De Lelo Iris: je beste vrrrrriendin zonder kabel

Lelo heeft de Iris vibrator uitgefaseerd. Je kunt wel kiezen uit een ruim aanbod van andere Lelo vibrators.

Een middelgrote vibrator van Lelo waarmee je seksleven weer tot bloei komt. Of je hem nou in je uppie gebruikt of met zijn tweetjes. Oplaadbaar, met meerdere vibratiestanden en twee motoren.

Drie vrienden: Eric Kalen, Filip Sedic en Carl Magnuson besloten de de firma Lelo op te richten en daarmee de wereld te gaan veroveren. Dat is hun volgens de meerderheid van de vrouwen die hun intieme toys hebben gebruikt beslist gelukt.

De vibrators van de Zweedse mannen staan bekend om hun fluisterstille (en dus overal bruikbare) werking. Elke vrouw moet zichzelf zo’n heerlijke vibrator gunnen. Maar ook voor avontuurlijke stellen doet de uitgebreide sortering Lelo producten wonderen voor hun seksleven.

De Lelo Iris is één van de bestsellers uit de collectie.

Voordelen van de Lelo Iris

De vibrator wordt geleverd in een cadeaudoos in een satijnen etui en met een oplader. In het etui kun je de Lelo Iris altijd meenemen in je tas en je eens buitenshuis terugtrekken als je een moment voor jezelf nodig hebt. Samen met Iris natuurlijk.

De Lelo Iris heeft een sensuele vloeiende vorm, een gemiddelde lengte van tweeëntwintig centimeter en een diameter van vier centimeter. Deze vibrator heeft fijne ribbeltjes maar ook een zachte touch.

Je kunt het ritme van de vibratie en de intensiteit ervan zelf instellen met een knop, die op een goed bereikbare plaats zit en makkelijk te bedienen is.

De Iris heeft twee motoren die apart in de vibrator verwerkt zijn: een in de top en een in het midden. Zo kun je de Lelo Iris in verschillende ritmes laten pulseren of de twee motors tegengesteld laten werken.

Heerlijk om alle mogelijkheden eens uit te testen. Sensaties met een geweldige vibratie, precies zoals je het zelf het prettigst vindt en waar je heerlijk je fantasie op los kunt laten. De Iris is er in de kleuren blauw, roze en paars.

Technische specificaties van de Lelo Iris

*Oplaadbaar met een li-ion batterij
*Twee uur opladen geeft vier uur genot
*De trillingen zijn krachtig en hebben een laag geluidsniveau tot 50dB
*Zes standen en diverse trilvatiaties
*Negentig dagen stand-by tijd
*Het materiaal is van Silicone/ PC ABS, huidvriendelijk en duurzaam
*Latex vrij
*Gewicht van 170 gram

Namaak

In winkels en webwinkels kom je veel vibrators tegen die op de Lelo vibrators lijken. Zowel wat vorm als wat de kleuren betreft.

Maar let goed op, want ook al tref je een vibrator met dezelfde vorm en staat er misschien ook nog ‘Iris’ in de beschrijving van het product dan is het misschien geen kwaliteitsproduct van Lelo. Er zijn heel veel namaak vibrators op de markt.

Toys waarvoor veelal goedkope onderdelen zijn gebruikt die niet goed en deugdelijk getest zijn en waar je waarschijnlijk veel problemen mee kunt krijgen. Misschien zijn ze iets goedkoper, maar dan is goedkoop wel duurkoop.

Zitten er nadelen aan de Lelo Iris?

Als nadeel van de Lelo Iris wordt soms het gewicht van 170 gram genoemd, terwijl andere modellen iets lichter zijn.

Ook vinden sommige vrouwen de vibraties van de Lelo Iris niet krachtig genoeg. Door de zes standen en verschillende trilvariaties hebben ze misschien niet alle opties uitgetest? Maar dat is persoonlijk.

Verder is de Lelo Iris niet helemaal waterdicht, waardoor je op moet passen met schoonmaken. Sommige vrouwen vinden dat het dopje over het oplaadpunt tijdens het gebruik te makkelijk open gaat.

Ook werd genoemd dat de Lelo Iris iets te kort is. Size doesn’t mater dames… maar tweeëntwintig centimeter?

Ervaringen van andere vrouwen

Uit gebruikerservaringen van andere vrouwen blijkt dat zij de Lelo Iris een aanwinst vinden. De vibrator gaat lang mee en het formaat en de vorm is prima.

Diverse vrouwen zeggen nu zelfs een vaginaal orgasme te kunnen krijgen. Ook wordt geen gehannes met batterijen als een enorm voordeel genoemd.

Een nadeel vinden de ervaringsdeskundigen dat de Lelo Iris niet waterdicht is vanwege het oplaadpunt en dat deze vibrator behoorlijk prijzig is. Toch wordt over de prijs ook altijd gezegd dat de Lelo Iris het geld beslist waard is.

De Lelo Iris kopen

Lelo heeft de Iris vibrator uitgefaseerd. Je kunt wel kiezen uit een ruim aanbod van andere Lelo vibrators.

Alternatieve vibrators

Behalve de Lelo Iris heeft Firma Lelo nog heel veel andere mooie vibrators in haar collectie, waaronder de Lelo Liv en de Lelo Gigi.

Hiervan zijn sinds enige tijd de tweede en verbeterde versies op de markt. En bovendien zijn deze twee nieuwe versies compleet waterdicht waardoor schoonhouden van de vibrators nu veel makkelijker is.

De Lelo Liv

De Lelo Liv 2 is middelgroot en 17,4 centimeter lang met een diameter van 3,5 bij 2,9 centimeter. Deze verbeterde en nieuwe Liv is soepel, krachtig en sensueel en heeft nog zachtere lichaamsveilige siliconen dan voorheen.

De acht fluisterstille vibratiemogelijkheden en de gemakkelijke bediening zorgen voor een urenlang en optimaal genot. De Lelo Liv weegt 92 gram en na twee uur opladen kun je hem vier uur gebruiken.

De Lelo Gigi

De Lelo Gigi 2 is 16,5 centimeter lang en heeft een diameter van 3,5 bij 3,3 centimeter. De Lelo Gigi 2 is honderd procent krachtiger dan de eerste versie en heeft ook meer vibratie patronen.

Er zijn vijf trilritmes waaruit je kunt kiezen. Deze vibrator is ook weer zeer stil en vrouwvriendelijk. De Lelo Gigi is gemaakt van kwaliteitsiliconen, waardoor het nog zachter aanvoelt op je huid en de ervaring prettiger maakt.

Het uiteinde van de Gigi vibrator stimuleert de G-spot. De Lelo Gigi is op te laden in het stopcontact met de oplader die er gratis bijgeleverd wordt. Voor de Gigi zijn geen batterijen nodig. De Gigi weegt 92 gram.