeel is roze en heet Glow. Je kunt deze op de Tango plaatsen en op deze manier een vibrator voor je G-spot creëren. Er zit een zachte kop op die zo gevormd is dat je G-spot kan worden gestimuleerd, de basis is juist stevig. Dankzij de Tango kun je het vervolgens laten vibreren.

Het laatste onderdeel is donkergrijs en speciaal gemaakt voor anale stimulatie. Het is zo gevormd dat het voor beginners gemakkelijk te gebruiken is. Samen met de Tango kun je het laten vibreren en op deze manier een nieuwe sensatie maken.

Het is echter ook goed mogelijk om de Tango met de Dusk vaginaal te gebruiken. Hoewel het hier niet oorspronkelijk voor gemaakt is, kun je hiermee op een heerlijke manier zowel je G-spot als je clitoris tegelijkertijd stimuleren.

Fijn in gebruik

Deze seks toy is erg fijn om te gebruiken. De onderdelen zijn allemaal waterdicht en gemaakt van lichaam veilig materiaal. Er zijn acht patronen beschikbaar waarmee je tussen vibraties kunt wisselen. Het opladen kost maar 90 minuten en je kunt er vervolgens zo'n twee uur gebruik van maken. Er zit een lampje op dat oplicht zodra de batterij bijna leeg is. Tot slot zijn de vibraties krachtig en is het toch een stil seks speeltje.

Zitten er nadelen aan de We-Vibe Tango, Dusk en Glow?

Op welke punten schieten deze drie speeltjes te kort?

De grootte van de Dusk

Het kan zijn dat je ervaren bent op het gebied van anale seks speeltjes en dat je graag een grote of een krachtige vibrator hiervoor wilt hebben. De Dusk zal je in dit geval tegenvallen. Het is voor beginners gemaakt en daarmee redelijk klein en niet heel krachtig. Voor sterke anale vibrators kun je beter elders kijken.

Prijs

Je kunt de verschillende onderdelen van dit pakket ook los kopen. Het is echter goedkoper om ze allemaal tegelijkertijd aan te schaffen. De prijs ligt echter wel rond de 120 euro en is daarmee niet de goedkoopste. Aan de andere kant krijg je er wel gelijk drie soorten vibrators in één keer voor en weet je zeker dat ze van een goede kwaliteit zijn.

Ervaringen van andere vrouwen

Wat vinden gebruikers van dit plezierpakket?

Willy

Wat een cadeau om dit hele pakket te mogen ontvangen. Ik was aangenaam verrast door de verpakking en het feit dat ik nu drie speeltjes in één keer heb gekregen. De Glow werkt goed voor mijn G-spot, maar ik heb ontdekt dat de Dusk samen met de Tango voor een nog beter effect zorgt. Ik kan ermee zowel mijn G-spot als clitoris precies op de juiste plaats raken. Ik kan je vertellen dat het hoogtepunt niet lang op zich liet wachten. De Glow werkt minder goed voor mijn clitoris, maar is wel krachtig voor mijn G-spot. Als enige minpuntje vind ik dat de knoppen onderaan zitten en daardoor wat moeilijk te bereiken zijn als je lekker bezig bent.

Treintje

Samen met mijn man is het erg leuk om deze vibrators te gebruiken. We kunnen gemakkelijk elkaar stimuleren en variaties aanbrengen. De verschillende combinatiemogelijkheden maken het ideaal experimenteermateriaal. Ik vind dat de producten er ook erg mooi uit zien. Het duurde voor mij wel even voordat ik de Dusk er goed in kreeg. Toen deze er echter eenmaal in zat, paste het wel goed. Het is niet handig om de Dusk zonder de Tango te gebruiken vanwege het formaat.

Mandy

De We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection (Dusk & Glow) is echt een heerlijk pakket. De vibraties zijn heel intens, maar ik moet het wel snel uit doen na mijn orgasme, anders wordt het me echt teveel. Een goede tip is om de Dusk samen met de Tango niet alleen anaal, maar juist vaginaal te gebruiken. Dit geeft een hele andere sensatie en is een heerlijke ervaring. Ik vind het wel jammer dat de vibrators niet goed ruiken, zelfs niet nadat ik ze een tijd lang in azijn had gedrenkt.

De We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection kopen

Deze versie van de We-Vibe is niet meer verkrijgbaar. Bekijk het actuele assortiment We-Vibe toys bij deze shops:

  1. Bol.com (tip!)
  2. Willie.nl

Deze shops verpakken jouw bestelling in een discrete doos. Je kan ook kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt in de buurt.

Alternatieve vibrators

Als je niet heel warm wordt van de Tango, Glow en Dusk, kun je ook eens kijken naar de volgende vibrators.

Fun Factory Delight

Een alternatief op de We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection (Dusk & Glow) is de Fun Factory Delight. Deze vibrator geeft je stimulatie op zowel je clitoris als je G-spot tegelijk. Er zijn acht vibratiepatronen beschikbaar waar je tussen kunt wisselen. Het materiaal is erg wendbaar en veilig, maar niet waterdicht. Het is niet geschikt om anaal in te brengen.

Lelo Mona 2

De Lelo Mona 2 is een ander goed alternatief. Het is zo gevormd om diepe stimulatie op je G-spot te kunnen geven. Deze vibrator past veel vrouwen goed, hoewel hier natuurlijk geen garantie op kan worden gegeven. Dit speeltje heeft zes vibratiepatronen beschikbaar die altijd het gehele product laten trillen. Het is waterdicht en van veilig materiaal gemaakt. Het is ook niet geschikt om anaal te gebruiken.