De Je Joue Fifi… een bijzonder mooie vibrator voor bijzonder genot

De Fifi is een moderne en hippe rabbit vibrator in vier kleuren met een buitenkant van zachte siliconen. Hij is helemaal waterdicht. Handig bij het schoonmaken, heerlijk voor in bad.

Verkrijgbaar bij:

  1. [acf field='shop-naam-bol'] (tip!)

Deze shops verpakken jouw bestelling in een discrete doos. Je kan ook kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt in de buurt.

De Fifi is een heerlijk vibrator van Je Joue. Hij bestaat uit een schacht met twee oortjes die de impressie van een konijn geven, vandaar dat het ook wel een rabbit vibrator wordt genoemd.

Lees hier verder over de verschillende voor- en nadelen van dit speeltje en ontdek of het iets voor jou is.

Voordelen van de Je Joue Fifi

Er zitten een aantal grote voordelen aan deze vibrator:

Stimulatie op meerdere plekken

Door de vormgeving van deze sex toy worden twee lichaamsdelen tegelijkertijd gestimuleerd. De schacht kun je in je vagina brengen, waardoor de vibratie op je G-spot kan worden gezet en je dit diep in je lichaam kunt voelen.

De twee oortjes zorgen voor stimulatie op je clitoris. De vibraties gaan tegelijkertijd aan zodat je van beide kanten kunt genieten.

Persoonlijk maken van je vibrator

De Je Joue Fifi bevat vijf vibratieniveaus die ervoor zorgen dat je kunt kiezen tussen zachte en hardere stimulatie. Daarnaast is er uit vijf verschillende patronen te kiezen die allemaal een ander soort vibratie geven.

Je kunt het bijvoorbeeld fijn vinden om een alternatieve vibratie tussen de twee oortjes en de schacht te voelen of juist het allemaal tegelijk aan te hebben staan. Met de verschillende opties kun je de vibrator helemaal naar je eigen wensen omzetten.

Handig

Dit product bevat een fluweelzachte buitenkant van 100% FDA goedgekeurde siliconen. Doordat dit één geheel vormt, zijn er geen kleine gleufjes waar vuil in vast kan komen te zitten en is het gemakkelijk schoon te maken. Hiernaast is deze vibrator waterdicht, zodat het overal kan worden gebruikt.

Elegante vormgeving

Tot slot ziet deze sex toy er heel mooi uit. Hij is compact en wordt geleverd in een schitterende verpakking. Het voelt zacht als fluweel aan en is ook nog eens erg stil. De elegante vormgeving zorgt ervoor dat het product goed blijft zitten bij gebruik en daarna makkelijk is op te bergen.

Zitten er nadelen aan de Je Joue Fifi?

Om te ontdekken of dit speeltje voor jou geschikt is, is het goed om de volgende punten mee te nemen in je overweging.

Harde vibrator

De schacht is hard en niet flexibel. Dit kun je fijn vinden vanwege de stevigheid die dit biedt. Aan de andere kant is het moeilijk om de vibrator aan je lichaam aan te passen. Elke vrouw is anders gebouwd en het kan zijn dat de grootte niet helemaal voor jou geschikt is.

Geen directe stimulatie op de clitoris

Door de relatief grote oren krijg je geen directe stimulatie op je clitoris. De oren zorgen wel voor een diepe massage van je schaamlippen en daardoor meer voor een inwendige stimulatie. Dit kan erg prettig voelen. Als je liever directe vibratie wilt, dan is deze vibrator minder geschikt voor je.

Schacht roteert niet

De schacht van de Fifi roteert niet. Vrouwen die graag willen dat de vibrator van binnen rondjes draait, kunnen dit speeltje beter niet kopen. Door de motor worden wel diepe vibraties afgegeven die zorgen voor een andere ervaring op je G-spot.

Ervaringen van andere vrouwen

Verschillende vrouwen hebben verschillende ervaringen met deze sex toy. Ontdek wat zij ervan vinden.

Melissa

Ik vind de Fifi erg mooi en fijn aanvoelen. Hij is lekker stevig en toch zacht aan de buitenkant. Hierdoor is het heel fijn om in te brengen en blijft het ook goed zitten.

De knoppen zitten echter wel op een onhandige plek en je moet hard drukken. Verder is het een heerlijke vibrator.

Esther

Ik vind het normaal gesproken fijn om mijn clitoris direct te kunnen stimuleren en dat mistte ik wel bij dit speeltje. Aan de andere kant kreeg ik nu een soort massage op mijn schaamlippen en dat was echt een andere ervaring.

Het geluid vond ik niet optimaal, maar eenmaal ingebracht en onder de dekens viel het wel mee.

Kim

Dit is een heel fijn speeltje. Door de vele vibratie mogelijkheden en patronen kon ik veel afwisselen, wat ik erg fijn vond. Het product voelt ook heerlijk aan. Wat ik wel irritant vond was dat de oplader er makkelijk uitviel.

Je moet het ding eerst neerleggen en dan kun je de oplader er pas echt goed in doen. Afgezien daarvan ben ik heel blij met mijn aankoop.

De Je Joue Fifi kopen

Verkrijgbaar bij:

  1. [acf field='shop-naam-bol'] (tip!)

Deze shops verpakken jouw bestelling in een discrete doos. Je kan ook kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt in de buurt.

Alternatieve vibrators

Wanneer je op zoek bent naar een alternatieve vibrator, neem dan eens een kijkje bij de Lelo Soraya of de Lelo Smart Wand.

Lelo Soraya

De Lelo Soraya is ook een rabbit vibrator en biedt daarom stimulatie voor zowel de clitoris als de G-spot. Deze vibrator heeft echter één oor in plaats van twee en wordt daarmee direct op de clitoris geplaatst. Je kunt op deze manier een gelijke en directe vibratie creëren.

Hiernaast is de Lelo Soraya krachtiger en stiller en heeft het dezelfde fluwelen buitenkant. Wanneer je liever directe stimulatie op je clitoris wilt, dan is deze vibrator een goede optie.

Lelo Smart Wand

De Lelo Smart Wand is geschikt voor diepe massage over je hele lichaam. Het is één staaf zonder oren met eveneens een zachte omhulling. Deze vibrator kun je gebruiken om diepe en stabiele stimulatie te creëren zonder onderbrekingen.

Daarom is deze sex toy geschikt voor de vrouw die zich wil concentreren op haar hele lichaam en houdt van een gelijkblijvende vibratie aan de buitenkant van de vagina.