Accessoires voor de Hitachi Magic Wand

Er zijn geen officiële accessoires beschikbaar voor de Magic Wand. Hitachi/Magic Wand Original heeft zich nooit geroepen gevoelen om officiële accessoires op de markt te brengen. Hoogstwaarschijnlijk heeft het feit dat ze voor marketingdoeleinden geen vibrator in de markt wilden zetten, maar een massage-apparaat hier mee te maken. Want vibrators zijn vies, weet je wel. Jammer dat zo'n groot en succesvol bedrijf zich zo gedraagt.

Gelukkig zijn er andere bedrijven die er genoeg brood in zagen om accessoires te bedenken en produceren. We hebben de meest bekende en betrouwbare accessoires voor je op een rij gezet. Onder betrouwbaar verstaan we de producten die al jarenlang in ongewijzigde vorm op de markt zijn. Met name bij de opzetstukken komen er nog wel eens wat eendagsvliegen voorbij.

Let op

Je krijgt geen fabrieksgarantie op De Magic Wand Original / Hitachi Magic Wand (grijze import). De kern van de kop is tegenwoordig van plastic. Hierdoor zijn de trillingen minder diep en intens.

Kies daarom voor de Europe Magic Wand: een beter product met metalen kern in de kop, meerdere snelheden en twee jaar fabrieksgarantie.

Opzetstuk voor de Hitachi

Er zijn twee opzetstukken of attachments voor de Hitachi Magic Wand die al jarenlang op de markt zijn. De Wonder Wand en de G-spotter. Allebei gemaakt van hard kunststof met een donkerblauwe kleur.

De Wonder Wand is een opzetstuk met een recht, penisvormige uitstulping. Zo kun je de Magic Wand ook inwendig gebruiken. Een hele belevenis.

De G-spotter heeft een penisvormige uitstulping met een lichte kromming. Hiermee kun je net wat makkelijker dat bekende plekje raken waar het leven en je orgasme zoveel beter van wordt.

Er moet wel bij gezegd worden dat deze twee attachments blauw kunnen afgeven op de kop van de Hitachi. Deels door het erop en eraf schuiven. En deels door al het getril.

Wil je dat niet, kies dan voor een van de vele andere attachments die gemaakt zijn van zachte siliconen en dan het liefst een kleurloze variant. Omdat het aanbod van allerlei overige attachments sterk wisselt, kun je die het beste zelf opzoeken bij shops door bij de zoekfunctie van deze shops te zoeken naar ‘Hitachi'.

De Multispeed Controller

Een flink nadeel van de Hitachi is dat hij maar drie standen heeft. Uit. Hard. En heel hard. Zeker als je ervan houdt om wat rustiger te beginnen en niet meteen in turbomodus te gaan, is het fijn om meer controle te hebben over de trilsnelheid van de vibrator.

Zie daar: de multispeed controller. Je kunt er niet alleen meer snelheden mee instellen, maar nog veel fijner is dat het nu traploos kan. Zo kun je op ieder gewenst moment de trillingen aanpassen naar wat je nodig hebt om klaar te komen. Daarnaast kun je het soort trillingen afwisselen tussen twee verschillende patronen: constant en pulserend.

Omdat je de vibrator in de multispeed controller prikt en de controller weer in de omvormer voor het stopcontact, functioneert het multispeed accessoire ook als verlengstuk voor het snoer van jouw Hitachi. Erg fijn als de stopcontacten in huis op onhandige plekken zitten.

De omvormer voor 230V naar 110V

De Hitachi is van oorsprong een Amerikaans product dat uitsluitend wordt verkocht in de VS en Canada. Een originele Hitachi heeft dan ook altijd een Amerikaanse stekker en werkt uitsluitend op 110V. In Nederland komt er pak hem beet 230V uit het stopcontact sinds in 1985 is afgesproken om op Europees niveau de spanning meer gelijk te trekken. Voorheen hadden wij 220V.

Daarom heb je altijd een omvormer nodig als je een echte Magic Wand gebruikt. De omvormer fungeert ook meteen als adapter voor de stekker. Dus de Amerikaanse stekker van de Hitachi gaat er aan de ene kant in en aan de andere kant zit een vertrouwde Nederlandse stekker.

Als je de Hitachi Magic Wand bij een van de aanbevolen Nederlandse shops besteld, wordt de omvormer vrijwel altijd meegeleverd. Maar als je jouw vibrator via een andere weg of in het buitenland hebt gekocht, kan de omvormer een uitkomst zijn.

My Buddy kussen

Een Hitachi in combinatie met de My Buddy wordt ook wel de low budget versie van de Sybian of Sybian Lite genoemd.

We hebben onze twijfels over dit accessoire. Het is een zacht kussen met een speciale vorm en uitsparing zodat je vibrator erin kan en jij erbovenop/ertegenaan kunt gaan zitten. Als je er ook nog eens een penisvormige attachment aan toevoegt, kun je bijvoorbeeld doggystyle spelen met de Hitachi. Op zich fijn als je jouw Hitachi wilt ‘berijden'.

De reden dat we twijfelen is dat het er niet uitziet alsof je dit kussen makkelijk kunt schoonmaken. De hoes lijkt niet waterdicht en ook niet afneembaar. Je moet flink je best doen om het droog te houden met de Hitachi en dan is een kussen dat alles opzuigt niet handig. En om nou weer moeilijk te gaan doen met handdoeken is ook weer zoiets.

Het prijskaartje is vrij hoog voor wat in feite een stuk schuimrubber is dat er niet al te stevig en hygiënisch uit ziet. Kopen op eigen risico.