De Je Joue Mimi: een stijlvolle clitorisvibrator

Deze mooie en enigszins minimalistische clitorisvibrator van Je Joue kan een mooi begin van jouw collectie zijn. De Mimi is volledig waterdicht, dus ook lekker in bad of onder de douche. Een neutrale, fraaie vorm met meerdere vibratiepatronen.

Verkrijgbaar bij:

  1. [acf field='shop-naam-bol'] (tip!)

Deze shops verpakken jouw bestelling in een discrete doos. Je kan ook kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt in de buurt.

Een vibrator voor jezelf of jullie beiden die overal gemakkelijk mee naar toe te nemen is? Dan hebben we het zeker weten over de Mimi van Je Joue. Deze vibrator is ideaal voor beginners.

Lees verder over wat andere vrouwen erover te zeggen hebben, wat de voor- en nadelen zijn en ontdek of dit het nieuwe speeltje voor jou wordt.

Voordelen van de Je Joue Mimi

Dit leuke en kleine seks speeltje is niet voor niets zo populair. Wat zijn de voornaamste voordelen?

Ideaal voor beginners

Ben je nieuw op het gebied van seks toys en weet je niet zo goed wat je kunt verwachten? Dan kan de Je Joue Mimi een perfect begin zijn. Het speeltje is klein met een zachte buitenkant. Je hoeft er geen rare acties mee uit te voeren, maar kunt het speels over je lichaam en je clitoris laten gaan. De zachtste stand is ideaal om het exploreren mee te beginnen. Hiernaast is het niet intimiderend, voor jezelf of je partner, en kan het toch krachtig zijn.

Krachtig

Dit seks speeltje heeft vijf vibratiepatronen die oplopen van een zachte aai tot een intense trilling. Hoewel het een draadloos product is, blijft het apparaatje zeer krachtig. De hoogste stand kan een sterke vibratie geven en maakt het product veelzijdig. Je kunt het zo instellen zoals jij dat prettig vindt.

Gemakkelijk in gebruik

Een ander groot voordeel is dat deze vibrator gemakkelijk in gebruik is. Het past goed in je hand en de buitenkant is van erg zacht en lichaam veilig materiaal gemaakt. Je glijdt het zo over je lichaam, of die van je partner, heen. Hiernaast is het waterdicht, wat het ideaal maakt om onder de douche mee te spelen en tegelijkertijd gemakkelijk is schoon te maken.

Alleen of met je partner

Je kunt dit speeltje zowel alleen als met je partner gebruiken. Zoals gezegd is het niet intimiderend, wat het mogelijk maakt om op een leuke manier mee te experimenteren. Laat de vibrator over het lichaam van je partner glijden of ontdek zelf welke plekjes op je lichaam jij het fijnst vindt.

Zitten er nadelen aan de Je Joue Mimi?

Het is belangrijk om de volgende punten in acht te nemen om te ontdekken of dit een geschikt speeltje voor jou is.

Niet inwendig

Hoewel dit speeltje ideaal is voor beginners, kan het voor vrouwen die wat meer willen te weinig zijn. Deze vibrator is niet geschikt voor inwendig gebruik en kan dus bijvoorbeeld geen G-spot stimulatie bieden. Het apparaatje is gewoon erg klein. Wanneer je vooral houdt van pulserende of stotende vibrators die groot zijn, dan zal deze zeker tekort schieten.

Vingers worden wat gevoelloos

Deze seks toy houd je voornamelijk in je handen vast en omdat het hele apparaat trilt, kunnen je vingers op een gegeven moment gevoelloos worden. Dit zal voor veel mensen geen grote problemen opleveren, maar het is wel iets om rekening mee te houden.

Ervaringen van andere vrouwen

Ben je nieuwsgierig naar wat andere vrouwen ervan vinden?

Sandra

Toen ik de Je Joue Mimi bezorgd kreeg, was ik aangenaam verrast. Je krijgt het toegestuurd in een hele mooie verpakking die ik nu nog steeds gebruik om de vibrator in op te bergen. De buitenkant voelt echt super zacht aan en voelt heerlijk in je hand. Ik vind het fijn dat de intensiteit zacht begint en dat ik het tot zeer krachtig kan opvoeren. Ik houd wel van die afwisseling. Daarnaast heb ik ontdekt dat vooral de randen goed zijn om mijn clitoris direct mee te kunnen stimuleren.

Ina

Ik kreeg deze vibrator van mijn vriend en we genieten er veel van. We kunnen nu tegelijkertijd klaarkomen, doordat ik kan vibreren terwijl we seks hebben. Dit was ons eerder nog niet gelukt. Mijn vingers worden wel wat gevoelloos op een gegeven moment en de knopjes zijn niet zo handig om in te drukken. Het wisselen van een patroon vereist enige vaardigheid, maar je wordt er wel handiger in na verloop van tijd.

Henriëtte

Dit is mijn allereerste vibrator ooit en ik ben er erg blij mee. Het is gemakkelijk vast te houden en ik vind het leuk om er mee te spelen. Het opladen gaat ook simpel, ik hoef me niet druk te maken over batterijen. Als je nog nooit een vibrator hebt gebruikt, dan zou ik deze zeker aanraden.

De Je Joue Mimi kopen

Verkrijgbaar bij:

  1. [acf field='shop-naam-bol'] (tip!)

Deze shops verpakken jouw bestelling in een discrete doos. Je kan ook kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt in de buurt.

Alternatieve vibrators

Ben je op zoek naar een vergelijkbare vibrator die net even anders werkt? Wellicht is één van deze wel iets voor jou.

Minna Life Limon

Een goed alternatief op de Je Joue Mimi is de Minna Life Limon. Het is ook een handzame, waterdichte en zachte vibrator die net even anders werkt en alleen geschikt is voor uitwendig gebruik. Dankzij de knijptechniek kun je door harder te knijpen, sterkere vibraties maken. Hiernaast kun je je eigen patronen maken en deze opnemen. Je hebt dus een oneindig aantal vibratiepatronen tot je beschikking in tegenstelling tot de vijf vaste patronen van de Mimi.

Womanizer

De Womanizer is een vibrator die speciaal voor je clitoris is gemaakt. Er zit een kopje op dat je op je clitoris plaatst en wat deze vacuüm zuigt. Het apparaat zal er vervolgens zachtjes aan zuigen en zo krijg je een sensatie zoals geen ander product dit kan. Het is iets minder geschikt voor beginners, omdat het er wat intimiderend uitziet. Hiernaast is het niet waterdicht en wat lastiger schoon te maken.