De Lelo Liv: een kleine en stille vibrator die met je mee kan

De Lelo Liv is een vibrator die in de kleuren lime groen, rood, donkerblauw en cerise verkrijgbaar is. Meteen wanneer je de vibrator thuisgestuurd krijgt, merk je dat het met de kwaliteit goed zit.

Verkrijgbaar bij:

  1. [acf field='shop-naam-bol'] (tip!)

Deze shops verpakken jouw bestelling in een discrete doos. Je kan ook kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt in de buurt.

De voordelen van deze vibrator

De Liv is ingepakt in een satijnen opbergzak en straalt daardoor meteen luxe uit. Samen met de vibrator ontvang je een oplader en handleiding.

Een discrete vibrator

De vibrator is te omschrijven als klein/middelgroot en erg stil. De Liv produceert een geluidsniveau van 50 decibel. Je hoeft er niet bang voor te zijn dat mensen het apparaatje zullen horen.

Zelfs in gehorige huizen kun je hem dus fijn gebruiken. Het product is gemaakt van ABS siliconen en voelt daarom fijn aan. Daarnaast is de vibrator gemakkelijk schoon te maken, wel zo hygiënisch.

Verschillende standen

De Liv is erg handig in gebruik. Met een + knop kun je de het harder laten vibreren en met de – knop zachter. Hierdoor kun je jouw orgasmes uitstellen of juist versnellen.

Met behulp van de pijltjestoetsen kun je verschillende soorten trillingen instellen. Het is een kwestie van uitproberen welke trillingen jij het fijnst vindt.

Hier staan de verschillende opties op een rij:
Continu vibratie
Verlengde interval pulsaties
Tussenliggende interval pulsaties
Korte interval pulsaties
Golf pulsaties

Had je je verheugd op de Liv, maar ben je hem vergeten op te laden? Geen nood. Na een oplaadtijd van twee uur, kun je de Liv maar liefst vier uur gebruiken. Daar ben je de hele avond zoet mee! De vibrator heeft een lange standby tijd van 90 dagen. Echter, de kans dat je deze vibrator 90 dagen kunt weerstaan, is erg klein.

Een veelzijdige vibrator

Het maakt niet uit of je zin hebt in penetratie of een stimulering van de clitoris, hij is lang genoeg om in allebei de gevallen gebruikt te worden. Tevens kun je hem gebruiken voor het stimuleren van je clitoris tijdens de seks. Dit zorgt voor een nog intensiever orgasme.

De vibrator is van alle markten thuis. Het maakt niet uit of je weinig of veel ervaring hebt met vibrators. De Lelo Liv beschikt over veel verschillende trilfuncties, maakt nauwelijks geluid en is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Met de vibrator ben je tegen een goede prijs verzekerd van heerlijke avonden.

Zitten er nadelen aan de Lelo Liv?

Het knoppensysteem van deze vibrator is handig in gebruik. Jammer genoeg heeft dit systeem ook een nadeel. Nadat je bij de vijfde trillingsoptie bent gekomen, kun je niet doorklikken naar de eerste optie. Om terug te gaan naar de eerste optie moet je weer helemaal terug klikken. Dit kan irritant zijn wanneer je wilt wisselen tussen de eerste en de vijfde optie.

Wanneer je beneden ruim bent geschapen, is het misschien niet de beste vibrator voor je. Zoals al eerder werd vermeld is het een kleine tot middelgrote vibrator, waardoor hij wellicht ook lastig vast te houden is als je van penetratie houdt.

Daarnaast mist de Liv een G-spot topje. De GiGi (ook van Lelo) heeft dit topje wel. Wanneer je op zoek bent naar een G-spot stimulator moet je deze vibrator dus niet kopen.

De Liv is niet waterbestendig. Hierdoor kun je hem helaas niet onder de douche of in bad meenemen. Pas daarom ook goed op dat je hem tijdens het schoonmaken niet in het water laat vallen.

Ervaringen van andere vrouwen

De ervaringen van vrouwen zijn over het algemeen positief. Dit zijn drie voorbeelden van consumentenervaringen.

“Ik vind hem niet zo krachtig, en je zit snel per ongeluk op een andere trilstand. hij is trouwens best klein. het is wel fijn dat hij oplaadbaar is. en het is er een die prima voor erbij is. de prijs in de aanbieding is een prima prijs, anders zou ik het te duur vinden voor wat je er aan hebt.”

“Ik heb de lelo liv in een aanbieding gekocht waardoor ze de helft goedkoper was dan normaal. Ik heb toen meteen besteld. De lelo is fantastisch! Orgasmes achter elkaar krijgen is met de lelo geen probleem.”

“Vond de lelo producten nogal aan de prijs maar nu in de aanbieding dus gekocht. En zeer tevreden. Hij trilt hard genoeg en is best wel stil. Kwam in een luxe verpakking en ziet er zelf ook stijlvol uit. En super fijn dat hij in de oplader kan. Fijn product om alleen of met je partner te gebruiken.”

De Lelo Liv kopen

Verkrijgbaar bij:

  1. [acf field='shop-naam-bol'] (tip!)

Deze shops verpakken jouw bestelling in een discrete doos. Je kan ook kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt in de buurt.

Alternatieve vibrators

Naast de Lelo Liv, heeft Lelo ook andere varianten. Goede alternatieven zijn bijvoorbeeld de Lelo GiGi en Lelo Iris.

Zoals de naam al suggereert, is de Lelo Gigi een elegante G-spot vibrator. Dit in tegenstelling tot de Lelo Liv.

Daarnaast is het met deze vibrator ook mogelijk om andere erogene zones te ontdekken. Met 5 trilfuncties kun je de clitoris heerlijk stimuleren. Tevens is deze vibrator gemaakt om vaginaal te stimuleren. Het is een stille vibrator met een geluidsniveau van zelfs minder dan 50 decibel.

De Lelo Iris is groter dan de Lelo Liv. Daarnaast onderscheidt de Iris zich met een tulpachtige top. Ook deze vibrator is verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren en ziet er elegant uit.

De vibrator beschikt over maar liefst zes standen, waardoor er altijd wel een functie bijzit die jij lekker vindt. Wanneer je op zoek bent naar een wat grotere vibrator dan de Lelo Liv, kun je beter voor de Lelo Iris kiezen.