Lelo Mona 2: de waterdichte g-spot vibrator met gebogen ontwerp

Een effectieve g-spot vibrator met een mooi ontwerp. Dat is de Mona 2 van Lelo. Waterdicht en met dezelfde lekker dikke vorm als zijn voorganger.

Verkrijgbaar bij:

  1. [acf field='shop-naam-bol'] (tip!)

Deze shops verpakken jouw bestelling in een discrete doos. Je kan ook kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt in de buurt.

Ben je op zoek naar een vibrator die speciaal gemaakt is voor je G-spot? Wie weet is de Mona 2 van Lelo wel wat voor jou. Het product geniet van een enorme populariteit en dat is niet zonder reden.

Lees verder en ontdek de voor- en nadelen, de ervaringen van andere vrouwen en eventuele alternatieve vibrators die je ook zouden kunnen aanspreken.

Voordelen van de Lelo Mona 2

Dit mooi gevormde speeltje brengt een aantal sterke voordelen op de markt.

Speciaal voor de G-spot

De vorm van deze vibrator is zo gemaakt dat het een ideale stimulatie op je G-spot biedt. Doordat je het speeltje gemakkelijk heen en weer kunt bewegen, is het voor vrijwel elke vrouw wel mogelijk om de G-spot te bereiken. Hoewel elk lichaam weer anders is, is deze vibrator toch geschikt om bij bijna iedereen te passen.

Overal trillingen

Deze sex toy heeft zes verschillende vibratiepatronen waaruit je kunt kiezen. Je kunt ze daarnaast aanpassen op snelheid tot het punt dat jij het fijnst vindt. De vibraties gaan diep en zijn over het hele product te voelen. Er is dus niet één gecentreerd punt van trillingen en dit geeft een heel ander gevoel dan de meeste vibrators.

Mooi en fijn

Het product is erg mooi gevormd en is simpel van design. Hiernaast is het helemaal waterdicht zodat je het gemakkelijk kunt schoonmaken en onder de douche of in bad kunt gebruiken. Het materiaal is 100% lichaam veilig en maakt het gebruik zacht en fijn. De knoppen zijn hiernaast zo gemaakt dat ze gemakkelijk te bereiken zijn en er geen tot weinig vuil tussen kan komen. Je krijgt een jaar garantie en kunt er zo'n twee uur achterelkaar van genieten nadat het is opgeladen.

Beter dan de Lelo Mona 1

Er zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd sinds de Lelo Mona 1. Zo is deze vibrator dubbel zo krachtig en waterdicht. De knoppen van de Mona 1 zitten dieper en zijn daardoor lastiger schoon te maken. Dezelfde vorm is behouden, maar het speeltje is aanzienlijk verbeterd met deze tweede versie.

Zitten er nadelen aan de Lelo Mona 2?

Er zijn een aantal punten die als nadelen kunnen worden beschouwd van deze vibrator.

Gericht op penetratie

Deze sex toy is ervoor gemaakt om jezelf mee te kunnen penetreren. Je kunt het ook over je schaamlippen en clitoris heen leggen. Dit zal zeker werken, maar je zult merken dat de G-spot stimulatie het beste effect geeft. Houd je niet van penetrerende vibrators? Neem dan een kijkje bij de alternatieven die hieronder staan uitgelegd.

Glad

Het omhulsel van dit speeltje is glad, er zitten geen ribbels op. Dit betekent dat het zacht is en dat kun je fijn vinden. Het kan echter ook zijn dat je liever wat ribbels hebt voor een ander soort stimulatie op je G-spot. Het is belangrijk dat je hiervoor je eigen voorkeuren kent.

Niet anaal

Hoewel je deze vibrator natuurlijk wel anaal kunt gebruiken, zul je merken dat het er niet voor gemaakt is. Er zit geen wijd uitlopende basis aan vast en de stimulatie is niet ideaal. Gebruik voor anale seks is dus afgeraden.

Ervaringen van andere vrouwen

Om je te helpen bij je keuze, zijn de ervaringen van andere vrouwen hier voor je uiteen gezet.

Natasha

Ik was erg enthousiast toen ik de Lelo Mona 2 ontving vanwege de positieve reacties die ik had gehoord. Het uitpakken was erg leuk en ik kon meteen al beginnen. Ik merkte vrij snel dat ik liever een geribbelde buitenkant heb voor stimulatie op mijn G-spot. Het apparaat werkte verder wel heel goed en is gemakkelijk schoon te maken.

Francien

Het is een geweldige vibrator en het is zo fijn dat de nieuwe versie waterdicht is. Ik speel er namelijk het liefst onder de douche mee. De vorm is ideaal voor zowel mijn G-spot als mijn clitoris. De vibraties zijn erg goed en ik vind het fijn dat ik het langzaam op kan bouwen. Samen met mijn partner gebruik ik liever wel andere vibrators.

Juliette

Wat een mooie vibrator, dacht ik toen ik het zag. De buitenkant voelt heerlijk zijdeachtig aan en de vorm heeft iets voluptueus. Het geeft me een heerlijk gevoel. Ik zou het nog een verbetering vinden als je automatisch van modus één tot en met zes zou kunnen gaan, zonder dat je dit zelf hoeft te doen. De verschillende modi gaven me echter wel veel plezier en zijn voldoende om leuk af te kunnen wisselen.

De Lelo Mona 2 kopen

Verkrijgbaar bij:

  1. [acf field='shop-naam-bol'] (tip!)

Deze shops verpakken jouw bestelling in een discrete doos. Je kan ook kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt in de buurt.

Alternatieve vibrators

Wanneer je op zoek bent naar een net wat ander speeltje of een aanvulling, dan kun je goed terecht met de volgende vibrators.

Lelo Smart Wand

Voor een vibrator die niet gemaakt is voor inwendig gebruik, maar wel hele diepe trillingen geeft, kan de Lelo Smart Wand Large een goede optie zijn. Er zitten acht verschillende modi op en is waterdicht. De buitenkant is gemaakt van lichaam veilig materiaal. Ontdek de Lelo Smart Wand voor een krachtige en masserende vibrator.

Lelo Soraya

De Lelo Soraya is ervoor gemaakt om zowel je G-spot als je clitoris tegelijkertijd te stimuleren. Er zitten acht verschillende vibratiepatronen op waarvan je de snelheden kunt aanpassen. De buitenkant is gemaakt van lichaam veilig materiaal en is waterdicht. Wanneer je houdt van meerdere stimulaties tegelijk, dan is de Lelo Soraya wat voor jou.