De Lelo Lyla 2 maakt van klaarkomen een vibrerend eitje

Voor een uniek seksspeeltje op het gebied van ei vibrators, moet je bij de Lyla 2 van Lelo zijn. De één brengt het ‘ei’ of de ‘kogel’ in en de partner kan de trillingen met behulp van een afstandsbediening besturen. Zo kun je op de meest onwaarschijnlijke plekken bezig zijn met een sensueel spelletje, zonder dat iemand het door heeft.

Verkrijgbaar bij:

  1. [acf field='shop-naam-bol'] (tip!)

Deze shops verpakken jouw bestelling in een discrete doos. Je kan ook kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt in de buurt.

Het unieke van deze vibrator is de Motion Sensor. Wat dit betekent en wat de voor- en nadelen hiervan zijn, lees je hier.

Voordelen van de Lelo Lyla 2

Dit heeft deze vibrator te bieden.

Motion Sensor

De afstandsbediening dat het ei laat trillen heeft plus- en minknoppen. Door deze in te drukken kun je wisselen tussen verschillende vibratiepatronen met meer of minder kracht. Je kunt echter ook een stand aanzetten die reageert op hoe je de afstandsbediening beweegt. Door bijvoorbeeld heen en weer te schudden gaat het ei meetrillen. Je kunt ook de afstandsbediening verticaal houden, wat voor sterkere trillingen zorgt. Op deze manier kun je eindeloos variëren.

Hoge kwaliteit

Het bereik van de afstandsbediening is ongeveer 15 meter en werkt goed. Het is belangrijk om te weten dat de afstandsbediening mee trilt. Op deze manier kun je meegenieten met wat je aan je partner geeft. Het is ook mogelijk om deze functie uit te zetten. Er zijn acht vibratiepatronen waartussen je aan de hand van de plus- en minknoppen gemakkelijk kunt wisselen. De trillingen van het ei zijn erg stil en kunnen discreet worden aangezet. Je kunt het zowel inbrengen als uitwendig gebruiken voor stimulatie over je hele lichaam.

Handig

De Lelo Lyla 2 is waterdicht, wat het gemakkelijk maakt om schoon te maken. Hiernaast is het ei simpel op te laden en heb je voor de afstandsbediening batterijen nodig, die meegeleverd worden. De buitenkant is gemaakt van lichaam veilige siliconen wat erg zacht aanvoelt. Je krijgt één jaar garantie en tien jaar kwaliteitsgarantie.

Zitten er nadelen aan de Lelo Lyla 2?

Geen enkele vibrator is perfect. Ontdek de eventuele minpunten van dit product.

Ingewikkeld

Het kan een tijdje duren voordat je door hebt hoe je het beste met deze vibrator om kunt gaan. Er zit een instructieboekje bij en het is belangrijk dat je deze eerst doorleest voordat je aan de slag gaat. Wanneer je het echter eenmaal door hebt, is het gemakkelijk in gebruik. Een tip: Kijk op Youtube voor filmpjes waarin wordt uitgelegd hoe het systeem werkt, zo ben je in een paar minuten klaar om te beginnen.

Bij je houden

Dit seks speeltje werkt het beste wanneer je het inbrengt en dit is niet voor iedereen even prettig. Het product is niet groot, het past in je hand, maar zeker wel groter dan bijvoorbeeld een tampon. Als je nog nooit zoiets hebt geprobeerd, is het wellicht verstandig om te beginnen met een ander soort vibrator om eerst eens te wennen aan het inbrengen hiervan.

Voornamelijk voor partners

Je kunt deze vibrator zeker in je eentje gebruiken en jezelf op jouw eigen manier stimuleren. Het is echter wel het leukst om het met een partner te gebruiken, omdat je dan niet weet wat er komt. Dit verrassingseffect kan erg stimulerend zijn en leuk om in het openbaar uit te proberen. Dit product is specifiek ontwikkeld voor koppels.

Ervaringen van andere vrouwen

Dit vinden andere gebruikers.

Kate

Mijn vriend kwam als verassing met de Lelo Lyla 2 aanzetten en we hebben het gelijk uitgeprobeerd. De kwaliteit verbaasde ons, het systeem werkt gewoon erg goed. Het ei is heerlijk stil, wat het makkelijk maakt om overal uit te proberen. We vonden het getril van de remote echter weinig toevoegen en hebben dit snel uitgezet. Zowel vanwege het lawaai als het vreemde gevoel. Al met al experimenteren we graag met ons nieuwe speeltje.

Bernadette

We gingen laatst naar de bioscoop met deze spannende seks toy. Het was voor mij bijna niet uit te houden en in de auto terug kon ik mezelf laten gaan tot het hoogtepunt. Echt heel erg leuk om te ervaren. De trillingen zijn krachtig en er zijn veel variaties mogelijk. Dit maakt het voor mij spannend, omdat ik niet weet wat er gaat gebeuren. De batterijduur had van mij echter nog wel wat langer gemogen. Verder is het schoonmaken wel snel en makkelijk gedaan.

Geertruida

Wat een cadeau om deze vibrator te mogen ontvangen. De verpakking is echt heel mooi en alles wat je nodig hebt zit erbij inbegrepen. Het duurde echter een tijdje voordat we doorhadden hoe het werkt. Het is niet bepaald intuïtief. Ik vind het ook jammer dat de afstandsbediening batterijen nodig heeft, maar waarschijnlijk zou de prijs anders omhoog gaan. De trillingen mogen van mij ook nog wel wat krachtiger. Het is wel echt heel leuk om in het openbaar mee te spelen.

De Lelo Lyla 2 kopen

Verkrijgbaar bij:

  1. [acf field='shop-naam-bol'] (tip!)

Deze shops verpakken jouw bestelling in een discrete doos. Je kan ook kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt in de buurt.

Alternatieve vibrators

Is de Lyla 2 het toch niet helemaal voor je? Kijk dan eens naar deze vibrators.

Je Joue Mimi

De Je Joue Mimi is een ander soort vibrator die qua vorm wel een beetje op het ei lijkt van de Lelo Lyla 2. Het is een klein product dat gemakkelijk in je hand past en ideaal is voor beginners. De Mimi is namelijk niet geschikt voor inwendig gebruik, maar kan het beste je hele lichaam en je clitoris stimuleren. Er zijn vijf verschillende patronen die van zacht tot hard gaan.

Minna Life Limon

Voor een geheel andere techniek is de Minna Life Limon een goed alternatief. Hoe harder je namelijk hierin knijpt, hoe harder de trillingen zijn. Je kunt zelfs eigen patronen opnemen en laten afspelen. De Limon is ook waterdicht, maar wel alleen voor uitwendig gebruik geschikt.