Is de We-Vibe 3 nog altijd de beste uit de We-Vibe familie?

De derde generatie van de populaire We-Vibe is waterdicht en heeft een afstandsbediening. En uiteraard is het ontwerp verder aangepast op basis van feedback van gebruikers. Maar is die afstandsbediening wel nuttig? Je ontdekt het hieronder.

Deze versie van de We-Vibe is niet meer verkrijgbaar. Bekijk het actuele assortiment We-Vibe toys bij deze shops:

  1. [acf field='shop-naam-bol'] (tip!)

Deze shops verpakken jouw bestelling in een discrete doos. Je kan ook kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt in de buurt.

Als je van speeltjes in de slaapkamer houdt, heb je waarschijnlijk al een keer gehoord over koppelvibrators. Het principe is eenvoudig: één deel wordt ingebracht, het andere deel ligt op de clitoris. Wanneer je gepenetreerd wordt, krijgen beide partners het beste wat er op gebied van trillingen te krijgen is.

Het prikkelt alleszins al de verbeelding. Vibrators lijken immers bedoeld voor exclusieve verwenavondjes met maar één gast: jij. Maar laten we wel wezen: multitasken is nu eenmaal een groot vrouwelijk talent.

Waarom zou je dat dan niet inzetten om nog wat extra plezier te creëren, voor jezelf én je partner? Anderzijds wil je er natuurlijk niet nog een vermoeiende taak bij. Dus welk van beide is het in dit geval?

Voordelen van de We-Vibe 3

We zetten de pluspunten van deze vibrator voor je op een rij.

Aantrekkelijk design

Of je nu fris gedoucht met niets dan nog een paar waterdruppels op je lijf voor je lief staat, of gehuld in je mooiste satijnen setje, je voelt je meteen al fijn, omdat je weet dat je er goed uitziet. Moet een vibrator ook mooi zijn? Nee. Maar het helpt wel. Het dieppaars of robijnrood van dit speeltje doet stijlvol aan.

Ergonomisch

De ronde vormen van dit speeltje zijn niet alleen mooi om naar te kijken, ze zorgen er ook voor dat je je onmogelijk kunt bezeren. Een belangrijk aspect wanneer er twee paar handen in de weer zijn met een speeltje. De vibrator is bovendien gemaakt van de kwaliteit siliconen die ook gebruikt wordt voor medische apparatuur. Het speeltje wassen is bovendien erg makkelijk: gewoon met water en zeep.

Waterdicht

Je kunt samen onder de douche duiken, voor nog meer sensaties op hetzelfde moment, zonder je zorgen te hoeven maken: de We-Vibe 3 is 100 % waterdicht. Je mag hem zelfs onderdompelen. Wij hebben geen zwembad in de achtertuin, maar het zet de fantasie alvast aan het werk.

Draadloos

Het is net als met gras maaien. Ja, echt. Je kunt prima je tuin maaien met een maaier die via een snoer gevoed wordt, maar elke keer dat je een draai moet maken, moet je met die draad gaan gooien tot hij niet meer in de weg zit. Speeltjes met draad doen hun werk evenmin minder goed, maar het ontbreken ervan is voor ons toch wel een pluspunt. Met een volle batterij kun je twee uur verder, tegen die tijd kun je zelf wel weer een oplaadbeurt gebruiken!

Afstandsbediening

De We-Vibe 3 heeft zes vibratiestanden: van laag naar hoog en van plagerig tot chachacha. Bij een gewone vibrator kun je makkelijk bij het knopje om van stand te wisselen. Maar met zijn tweeën moet je in dat geval misschien ook wel van stand-je wisselen. Als je daar nog geen trek in hebt, is de afstandsbediening een uitkomst. Eens het speeltje goed op zijn plekje zit, wil je immers het liefst dat hij daar blijft.

Stille vibraties

Je maakt met zijn tweeën weliswaar meer lawaai dan in je eentje, maar toch is het niet erg prettig als er tijdens een stil, intens moment maar één ding klinkt: het zoemen van je speeltje. Over de fluisterstille motortjes zijn we dan ook erg enthousiast.

Zitten er nadelen aan de We-Vibe 3?

Niet iedereen is fan van dit product. Ontdek waarom.

Omvang

Enkele gebruiksters klagen erover dat het speeltje te groot voor hen is. Als je zo klein of nauw geschapen bent dat je partner al nauwelijks past, dan is het waarschijnlijk geen goed idee om er nog een toy bij te willen laten passen. Je moet jezelf dus een beetje kennen wanneer je overweegt om deze vibrator aan te schaffen.

Trillingen

Omdat de We-Vibe 3 bedoeld is als koppelvibrator zijn de trillingen niet zo heftig als van sommige andere vibrators. Dat kan teleurstellend zijn als je overweegt om dit speeltje ook in je eentje te gebruiken.

Glijmiddel

Je mag bij dit speeltje alleen glijmiddel op waterbasis gebruiken. Gelukkig zijn er ruim voldoende merken die daarop inspelen, maar als je favoriete glijmiddel op basis van siliconen is, dan moet je dus weer op zoek.

Ervaringen van andere vrouwen

“Dit speeltje is duidelijk ontworpen voor gebruik op een vrouwenlichaam, maar anders dan traditionele bullet-toys stimuleert het ook de mannelijke partner (en je hoeft het niet zelf op zijn plaats te houden).”

“Het idee is goed, maar het is geen ‘one size fits all'. Voor mij is dit speeltje te lang, dus het raakt net niet de goeie plekken.”

“Volop fun met een partner, of wanneer je een g-spot vibrator zoekt die tegelijk je clit stimuleert. Ik ben erg tevreden over de tijd die je doet met één oplaadbeurt. De afstandsbediening is ook erg handig – zonder zou het prutsen zijn.”

We-Vibe 3 kopen

Deze versie van de We-Vibe is niet meer verkrijgbaar. Bekijk het actuele assortiment We-Vibe toys bij deze shops:

  1. [acf field='shop-naam-bol'] (tip!)

Deze shops verpakken jouw bestelling in een discrete doos. Je kan ook kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt in de buurt.

Alternatieve vibrators

Is de We-Vibe 3 toch niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan ook eens deze twee vibrators die net even anders zijn.

We-Vibe 4

De We-Vibe 4 is de opvolger van de We-Vibe 3. Het design is aangepast, zodat de pasvorm anders, idealiter beter zou moeten zijn. Bij de nadelen van de We-Vibe 3 bespraken we al dat hij niet voor ieders lichaam even geschikt lijkt te zijn, misschien dat zijn opvolger dat beter doet.

Een andere vernieuwing is gemaakt bij de vibraties: er is een echo-stand toegevoegd, waarbij de trillingen van het g-spotdeel naar het clit-deel heen en weer stuiteren. Verder lijkt deze vibrator sterk op zijn voorganger.

Fairy Turbo

Concurrent op een heel andere manier is de Fairy Turbo. Deze wand-vibrator heeft niet het voordeel dat hij draadloos is en het model is heel anders: geschikt als koppelvibrator is hij niet bepaald.

De Fairy Turbo is daarentegen een massage-apparaat met opmerkelijk hoog vermogen. Ben je op zoek naar krachtige trillingen voor je solo-avonturen, dan is dit wellicht een betere keuze.