Magic Wand Rechargeable

Het vaste snoer van sterke wand vibrators zoals de Magic Wand Original en de Europe Magic Wand schrikt veel kopers af. Hoe lang de kabel ook is en hoe handig je stopcontacten ook gepositioneerd zijn, het blijft klooien met die kabel.

Als je bereid bent om ongeveer zes tientjes meer uit te geven, biedt de Magic Wand Rechargeable voor jou wellicht de oplossing.

Let op

Je krijgt geen fabrieksgarantie op De Magic Wand Original / Hitachi Magic Wand (grijze import). De kern van de kop is tegenwoordig van plastic. Hierdoor zijn de trillingen minder diep en intens.

Kies daarom voor de Europe Magic Wand: een beter product met metalen kern in de kop, meerdere snelheden en twee jaar fabrieksgarantie.

De Europe Magic Wand is verkrijgbaar bij:

  1. [acf field='shop-naam-bol'] (tip!)

Deze shops verpakken jouw bestelling in een discrete doos. Je kan ook kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt in de buurt.

Hoe onderscheidt de Rechargeable zich van de Original?

De Rechargeable heeft een kop met een buitenlaag van zachte siliconen. Hij heeft vier verschillende standen en vier verschillende vibratiepatronen.

Dit is een groot verschil met de harde vinyl kop van de Original die slechts twee standen heeft en helemaal geen trillingspatronen.

Zowel de makers als de testers geven aan dat de Rechargeable bijna niets aan kracht inlevert vergeleken met de Original. Er is een gering verschil op de allerhoogste stand, maar als je die vaak gebruikt moet je misschien even een tijdje afkicken.

De Rechargeable heeft een stroomadapter en een snoer van ongeveer 213 centimeter. Waarom zo'n lang snoer? Omdat je de Rechargeable zowel zonder kabel kan gebruiken als hij voldoende is opgeladen en met kabel als je bent vergeten hem op te laden. Dus hij staat altijd voor je klaar.

Net als de Original is de Rechargeable een vrij grote wand vibrator die daarnaast ook vrij zwaar is. En ze maken allebei veel lawaai. Maar dat moet je dan maar voor lief nemen. De resultaten zijn ernaar.

Vibratiepatronen

De betere high-end vibrators hebben vibratiepatronen waar je mee kunt spelen om te kijken welke je lekker vindt. De Rechargeable voegt zich nu ook bij deze vibrators. De patronen zijn als volgt:

1. constante vibratie waarvan je de sterkte kunt aanpassen
2. twee korte pulseringen gevolgd door een lange
3. medium pulseringen
4. korte pulseringen
5. pulseringen van laag tot hoog (golvend)

Geluid

De Rechargeable is ietsje stiller dan zijn voorganger. Maar als je samenwoont met huisgenoten of familie moet je je ervan bewust zijn dat hij sowieso door een deur te horen is. En afhankelijk van de constructie van het gebouw ook in de aangrenzende gang of kamer.

Als je al over een goed werkende Magic Wand Original beschikt, voegt de Rechargeable niet heel veel aan jouw speeltjescollectie toe. Als je voor het eerst op het punt staat om de Hitachi Magic Wand te ervaren… overweeg dan om wat meer geld uit te geven voor de oplaadbare Rechargeable.

Als je geen bezwaar hebt tegen een vaste stroomkabel, vind ik de Europe Magic Wand persoonlijk een beter product met twee jaar fabrieksgarantie.

De Europe Magic Wand is verkrijgbaar bij:

  1. [acf field='shop-naam-bol'] (tip!)

Deze shops verpakken jouw bestelling in een discrete doos. Je kan ook kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt in de buurt.