De Je Joue Sasi: een heerlijke massage voor je vagina

De Sasi was in 2009 een revolutionaire clitorisvibrator. Helaas heeft Je Joue de productie van deze vibrator stopgezet. Maar uiteraard zijn er tegenwoordig een aantal mooie alternatieven.

Weet jij al welke vibrator je moet aanschaffen? Steeds meer vrouwen voelen zich op hun gemak met hun seksualiteit, waardoor de verkoop van vibrators enorm aan trekt. Je Joue speelt hier op in door een uniek speeltje te leveren: Je Joue Sasi.

Vele dames zijn je voorgegaan en probeerden zich op eigen houtje een weg te banen door het enorme aanbod pleasure units dat inmiddels online én in de winkels te zien is. Ten gevolge hiervan slaat je hoofd al op hol voordat je de vibrator überhaupt in gebruik genomen hebt.

Om de juiste vibrator te kiezen die bij jou past, wil ik je graag wat vertellen over de Sasi. Er zijn natuurlijk voor- en nadelen. Ik zal ze eens voor je uiteen zetten.

Voordelen van de Je Joue Sasi

Hieronder lees je wat deze vibrator te bieden heeft.

Mooi design en elegante vorm

Laten we eens beginnen bij het uiterlijk van deze sextoy. Het strakke ontwerp is op eerste oogopslag aantrekkelijk en het apparaatje ziet er futuristisch uit. Het vormt een luxueus en stylish geheel: we willen natuurlijk het allerbeste voor ons genot. Daarnaast ligt het apparaatje prettig in de hand en is het niet al te groot, wat een voordeel is bij opbergen dan wel meenemen.

Fijn materiaal voor gebruik

Het speeltje is gemaakt van hard plastic. Doordat de SaSi hieromheen ook nog een siliconen omhulsel heeft, is deze veilig voor intern gebruik. Een fijne bijkomstigheid van het gekozen materiaal is dat het ook geen geurtjes opneemt.

Vele functies mét geheugen

De Sasi's grootste voordeel is de hoofdfunctie: het nabootsen van oraal genot. Wie vindt het nu niet heerlijk om dit te ervaren, en het beste is dat je daar met dit speeltje geen man meer voor nodig hebt!

Het apparaat heeft een soort van ‘tong', die ervoor zorgt dat je je in een cunnilingus-hemel waant. En, zoals bij iedere goede partner mogelijk zou zijn, kan je aangeven wat je lekker vindt. Hiervoor hoef je slechts een paar knopjes te bedienen.

Je kan de snelheid en intensiteit van de ‘tong' instellen en bepalen of de unit vibreert of niet, en met welke snelheid. Door de gevarieerde opties valt het speeltje al snel in de smaak. Voor sommigen brengt het zelfs de ultieme voldoening.

Intelligent programma

Een van de grote voordelen en kenmerken van de vibrator is dat deze ook nog eens voor je onthoudt wat je lekker vindt. Je kunt meerdere ‘programma's' instellen, waardoor je zelf bepaalt wanneer je welke favoriete beweging voelt. Ook kan je de sensaties aangeven waar je niet zo vrolijk van wordt. Deze vibrator is slimmer dan de meeste mannen!

Zitten er nadelen aan de Je Joue Sasi?

Zoals ik al zei, ik ben hier niet om je te vertellen dat dit apparaat feilloos is. Ja, het heeft een aantal nadelen. Of deze opwegen tegen de voordelen, laten we aan jou. Om je toch volledig in te lichten zullen daarom ook de minpuntjes aan bod komen

Onderhoud: ietwat lastig

Dit is een van de lastigere dingen om te doen bij deze vibrator. De siliconen huls kan van het apparaat af gehaald worden, maar deze vertoont soms scheurtjes. Ook is de vibrator niet volledig waterdicht, waardoor je dus voorzichtig moet zijn.

Alleen voor extern gebruik

Een aantal vibrators dat momenteel op de markt is, kan door een multifunctionele vorm (denk bijvoorbeeld aan het “konijn”) zowel intern als extern gebruikt worden. Hoewel deze vibrator meer doet dan alleen vibreren, zoals de naam suggereert, is deze niet geschikt voor intern gebruik. Voor sommige dames kan dit zeker een nadeel opleveren.

Gebruik van glijmiddel op waterbasis

Helaas beschadigt glijmiddel op basis van siliconen de huls van de toy. Daarom is het veiliger om glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Dit hoeft natuurlijk niet echt een probleem te zijn, maar kan wel storen met persoonlijke voorkeur.

Ervaringen van andere vrouwen

Ik ben niet de enige die enthousiast is over deze vibrator. Een aantal andere meningen:

“Ik hou van de SaSi omdat het ons vrouwen opties geeft. Je kan langzaam beginnen en de stimulatie steeds verder opvoeren; er is niet slechts hoog en laag of langzaam en snel. De vibrator heeft genoeg bereik in vibraties en bewegingen van de tong, zodat je de vibrator écht kunt aanpassen op wat jij lekker vindt. Is het de prijs waard? Ja, ze hebben overal aan gedacht, en zolang je goed voor het apparaat zorgt kan het vrij lang mee.”

“Van de zijkant ziet de Sasi er een beetje uit als een gladde, draadloze muis. Draai hem om, echter, en de waarde aard wordt duidelijk. Er zit een kleine uitstulping, en dit maakt het hele verschil. Deze komt in actie wanneer de de Sasi aanzet, en beweegt zo snel of zo langzaam als je wilt langs de clit. Het bootst orale seks goed na. Probeer dat maar eens te krijgen van de Hitachi Magic Wand.”

“De wereld heeft een intelligente vibrator, die onthoudt wat je lekker vindt en niet. Daarbij is de sensatie radicaal verschillend van de norm. Het is zachter en zo perfect voor vrouwen met een gevoelige clitoris die traditionele vibrators te intens vinden.”

Alternatieve vibrators

De productie van de Je Jouse Sasi is helaas stopgezet. Maar hier zijn twee andere vibrators waar je eens naar kunt kijken als je op zoek bent naar een product voor clitorisstimulatie.

Een alternatief voor deze vibrator zou de Je Joue Fifi zijn. Dit is het traditionele “konijn”. Ook deze levert gepersonaliseerd plezier, doordat er vijf niveaus en patronen beschikbaar zijn. Een verschil met de Sasi is dat deze ook voor intern gebruik geschikt is, en dat de Fifi geen orale seks nabootst.

De Minna Life Limon is een vibrator in de vorm van, jawel, een citroen. Ook deze is te personaliseren met meerdere intensiteiten, maar er zit geen speciale ‘tong' op en de vorm is vrij beperkt. Ook bedien je deze vibrator niet met knoppen, maar simpelweg door erin te knijpen. Hoe harder je knijpt, hoe intenser de vibraties worden.