De Lelo Ina 2: een geslaagde rabbit vibrator

De Lelo Ina is een klassieker in een schitterend nieuw jasje. De vibrator heeft een inwendig deel dat de G-spot stimuleert en een kleine vibrerende arm voor gelijktijdige stimulatie van de clitoris.

Verkrijgbaar bij:

  1. [acf field='shop-naam-bol'] (tip!)

Deze shops verpakken jouw bestelling in een discrete doos. Je kan ook kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt in de buurt.

De Ina lijkt hiermee op de vele zogenaamde ‘rabbit' vibrators die op de markt verkrijgbaar zijn.

De Lelo Ina blinkt echter uit in deze categorie vanwege de elegantie en de twee krachtige motors. Deze vibrator is zeer geschikt voor wie niet wil kiezen tussen uitwendige en inwendige stimulatie, maar gewoon allebei wil hebben. 🙂

Voordelen van de Lelo Ina

We zetten de pluspunten van deze toy voor je op een rij.

Design

Deze vibrator heeft een zeer stijlvol design dat niet alleen plezierig is voor het oog, maar ook prettig aanvoelt. De vibrator is gemaakt van lichaamsveilige silliconen met een zijdezachte laag over het oppervlak. Hierdoor voelt de vibrator warm en soepel aan. Bediening is eenvoudig met de vier knoppen op de achterzijde van het handvat, die bovendien oplichten bij gebruik. De toy wordt geleverd in een luxe verpakking in de kleur van de vibrator die ook een satijnen opbergzakje bevat.

Dual action

Dubbele motors, dubbele stimulatie, dubbel plezier. Deze vibrator heeft zowel een motor in de schacht als in de clitorisstimulator. Hierdoor is dit speeltje krachtiger dan hij op het eerste oog lijkt. De twee motors zijn op verschillende manieren te gebruiken in acht verschillende standen. Zo kun je zelf bepalen of en hoeveel stimulatie je wil op beide plekken.

Discreet

De verpakking is bovendien niet het enige dat discreet is aan deze vibrator. Zelfs bij gebruik op de hoogste stand maakt de toy nauwelijks geluid. Je hoeft dus niet bang te zijn dat anderen de vibraties kunnen horen. Tevens is de vibrator eenvoudig te vergrendelen door de vier bedieningsknoppen tegelijk in te drukken. Dit voorkomt dat je speeltje per ongeluk aan gaat. Hij kan dus zonder problemen mee op reis.

Zorgeloos gebruik

De toys van Lelo staan bekend om hun hoge kwaliteit en hebben daarom standaard een jaar garantie. Gelukkig hoeft hier niet vaak gebruik van gemaakt te worden, want deze vibrator is niet fragiel. Zo is de toy bijvoorbeeld 100% waterdicht. Niet alleen is dat ideaal voor wat avontuur in bad of onder de douche, ook zorgt het ervoor dat de vibrator eenvoudig en grondig schoon te maken is. Tenslotte hoef je je met dit product nooit af te vragen of je nog voldoende batterijen in huis hebt. De vibrator heeft een ingebouwde oplaadbare batterij, de lader wordt standaard meegeleverd.

Zitten er nadelen aan de Lelo Ina?

De vibrator is robuust en stevig, wat als nadeel heeft dat het redelijk inflexibel is. Niet elk lichaam is precies hetzelfde, dus het kan zijn dat de vibrator niet helemaal aansluit bij jouw unieke proporties. Het deel voor clitorisstimulatie is weliswaar buigbaar en daarmee in te stellen voor het beste resultaat, maar dit werkt helaas niet optimaal voor iedereen.

Een ander, maar gerelateerd nadeel is dat het speeltje ondanks de buigzaamheid de neiging heeft om terug te keren naar de oorspronkelijke vorm. Hierdoor oefent het druk uit op de clitoris, wat bij langdurig gebruik pijnlijk kan zijn.

Ervaringen van andere vrouwen

“Sinds ik de Lelo Ina heb, liggen mijn andere vibrators maar wat te verstoffen. Die zijn namelijk allemaal groot, verslinden batterijen, zijn niet zo handig in gebruik, weten mijn G-spot niet zo fijn te raken en zijn niet zo fijn om naar te kijken. Deze vibrator heeft de perfecte grootte, niet te klein en niet te groot. Ik kan hem enorm aanraden. Laat je niet afschrikken door de hoge prijs. Al mijn Lelo producten gingen veel langer mee dan mijn andere seksspeeltjes. Het is elke cent waard.”

“Dit speeltje is het meest anatomisch correcte speeltje dat ik ooit heb gehad. Het kostte wat tijd om de clitorisstimulator goed in te stellen, maar toen het eenmaal goed zat, was ik verkocht. Ik kan het zelfs zonder handen gebruiken zonder dat het verschuift. Dit, en alleen dit, compenseert het gebrek aan konijnenoren. Die mis ik zeker en daarom heb ik mijn Jackrabbit ook nog in gebruik. Het vibreert alleen in beide plekken met beide motors, het roteert niet, maar dat doet toch niet zoveel voor mij. Ina is een blijvertje en ze doet het goed!”

“Wow, wat een vibraties! Ik denk dat bijna elke vrouw wel een setting kan vinden die voor haar werkt. Gemakkelijk op te laden, krachtige en stille vibraties, het is als een droomspeeltje. Helaas is dit het punt in de droom waar ik wakker word. Het clitorisdeel past mij gewoon niet. Het is niet gemaakt voor mijn lichaam, want het inwendige deel raakte mijn G-spot ook niet. Ik heb het maar opgegeven om het als een rabbit te gebruiken en gebruik het daarom alleen als uitwendige toy. Maar weet je wat? Het is daar ook fantastisch voor.”

De Lelo Ina 2 kopen

Verkrijgbaar bij:

  1. [acf field='shop-naam-bol'] (tip!)

Deze shops verpakken jouw bestelling in een discrete doos. Je kan ook kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt in de buurt.

Alternatieve vibrators

Natuurlijk zijn er ook een aantal vibrators die als alternatief beschouwd kunnen worden. Zo is er van dezelfde fabrikant de Lelo Mona. Deze vibrator is weliswaar te gebruiken voor zowel inwendig gebruik als stimulatie van de clitoris, alleen niet tegelijkertijd. In tegenstelling tot de Ina heeft de Mona namelijk geen clitorisstimulator. Verder heeft deze variant 6 verschillende standen tegenover 8 standen op de Ina.

Een ander alternatief is de Minna Life Ola. Deze vibrator is eveneens geen rabbit vibrator zoals de Lelo Ina. Echter is het grootste verschil dat deze vibrator geen vaste standen heeft. Bij deze toy programmeer je zelf het ritme. Hierdoor heeft deze vibrator oneindig veel mogelijke variaties.