Lelo

Ik heb de volgende speeltjes van Lelo nader bekeken:

Lelo staat bekend om de producten van een hoge kwaliteit en een eigentijds en uniek design.

Drie vrienden zochten jaren geleden een seksspeeltje als cadeau voor een vrouw van veertig die alles al had. Omdat een stijlvol en vrouwvriendelijke vibrator nergens te koop was in Zweedse seksshops hebben de vrienden zelf de firma Lelo opgericht in 2003.

Het is een merk dat zeker luxe genoemd kan worden en dat stralen de producten van dit merk dan ook uit. Ze maken intieme producten die niet alleen zullen zorgen voor genot, maar ook een genot zijn om naar te kijken.

Er wordt door het merk veel waarde gehecht aan het uiterlijk van de vibrators, het gevoel dat ze geven en de functies die ze hebben. Tegenwoordig verkoopt Lelo niet alleen vibrators, maar ook slaapkameraccessoires, massage olie, massage kaarsen en een premium intieme kledinglijn.

Het bedrijf produceert de producten allemaal in hun eigen fabriek en verkoopt momenteel in meer dan 40 internationale landen. Lelo kantoren zijn over de hele wereld te vinden, van Stockholm tot Shanghai.

Fabrikant Lelo AB is in ruim tien jaar tijd uitgegroeid tot wereldwijde marktleider in intieme lifestyle producten. Lelo is toonaangevend en staat voor innovatie, kwaliteit en design. Ook staan de Lelo vibrators bekend om hun fluisterstille werking.

Welke vibrator zal jou het meeste seksueel plezier bieden: Elise, Ina, Inez, Isla, Liv, Mona, Iris, Gigi of één van de anderen? Voor jou alleen of samen met je partner.