De Minna Life Ola: een lekkere vorm met bijzondere techniek

De Minna Life Ola lijkt een heel eenvoudige vibrator, maar niets is minder waar. Je creeërt zelf je eigen vibratiesterktes en trillingspatronen door in het uiteinde van de vibrator te knijpen en strelen. Een sterk staaltje techniek.

De producten van Minna zijn helaas niet meer goed verkrijgbaar. Het bedrijf lijkt ook niet meer actief te zijn.

De bijzondere Ola van Minna Life is een vibrator met knijptechniek.

Dit betekent dat je aan de ene kant een soort kussentje hebt waarin je kunt knijpen, waardoor het aan de andere kant gaat vibreren. Hoe harder je knijpt, hoe harder de trillingen zullen zijn.

Ontdek hier meer over de voor- en nadelen van deze nieuwe technologie die je helemaal naar je eigen wensen kunt instellen.

Voordelen van de Minna Life Ola

De knijptechniek klinkt je wellicht wat vreemd in de oren, maar het geeft deze vibrator een aantal mooie voordelen.

Hoe harder, hoe sterker

Wanneer je zachtjes over het knijpkussentje strijkt, komen er al vibraties tot stand. De techniek is heel gevoelig en dit zorgt ervoor dat je het precies zo krachtig kunt maken zoals jij dat wilt. Je kunt dit speeltje zowel vaginaal als uitwendig gebruiken en helemaal zelf bepalen hoeveel kracht er op welk lichaamsdeel moet komen. Stimuleer je G-spot nu helemaal met je eigen intensiteit.

Patronen opnemen

Een ander voordeel dat deze sex toy anders maakt dan anderen, is de mogelijkheid om vibratiepatronen op te nemen. Je kunt elk patroon maken dat je maar wilt en deze herhalend terug laten spelen zonder dat je verder nog hoeft te knijpen. Wil je bijvoorbeeld afwisselen tussen een zachte en een harde vibratie of tussen verschillende snelheden? Het kan allemaal dankzij de opneemfunctie van dit product.

Zowel alleen als samen te gebruiken

Deze vibrator laat zich gemakkelijk bedienen dankzij de knijptechniek. Je hoeft niet te zoeken naar knoppen en kunt het intuïtief naar jouw wensen instellen. Het is daarom een ideaal speeltje om in je eentje of samen met je partner te gebruiken. Plezier en spelgenot staan hierbij voorop.

Veilig en handig

Tot slot is dit speeltje veilig en hartstikke handig. Het is gemaakt van 100% lichaam veilige materialen van medische kwaliteit. Hiernaast is het waterdicht zodat het gemakkelijk kan worden schoongemaakt. Doordat je niet met knoppen hoeft te werken en het oplaadbaar is, is het een heel handig apparaatje. Je krijgt er ook nog een opbergzakje bij waarmee je het gemakkelijk en discreet op kunt bergen en mee kunt nemen.

Zitten er nadelen aan de Minna Life Ola?

Houd rekening met de volgende punten wanneer je van plan bent om deze vibrator in huis te halen.

Niet zo sterk als een wand vibrator

De trillingen van deze sex toy zijn krachtig voor een oplaadbare vibrator, maar zijn niet zo sterk als de meesten met snoer. Wanneer je echt hele diepe vibraties wilt, dan kun je beter voor een wand vibrator gaan. Het neemt niet weg dat dit speeltje voor een oplaadbare vibrator erg krachtig is.

Goed inlezen

Hoewel deze vibrator intuïtief en gemakkelijk werkt, moet je wel eerst de gebruiksaanwijzing goed hebben doorgenomen voordat je aan de slag kunt gaan. Je moet even begrijpen hoe je precies op kunt nemen en hoe het product aangeeft hoeveel die opgeladen is. Meteen aan de slag gaan zit er dus niet bij.

Vermoeide handen

De vrije modus van dit product vraagt enige energie van je handen. Als je de krachtigste trillingen wilt aanzetten, moet je redelijk hard knijpen. Veel mensen zullen echter toch veel de opneemfunctie gebruiken. Dit nadeel hangt voornamelijk samen met je gebruik van de vibrator.

Ervaringen van andere vrouwen

Lees hier meer over wat andere vrouwen van de Minna Life Ola vinden.

Karin

Wat een heerlijk speeltje om samen met mijn vriend te gebruiken. Hij heeft het voor mijn verjaardag gekocht en we maken er veel gebruik van. Het werkt erg gemakkelijk en we kunnen het zo hard zetten als we willen. Het enige minpuntje is dat ik de krachtigste stand wel vind meevallen.

Bea

Ik vind de Ola heerlijk zacht van buiten en verrassend krachtig. Hiernaast is het een stil speeltje en dat is voor mijn gehorige studentenhuis wel fijn. Ik gebruik het voornamelijk voor mijn lichaam en clitoris, want het is me wat te groot om in te brengen. Ik moet wel af en toe het knijpgedeelte oppompen, maar dat is het wel waard.

Jolijn

Een vibrator met knijpfunctie! Wat een uitvinding! Het is zo fijn om geen gedoe met knoppen te hebben. De buitenkant vind ik wel wat vreemd aanvoelen, omdat het niet glad is maar zacht. Het is daarnaast wat lastig om een patroon op te nemen omdat deze sex toy echt heel gevoelig is. De verpakking was overigens wel geweldig en de vibrator was al helemaal opgeladen.

De Minna Life Ola kopen

De producten van Minna zijn helaas niet meer goed verkrijgbaar. Het bedrijf lijkt ook niet meer actief te zijn.

Alternatieve vibrators

Op zoek naar een alternatieve vibrator? Ontdek hier de meest geschikte.

Minna Life Limon

Wanneer je op zoek bent naar een andere vibrator die wel dezelfde knijptechniek heeft, dan is de Minna Life Limon wellicht wat voor je. Deze heeft dezelfde vorm als een limoen en is eveneens waterdicht.

Er kunnen ook patronen worden opgenomen en de materialen hebben dezelfde kwaliteit. Het verschil ligt erin dat deze vibrator niet voor inwendig gebruik geschikt is.

Lelo Ina

De Lelo Ina is een zogeheten rabbit vibrator. Dit betekent dat je de schacht kunt inbrengen en er een bovenstukje op zit waarmee de clitoris wordt gestimuleerd. Zo kun je dus tegelijkertijd de G-spot en de clitoris stimuleren, wat tot een overheerlijk orgasme kan leiden.

De Lelo Ina werkt met knoppen en heeft acht vaste patronen waar je uit kunt kiezen. Tevens is deze vibrator ook waterdicht en gemaakt van veilig materiaal.