De Lelo Alia: een waterdichte clitorisvibrator

Ben je op zoek naar een waterdichte vibrator die speciaal ontworpen is om je clitoris mee te stimuleren? Dan is de Alia van Lelo wellicht wat voor jou. Deze eivormige vibrator heeft een gat in het midden waardoor hij makkelijk vast te houden en te gebruiken is.

Verkrijgbaar bij:

  1. [acf field='shop-naam-bol'] (tip!)

Deze shops verpakken jouw bestelling in een discrete doos. Je kan ook kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt in de buurt.

Ontdek hier alles over de voor- en nadelen en eventuele alternatieven.

Voordelen van de Lelo Alia

Wat heeft deze vibrator in huis?

Voor beginners geschikt

Deze moderne vibrator is ideaal geschikt voor beginners. Het product kan niet worden ingebracht en is zo ontworpen dat de clitoris heerlijk kan worden gestimuleerd. Uiteraard is het ook goed mogelijk om over andere delen van het lichaam de trillingen te laten gaan, zowel bij jezelf als bij je partner.

Zes patronen

Er zijn zes vibratiepatronen beschikbaar op dit seks speeltje. Ze variëren van continue trillingen tot allerlei variaties hierop. Je kunt de intensiteit beïnvloeden door verschillende delen harder of zachter tegen jezelf, of je partner, aan te drukken. Het hele product trilt mee, maar de voornaamste vibratie kun je in het dikke uiteinde vinden. Zodra je een knop indrukt, zal er een lichtje branden. Dit maakt het gemakkelijk om zelfs in het donker te gebruiken. Je kunt de vibrator ook vastzetten, zodat het niet per ongeluk afgaat.

Alleen en samen

De Lelo Alia is zowel geschikt om zelf als met je partner mee te experimenteren. Je kunt heel goed, zeker als je dit nog nooit gedaan hebt, hiermee ontdekken waar jouw favoriete plekjes op je lichaam zitten. Hiernaast is het erg leuk om elkaar te plagen met de trillingen of elkaar diep te vibreren.

Design

Deze seks toy ziet er modern en mooi uit. De vorm is zo gemaakt dat je de clitoris ideaal kunt stimuleren en het gemakkelijk vast kunt houden. Hiernaast is het 100% waterdicht, wat het geschikt maakt voor bijvoorbeeld een spelletje in bad. De structuur is gemaakt van siliconen die veilig zijn voor je lichaam en je krijgt één jaar garantie. Tot slot garandeert Lelo tien jaar lang kwaliteitsbehoud.

Zitten er nadelen aan de Lelo Alia?

Wat zijn de minpunten aan deze vibrator?

Alleen uitwendig

Heb je liever een vibrator dat je kunt inbrengen? Dan kun je deze beter aan je voorbij laten gaan. Het is geen speeltje voor stotende krachten of G-spot stimulatie. Voor beginners of vrouwen die liever hun lichaam willen stimuleren werkt het wel goed.

De kracht

Deze seks toy valt in de categorie van middel tot hoge kracht. Dit kan erg fijn zijn, maar als je echt een diepe massage wilt ervaren, dan heb je hier niet genoeg aan. Het hangt er wel vanaf hoe je het gebruikt, omdat je door het dikke uiteinde stevig tegen je aan te drukken wel krachtige vibraties kunt voelen.

Schoonmaken

In de rand tussen de siliconen buitenkant en de plastic binnenkant kan redelijk snel vuil verzamelen. Het is belangrijk dat je hier rekening mee houdt bij het schoonmaken. Dankzij de waterdichte kwaliteit kun je het natuurlijk wel in een kopje water onderdompelen en zo goed reinigen.

Ervaringen van andere vrouwen

Dit vinden andere vrouwen van de Alia.

Pauline

Iets dat me direct opviel aan de Lelo Alia, was het geluid. Het apparaat is redelijk stil en dat beviel me goed. Daar komt bij dat, mocht je vergeten zijn het goed op te ruimen, je niet direct kunt zien dat het een vibrator is. De kwaliteit is erg goed, maar ik zou het wel fijn vinden als de vibraties nog wat krachtiger zouden zijn. De vorm is wel echt ideaal als stimulator. Ik kan het gemakkelijk vast houden en in verschillende standen gebruiken. Ik heb het zelfs laatst als extra stimulatie gebruikt toen ik mijn vriend aftrok.

Wendel

Dit product is ideaal voor in bad. Ik gebruik mijn speeltjes het liefst onder water en daar is deze heel goed geschikt voor. Doordat alles nat is, is het ook glad, maar dankzij de vorm kan ik deze seks toy gemakkelijk vast blijven houden. Hiernaast werd het in een schitterende verpakking geleverd, wat mij altijd blij doet stemmen. Ik merkte wel dat in de randen makkelijk vuil komt, dus hier moet je wel op blijven letten.

Valerie

Ik gebruik deze vibrator vaak samen met mijn partner. De buitenkant is heerlijk zacht en dat maakt het fijn om mee te experimenteren. Het werkt intuïtief om zachte druk om te zetten in hardere druk. Voor ons is het genoeg om tot een hoogtepunt te komen.

De Lelo Alia kopen

Verkrijgbaar bij:

  1. [acf field='shop-naam-bol'] (tip!)

Deze shops verpakken jouw bestelling in een discrete doos. Je kan ook kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt in de buurt.

Alternatieve vibrators

Lijkt deze vibrator je wel wat, maar voldoet het niet helemaal aan je wensen? Wellicht dat één van deze alternatieven de oplossing kan bieden.

Lelo Lyla 2

Voor een alternatieve vibrator zou je eens bij de Lelo Lyla 2 kunnen kijken. De ene partner brengt het eivormige deel in en de ander bedient de trillingen met de afstandsbediening. Wanneer je liever een inwendig seks speeltje wilt waarmee je ook in het openbaar mee kunt spelen, dan is de Lyla 2 echt iets voor jou. Hiernaast zit er een motion sensor in de afstandsbediening waarmee je met je eigen bewegingen de trillingen kunt bedienen.

Minna Life Limon

De Minna Life Limon is een vibrator die net als de Lelo Alia gemaakt is voor uitwendig gebruik. Er zit een speciale knijptechniek in, waarmee je aan de hand van het knijpen kunt bepalen hoe hard de vibraties gaan. Hiernaast is het mogelijk om eigen patronen op te nemen en af te laten spelen. Je hebt hiermee een oneindig aantal mogelijkheden. Het materiaal is tevens erg zacht en lichaam veilig.