De Lelo Gigi 2: een veelzijdige en stijlvolle vibrator

De Lelo Gigi 2 is een handzame en fraai vormgegeven g-spot vibrator van uit de ruime collectie van fabrikant Lelo AB uit Zweden. Verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en volledig waterdicht. Kies een van de acht verschillende vibratiepatronen en laat je lekker meeslepen door Gigi.

Verkrijgbaar bij:

  1. [acf field='shop-naam-bol'] (tip!)

Deze shops verpakken jouw bestelling in een discrete doos. Je kan ook kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt in de buurt.

Voordelen van de Lelo Gigi

Er is inmiddels een tweede versie op de markt. De Gigi is 16,5 centimeter lang een heeft een diameter van drie centimeter.

De vernieuwde Gigi is gemaakt van siliconen van een hoge kwaliteit, waardoor het nog zachter aanvoelt en de ervaring prettiger maakt. Het afgevlakte uiteinde van de vibrator stimuleert de G-spot en is ook perfect voor een verkenning van andere erogene zones.

Deze Gigi is honderd procent krachtiger dan de eerste versie en heeft meer vibratie patronen. De vijf trilritmes produceren een minimaal geluid en varieren van intense pulsaties tot zachte trillingen.

Je kunt hem gewoon opladen in het stopcontact met de oplader die er gratis bijgeleverd wordt. Voor de Gigi zijn geen batterijen nodig. Deze vrouwvriendelijke vibrator is compleet waterdicht waardoor schoonhouden nu makkelijker is.

De Lelo Gigi wordt geleverd in een cadeaudoos in een satijnen etui, dat je gemakkelijk in je tas mee kunt nemen. Het beste cadeautje hou je heerlijk privé voor jezelf! De Gigi is er in de kleuren paars, roze en blauw.

Technische specificaties

*Oplaadbaar met een li-ion 500 mAh 3,7 V batterij
*Twee uur opladen geeft vier uur genot
*De trillingen zijn krachtig en hebben een laag geluidsniveau
*Vijf levels en diverse trilvariaties
*Negentig dagen standby tijd
*Het materiaal is van silicone/ PC ABS, huidvriendelijk en duurzaam
*Gewicht van 92 gram

Zitten er nadelen aan de Lelo Gigi?

Sommige vrouwen vinden de vibraties van de Lelo Gigi te krachtig, zij kunnen misschien beter een vibrator proberen die de G-spot niet stimuleert.

Omdat de Lelo Gigi vibrator erg veelzijdig is met veel diverse trilstanden en verschillende vibraties mopperen vrouwen dat je in het begin wel moet wennen. De vibrator is zodanig ontworpen dat je niet per abuis op de extra functie kunt klikken op een cruciaal moment. Deze extra knop kan apart geactiveerd worden.

Maar de meeste vrouwen willen hun ‘Gigi' niet meer kwijt.

Ervaringen van andere vrouwen

Uit gebruikerservaringen van andere vrouwen blijkt dat zij de Lelo Gigi prettig zacht vinden aanvoelen, waardoor deze vibrator ook fijn in gebruik is.

Wel zitten de knopjes, waarmee de intensiteit en de snelheid geregeld kan worden, een beetje dicht bij elkaar waardoor het even wennen is en sommige dames voor verrassingen kwamen te staan.

Diverse vrouwen ondervonden dat er, door de aparte vorm van de Gigi, plekken van binnen werden geraakt waar een gewoon gevormde vibrator niet bij komt. Ook wordt geen gehannes met batterijen als een heel groot voordeel genoemd.

Ongeduldige dames vonden de twee uur laadtijd te lang en ook noemden de ervaringsdeskundigen dat de Lelo Gigi behoorlijk prijzig is. Direct daarna zeggen ze ook dat de Lelo producten hun geld ook absoluut waard zijn.

Pas op voor namaak!

Bij winkels en webwinkels kom je vibrators tegen die veel lijken op de Lelo vibrators. Dat kan door de vorm maar ook door de gelijke kleurstellingen zijn.

Maar pas goed op, want ook al lijkt de vibrator op een Lelo lifestyle product en staat er mogelijks zelfs “Gigi” op het materiaal, dan kan het toch namaak zijn.

Onder de behuizing tref je dan mogelijk goedkope onderdelen aan die niet deugdelijk zijn getest. Dus let goed op dat je een echte Lelo koopt.

Lelo Gigi kopen

Verkrijgbaar bij:

  1. [acf field='shop-naam-bol'] (tip!)

Deze shops verpakken jouw bestelling in een discrete doos. Je kan ook kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt in de buurt.

Alternatieve vibrators

Naast de Lelo Gigi heeft firma Lelo een zeer uitgebreide collectie vibrators, elk met eigen kenmerken, functies en afmetingen. Twee bijzondere vibrators zijn de Lelo Iris en de Lelo Liv.

De Lelo Iris

De Lelo Iris heeft een gemiddelde lengte van tweeëntwintig centimeter en een diameter van vier centimeter. De Iris is sensueel van vorm en voorzien van kleine, zachte ribbeltjes voor nog meer fun.

In de Iris is op zowel de top als in het midden van de vibrator een aparte motor verwerkt, waardoor je de Lelo Iris in verschillende ritmes kunt laten pulseren of de twee motoren tegengesteld van elkaar kunt laten werken.

De intensiteit en het ritme van de vibraties kun je zelf eenvoudig instellen met een knop, die op een goed bereikbare plaats zit. Zo zorgt de Lelo Iris voor heerlijke sensaties, precies zoals je het zelf het prettigst vindt.

De Iris is er onder meer in blauw, wit, roze en paars.

De Lelo Liv

De Lelo Liv 2 is het kleinere model van de Elise vibrator. De Liv heeft een “bescheiden” afmeting van 17,4 centimeter en een diameter van 3,5 centimeter.

Hierdoor is de Lelo Liv ook erg geschikt als vibrator voor de beginner. Deze tweede versie van Liv is gemaakt van zachte siliconen van een hoge kwaliteit. Er zijn acht fluisterstille vibratiemogelijkheden, waardoor de Lelo Liv één van de stilste vibrators is.

Bovendien is deze vibrator gemakkelijk te bedienen, oplaadbaar in het stopcontact en batterijen heb je er niet voor nodig. De lelo Liv weegt zesentachtig gram en na twee uur opladen kun je hem vier uur gebruiken.

De Liv is compleet waterdicht waardoor het schoonhouden nu veel eenvoudiger is. Deze vibrator is er in het groen, blauw en rood.