Met de Minna Life Limon knijp je jezelf naar een orgasme

De nieuwste vibrator van Minna Life is de Limon. Het heeft de vorm en de grootte van een citroen met een zachte buitenkant. De bijzondere knijptechniek zorgt voor een hele andere ervaring dan andere vibrators. Ontdek hier wat de voor- en nadelen zijn en of dit speeltje iets voor jou is.

De producten van Minna zijn helaas niet meer goed verkrijgbaar. Het bedrijf lijkt ook niet meer actief te zijn.

Voordelen van de Minna Life Limon

Deze sex toy heeft veel voordelen te bieden.

Sterk

Door de unieke Rumble Motor Technologie kan deze vibrator zeer sterke vibraties geven. Je zet het speeltje aan en door erin te knijpen gaat het trillen. Hoe harder je knijpt, hoe sterker de vibratie. Je kunt dus helemaal zelf bepalen welke kracht jij het fijnst vindt.

Eigen vibratiepatronen maken

Een echt bijzondere functie van deze sex toy is de mogelijkheid om je eigen vibratiepatronen op te nemen. Door het geheugen dat erin zit, kun je je eigen patronen creëren. Wil je bijvoorbeeld steeds afwisselen tussen een korte, lichte en een lange, diepe vibratie? Geen enkel probleem. Je hebt oneindig veel vibratiepatronen, aangezien je ze zelf kunt maken.

Gemakkelijk te gebruiken

Het product is klein en daarom gemakkelijk mee te nemen. Hiernaast zitten er geen knoppen aan vast, zodat je geen last hebt van het vinden van de juiste drukplek. Je kunt het hele speeltje in je hand houden en je hoeft alleen maar te knijpen. Zowel voor wanneer je alleen bent als met je partner is het heerlijk om hiermee te spelen.

Veilig

Het product is omhult door 100% veilig materiaal van medische kwaliteit dat ook nog eens erg zacht aanvoelt. Het is waterdicht, zodat het gemakkelijk schoon te maken is en ook onder de douche of in bad kan worden gebruikt. Tot slot ziet het apparaatje er erg mooi uit en krijg je een jaar garantie.

Zitten er nadelen aan de Minna Life Limon?

Er zijn een paar punten waar je op moet letten wanneer je deze sex toy wilt kopen.

Vermoeide handen

De knijptechniek geeft een heel spontaan en speels effect, maar zorgt er ook voor dat je handen wat moe kunnen worden op een gegeven moment. Je moet in de vrije modus steeds blijven knijpen om de trillingen op te wekken en zeker wanneer je van sterke vibraties houdt, moet je hard knijpen.

Wanneer je echter de mogelijkheid gebruikt om de vibratiepatronen op te nemen, kun je natuurlijk wel je handen laten rusten. Het hangt er dus vanaf hoe je het speeltje wilt gebruiken voor hoe moe je handen zullen worden.

Alleen voor uitwendig gebruik

Deze vibrator is niet geschikt voor inwendig gebruik. Kijk bij het kopje over alternatieve vibrators wanneer dit wel een vereiste voor je is. Je kunt dit speeltje gebruiken voor over je hele lichaam en is gemaakt om je clitoris te stimuleren. Heb je meer behoefte aan stimulatie op je G-spot, dan kun je deze beter laten liggen.

Ervaringen van andere vrouwen

Er zijn veel vrouwen die je voor zijn gegaan en de Minna Life Limon hebben uitgeprobeerd. Lees hier wat hun ervaringen waren.

Alisha

Ik zocht samen met mijn partner een nieuw speeltje en deze leek ons wel wat. We hadden gelijk, want we hebben er ontzettend veel lol mee. Het is echt super leuk dat de vibrator je trillingen kan onthouden en mijn vriend vindt het leuk om zo hard mogelijk te knijpen en mij de diepste vibraties te geven. Het is ook erg handig dat we het zo gemakkelijk en discreet mee op vakantie kunnen nemen.

Ineke

Ik dacht, ik begin de vibrator meteen te gebruiken, maar het is toch wel handig om eerst het handboekje te lezen om te ontdekken hoe het werkt. Dat vond ik wel wat jammer, maar toen ik eenmaal aan de slag kon was ik helemaal blij. Het knijpen werkt erg leuk en intuïtief. Ik vind het erg fijn dat ik het helemaal zelf in de hand heb en heerlijk dat ik het in bad kan gebruiken.

Petra

Een fijn speeltje. Ik merk dat ik het liefste de opname mogelijkheid gebruik. Ik vind het erg leuk om nieuwe vibratiepatronen te bedenken en uit te proberen. De motor mag naar mijn mening nog wel wat sterker, ik hou van echt hele diepe vibraties. Het materiaal vind ik erg fijn en het is een redelijk stil apparaatje.

De Minna Life Limon kopen

De producten van Minna zijn helaas niet meer goed verkrijgbaar. Het bedrijf lijkt ook niet meer actief te zijn.

Alternatieve vibrators

Als de Lemon niet helemaal je ding is, kun je eens naar de volgende twee producten kijken.

Minna Life Ola

Ben je op zoek naar een vibrator met dezelfde knijptechniek als de Minna Life Limon, maar die wel voor inwendig gebruik geschikt is? Neem dan eens een kijkje bij de Minna Life Ola. Het is een langere vibrator die je kunt inbrengen om onder andere je G-Spot te stimuleren.

Aan het uiteinde zit de knijpplek waardoor je zelf de trillingen kunt bepalen en op kunt nemen. Deze vibrator is daardoor wel groter en iets minder handzaam. Je kunt het wel onder water gebruiken, want het is waterdicht.

Lelo Mona

De Lelo Mona ziet er een beetje hetzelfde uit als de Minna Life Ola. Het is eveneens geschikt voor inwendig gebruik en daarmee voor stimulatie op de G-spot. De Lelo Mona heeft geen knijptechniek, maar vaste patronen waaruit je kunt kiezen.

Wanneer je op zoek bent naar een inwendige vibrator waarbij je niet steeds hoeft te knijpen, dan is deze een goede optie. De kwaliteit van het materiaal is ook bij deze vibrator zeer goed en is helemaal waterdicht.