De Lelo Smart Wand Large: een waterdichte design vibrator

De Smart Wand Large is een luxe wand vibrator van Lelo. Hij is oplaadbaar en volledig waterdicht. En de vibraties zijn ook nog eens hartstikke goed. Let er wel op dat je de Large en Medium varianten niet door elkaar haalt in je winkelmandje. Uitgevoerd in het zwart, paars en wit.

Verkrijgbaar bij:

  1. [acf field='shop-naam-bol'] (tip!)

Deze shops verpakken jouw bestelling in een discrete doos. Je kan ook kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt in de buurt.

De Smart Wand Large van Lelo is een luxe product dat zorgt voor lichamelijk genot en is tegelijkertijd een genot voor het oog.

Hij is over het hele lichaam te gebruiken en dus niet alleen in de intieme zones. Zo kan je heerlijk gemasseerd worden met deze vibrator. Lekker voor in je uppie en nog leuker met zijn tweetjes.

De voordelen van de Lelo Smart Wand Large

Ontdek hieronder wat deze wand vibrator te bieden heeft.

Een innovatief apparaat

Het is ook nog eens een knap staaltje werk van Lelo als je kijkt naar hoe goed dit apparaat eigenlijk werkt. Het is dan ook niet te vergelijken met andere simpele vibrators.

Deze wand vibrator heeft namelijk Sense Touch. Als je de kop van de vibrator harder tegen je huid drukt, worden de trillingen sterker. Zo kun je tijdens het masseren of masturberen zonder gedoe de sterkte aanpassen.

Opladen

Dit product heeft een ingebouwde, oplaadbare batterij. Je prikt hem met de bijgeleverde kabel dus gewoon in het stopcontact om op te laden.

Zolang je hem lekker opgeladen houdt, hoef je dus niet bezorgd te zijn dat je halverwege een speelsessie zonder power komt te zitten.

De ingebouwde batterij zorgt er ook voor dat deze wand sterkere trillingen produceert dan een vibrator op normale batterijen zou kunnen doen voor meer dan vijf minuten.

Waterdicht

Ook is het erg fijn dat de Lelo Smart Wand waterdicht is. Je kunt hem achteraf goed schoonmaken onder de kraan met warm water, zonder dat je bang hoeft te zijn dat er water in het apparaat komt en deze niet meer werkt.

Of neem hem mee en gebruik hem in een heerlijk, warm schuimbad. Bijkomend voordeel is dat het geluid van de vibraties wordt gedempt door het badwater. 🙂

Zitten er nadelen aan de Lelo Smart Wand Large?

Dure vibrator

Niet iedereen heeft een flink budget voor een vibrator. En Lelo heeft de afgelopen jaren ook diverse slechte, dure vibrators op de markt gebracht.

Maar de Smart Wand Large is gelukkig een van de betere die ze hebben gemaakt. Daarnaast heb je een jaar fabrieksgarantie. En als je de ervaring van andere gebruikers leest, zul je zien dat deze wand vibrator het geld waard is.

Niet de sterkste

Deze wand vibrator produceert vibraties die absoluut ruim voldoende zijn om een orgasme te krijgen. Maar qua sterkte legt deze vibrator het uiteindelijk wel af tegen vibrators met kabel zoals de Europe Magic Wand en de Fairy Turbo.

Als je echter geen kabel wilt én een waterdichte vibrator wilt, kun je je geen buil vallen aan de Lelo Smart Wand Large. Let er wel op dat je de Large koopt en niet de Medium. Want de Medium is weer minder sterk dan de Large.

Ervaringen van andere vrouwen

Als je slechte ervaringen leest met deze vibrator, gaat het meestal over de ervaring met Sense Touch. Ons advies is: lees de handleiding goed door voordat je aan de slag gaat. En neem de tijd om vertrouwd te raken met deze technologie.

Daarmee kun je een hoop irritaties door verkeerd gebruik voorkomen. Want alle klachten over het feit dat hij het niet meer doet, zijn vaak onterecht en komen doordat de gebruiker de verkeerde instelling heeft gekozen.

Josine

Ik heb een hoop verschillende ervaringen met dit apparaat gelezen maar uiteindelijk heb ik hem toch besteld voor kerstmis. Ik wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten omdat veel mensen zeggen dat hij niet opgeladen blijft of dat hij zachter wordt zodra je hem tegen je vagina drukt. Maar hij werkt voor mij gewoon goed. Ik vind het erg lastig om klaar te komen, maar hiermee lukt het me wel. Ik kan hem aanraden.

Jan

De vibraties zijn een soort van ‘rommelend' of ‘borrelend'. Ik was verrast toen bleek dat mijn vrouw niet kon klaarkomen met deze vibrator. De sterkte is maar een deel van het verhaal, de frequentie is ook belangrijk. En blijkbaar werken de standen van deze vibrator niet voor haar. Er zitten er wel genoeg op dus je kunt volop experimenteren en het is een mooie toy. Als dit soort ‘rommelende' trillingen bij je passen is het een super ding. We gebruiken hem af en toe voor erbij, maar in haar eentje gebruikt ze liever een andere.

Irma

Ik had niet goed gekeken toen ik hem kocht en je kan deze vibrator dus niet naar binnen schuiven. Tenzij je heel ruim bent van beneden. Maar daar is hij dus helemaal niet voor bedoeld. Dat mis ik wel. De trilling is erg sterk en fijn. En ik gebruik hem echt soms om zere spieren te masseren en dat werkt ook goed.

Lelo Smart Wand kopen

Verkrijgbaar bij:

  1. [acf field='shop-naam-bol'] (tip!)

Deze shops verpakken jouw bestelling in een discrete doos. Je kan ook kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt in de buurt.

Let op: de Smart Wand Medium is kleiner en goedkoper. Maar is ook minder sterk en heeft minder functionaliteiten.

Alternatieven

Er zijn natuurlijk meer vibrators op de markt.

De Europe Magic Wand

Het betere, Europese broertje van de Hitachi Magic Wand staat bij veel kenners op #1. Met goede reden. De Europe Magic Wand is in alle opzichten beter dan de Hitachi Magic Wand: meer standen, langere kabel en een metalen kern in de kop die voor diepere vibraties zorgt.

Bovendien krijg je twee jaar garantie. Twee jaar! En er zijn officiële opzetstukken verkrijgbaar.

Deze wand vibrator heeft echter wel een kabel, is niet de mooiste en is niet waterdicht. Maar qua trillingen veegt hij de Smart Wand van tafel.

Fairy Turbo

Iets mooier dan de Europe Wand, maar nog steeds met kabel en niet waterdicht is de Japanse Fairy Turbo. Hij is echter wel een stuk goedkoper dan zowel de Smart Wand als de Europe Wand, terwijl de vibratiesterkte super is.

Hij is bovendien traploos instelbaar. En hij heeft een kleiner broertje, de Fairy Charge, die geen kabel maar een ingebouwde batterij heeft.