De Stronic Zwei is één bonk genot

De pulserende Stronic Zwei vibrator van Fun Factory gaat verder dan alleen vibreren. De natuurlijke stotende bewegingen en de diepe pulsaties zorgen ervoor dat je met deze vibrator een intense beleving te wachten staat.

De Stronic Zwei is helaas niet meer verkrijgbaar. Kijk eens naar de andere Fun Factory vibrators.

De vibrator is gemaakt van 100% medisch siliconen en heeft ronde vormen die het inbrengen comfortabel maken. De Stronic Zwei is in eerste instantie ontworpen voor anaal gebruik, maar is ook zeer geschikt als G-spot stimulator.

Er zijn tien verschillende pulserende standen die variëren in ritme en intensiteit. Als je op zoek bent naar een krachtige vibrator voor inwendig gebruik is deze toy zeker interessant.

De voordelen van de Stronic Zwei

Dit heeft deze stotende vibrator te bieden.

Het design

Het design ziet er niet alleen stijlvol uit, de vibrator is ook zeer eenvoudig te bedienen. De aan-knop heet toepasselijk de ´Fun´ knop en overschakelen naar andere standen kan met de duidelijk voelbare plus- en minknop. De travel lock zorgt ervoor dat de vibrator niet per ongeluk aan gaat in een koffer of tas. Zo kun je je toy met een gerust hart overal mee naar toe nemen.

Veelzijdig

De Stronic Zwei heeft met zijn tien verschillende standen veel mogelijkheden. De standen zijn onderverdeeld in drie soorten pulsaties: algoritmisch, constant en dynamisch. Zo kun je de vibrator gebruiken op de manier die jij het prettigst vindt en kun je naar hartelust variëren.

Aangezien het apparaat met zijn pulserende bewegingen in feite zichzelf bedient, is dit één van de weinige vibrators die ook handsfree gebruikt kan worden. Zo heb je je handen vrij om bijvoorbeeld je clitoris te stimuleren. De zelfbedienende functie van de vibrator voorkomt bovendien dat je bij een naderend orgasme afgeleid raakt en je ritme verliest.

Het feit dat de toy zowel vaginaal als anaal gebruikt kan worden, biedt ook ruimte voor afwisseling, alleen of met je partner. De gebogen vorm maakt de vibrator namelijk ook erg geschikt voor prostaatstimulatie.

Met een gerust hart te gebruiken

De vibrator is gemaakt van 100% medisch siliconen, een materiaal dat snel lichaamswarmte overneemt en daardoor warm en comfortabel aanvoelt. Medisch siliconen bevatten geen weekmakers en zijn dus veilig te gebruiken.

Daarnaast is de vibrator 100% waterdicht, dus hij kan gerust mee onder de douche. Of in bad, want ook onderdompelen is geen probleem. Dit zorgt er bovendien voor dat de toy na gebruik gemakkelijk en grondig schoon te maken is.

Naast genot is ook de kwaliteit van de vibrator van belang. Van een goede vibrator wil je immers lang gebruik kunnen maken. Daarom zit op de Stronic Zwei twee jaar garantie.

Zijn er nadelen aan de Stronic Zwei?

Hoewel de kracht van deze vibrator voor velen zeker een voordeel is, kan dit ook als nadeel worden ervaren. Als je nog niet zo vertrouwd bent met seksspeeltjes kan deze vibrator nogal overweldigend zijn. Met een lengte van 23,8 centimeter en een diameter van 3,5 tot 4,5 centimeter is deze toy behoorlijk groot, zeker voor anaal gebruik. Voor beginners op het gebied van anale stimulatie is het dan ook niet aan te raden om met deze grootte te starten.

De vibrator heeft een matte coating over de siliconen wat het oppervlak ruw maakt. Dit kan in combinatie met het formaat oncomfortabel zijn. Dit kan worden opgelost door voldoende glijmiddel te gebruiken.

De oplader moet los worden aangeschaft en de vibrator komt ook niet standaard met een opberg-etui. Voor een product in deze vrij hoge prijsklasse is dit nogal een nadeel.

Ervaringen van andere vrouwen

“Deze vibrator is de Cadillac onder de seksspeeltjes. Eigenlijk is speeltje niet het goede woord, het is meer een seksmachine. Alleen al het inbrengen voelt fijn. De toy kan handsfree gebruikt worden, maar ik moet wel mijn beenspieren aanspannen zodat het er niet uitglipt en het alle fijne plekjes blijft raken. De vibrator kan vaginaal en anaal gebruikt worden… Ik geniet van beide plekken. Het is zo anders dan alle andere speeltjes en vibrators die ik ooit gebruikt heb. Ik vind het fantastisch en kan niet wachten om het opnieuw te gebruiken.”

“Deze vibrator is vooral gemaakt voor anaal gebruik, maar ik gebruik het alleen vaginaal. Het voelt fantastisch, tot de uitstulping in het midden mijn vagina raakt. Dat voelt heel onprettig en ik kan daardoor niet meer bij mijn clitoris. Sowieso, hoe je de toy ook gebruikt, het is niet gemaakt om je clitoris te stimuleren. Om dit onprettige gevoel te voorkomen gebruik ik alleen de eerste zes/zeven centimeter. Maar ik moet toegeven dat dit geweldig voelt, ik ben nog nooit zo gestimuleerd door een paar centimeter.”

“Dit is een groot seksspeeltje, je moet er wel klaar voor zijn om zoiets anaal te gebruiken en je hebt royale hoeveelheden glijmiddel nodig. Het werkt het beste als je horizontaal ligt, aangezien de vibrator heen en weer beweegt. De toy voelt fantastisch als je het in je hebt, ongeacht welke setting je kiest. Tegelijkertijd een clitvibrator gebruiken is zeker aan te raden.”

De Stronic Zwei kopen

De Stronic Zwei is helaas niet meer verkrijgbaar. Kijk eens naar de andere Fun Factory vibrators.

Alternatieve vibrators

Naast de Zwei heeft Fun Factory ook twee andere pulserende vibrators in de Stroniclijn. Het grootste verschil met het jongere broertje, de Stronic Eins vibrator, is dat deze niet geschikt is voor anaal gebruik. In tegenstelling tot de Zwei heeft de Eins geen wijd uitlopende basis en is het nauwelijks gebogen.

De Stronic Drei is wel geschikt voor zowel vaginaal als anaal gebruik. Deze vibrator heeft, anders dan de Zwei, een geribbeld oppervlak. Daarnaast heeft de Drei een gelijke diameter over de hele lengte, zonder uitstulping in het midden.