De Stronic Eins: de eerste stotende vibrator

De Stronic Eins was de eerste pulsator: een seks toy die niet trilt maar heen en weer beweegt. Een stotende beweging die penetratie nabootst. Is het Fun Factory gelukt om er een leuk product van te maken? Ja!

De Stronic Eins is helaas niet meer verkrijgbaar. Kijk eens naar de andere Fun Factory vibrators.

De Sonic Eins vibrator van het merk Fun Factory heeft een aantrekkelijke vorm, waardoor je onmiddellijk zin krijgt deze uit te proberen. Het product is verkrijgbaar in donkerroze en paars. Dit seksspeeltje is snoerloos, vrij van weekmakers en ook nog eens waterdicht.

Het product is gemaakt van zacht materiaal en heeft 10 verschillende standen met een breed scala aan variatie. De totale lengte is 23 cm, de diameter is 4 cm. Daarnaast is deze seks toy makkelijk te bedienen en schoon te maken.

Ideaal is de vergrendeling op de aan- en uitknop waardoor jouw favoriete speeltje veilig mee op reis kan.

Voordelen van de Stronic Eins vibrator

Een groot voordeel van deze sex toy is dat je deze dankzij zijn waterafstotend karakter overal kunt gebruiken. Bovendien is dit product snoerloos en is een stopcontact niet noodzakelijk om in de buurt te hebben. Als het goed is heb jij je speeltje continue voldoende opgeladen en kun je deze altijd gebruiken wanneer je daar zin in hebt. Extra voordeel is de mogelijkheid om via USB op te laden.
Ook op reis is het een betrouwbare metgezel, gezien de mogelijkheid om de aan- en uitknop te vergrendelen.

De knoppen zijn subtiel te bedienen, de knop om het apparaat aan te zetten is voorzien van de letters ‘FUN', dus beginnen maar met het hebben van plezier!

De Stronic Eins heeft maar liefst 10 verschillende standen. Hierin is veel variatie te vinden, wat vooral prettig is voor de vrouw die van vernieuwing houdt. De ene stand is krachtiger dan de ander, maar alle standen bewegen in een op en neerwaarts ritme.

Bij dit sex speeltje komt geen trilling aan te pas. Het is voor veel vrouwen even wennen, maar heb je dit apparaat eenmaal geprobeerd, dan bevalt het alle volgende keren snel genoeg!

Deze vibrator is gemaakte van 100 procent siliconen en voelt daardoor zacht en soepel aan. Met een totale lengte van 23 centimeter heb je een prima maat in handen en een uitstekende houvast.

Een extra voordeel is dat deze sex stimulator zeer stil is in zijn geluid.

Zodra je de Click'n'Charge oplader erbij hebt gekocht – altijd even kijken of deze tegelijkertijd kan worden geleverd – ben je bij vervolgaankopen van Fun Factory verzekerd van oplaadmogelijkheden; deze past namelijk op alle apparaten van hetzelfde merk!

Zitten er nadelen aan de Stronic Eins vibrator?

Een nadeel is dat deze vibrator eigenlijk geen vibrator is maar een stimulator. Dit sex speeltje trilt niet maar maakt pulserende bewegingen. Het is natuurlijk maar net waar jij je het prettigst bij voelt, je kunt deze sex toy ook als aanvulling gebruiken op alle andere genotsproducten waarmee je jouw seksleven extra impulsen geeft.

Een ander nadeel is dat je er bij aanschaf op moet letten een extra Click'n'Charge oplader te kopen. Deze heb je beslist nodig, wil je niet voor een onaangename verrassing komen te staan dat je jouw favoriete speeltje ineens niet kan gebruiken omdat de batterij niet voldoende is opgeladen.

Nadelig is verder dat er geen siliconen glijmiddel kan worden gebruikt. Altijd even het etiket lezen dus of het glijmiddel op waterbasis is of schaf voor je eigen zekerheid het Fun Factory Glijmiddel aan.

Ervaringen van andere vrouwen

Aangezien andere vergelijkbare sex speeltjes veelal lichter in gewicht zijn, kiezen sommige vrouwen niet zo snel voor de Stronic Eins. Dit zwaardere gewicht komt door de metalen bal die zorgt voor de stimulatie mogelijkheden.

Daarnaast genieten veel vrouwen meer van trillingen dan van oppervlakkige stimulaties, maar voor degene die een uitdaging ziet in 10 verschillende stimulatie opties is de Stronic Eins een prima aankoop.

Het grote gemak in afspoelen onder de kraan wordt als groot voordeel gezien. Naar gelang kan een milde zeep worden gebruikt. Voor alle zekerheid koop je de Fun Factory Toy Cleaner.

Verder wordt de aanschaf van dit product niet direct aangeraden als eerste sex stimulator maar als vervolg op een eerder aangeschafte sex toy. Dit heeft alles te maken met het feit dat het hier niet gaat om een standaard vibrator maar om een pulserend speeltje.

Ook is het even uitvinden hoe het apparaat precies werkt en wat voor jou het prettigst voelt. Maar dat is gewoon een kwestie van wennen.

De Stronic Eins kopen

De Stronic Eins is helaas niet meer verkrijgbaar. Kijk eens naar de andere Fun Factory vibrators.

Alternatieve vibrators

Een alternatief voor de Stronic Eins is de Stronic Zwei. Deze biedt net iets boven het knoppengedeelte een extra houvast voor een meer krachtige stimulans. Bovendien maakt deze andere vormgeving de sex toy extra stoer om te zien.

Voordeel hiervan is dat je eventueel toegevoegde glijmiddel – op waterbasis – niet snel op het knoppengedeelte terecht komt, zoals bij de andere Stronics wel eerder het geval is.

Daarnaast straalt dit product kracht uit en wil je hem vast en zeker snel uitproberen. Net als de Stronic Eins kan dit sex speeltje ‘vergrendeld' mee op reis.

Een ander alternatief is de Stronic Drei vibrator. Het verschil met de andere Stronics is dat deze sex toy ribbels heeft over de gehele lengte. Deze zorgen, samen met de licht gebogen vorm en breder uiteinde, voor extra genot en stimulatie van je g-spot.

Evenals de Stronic Eins kun je de Drei gemakkelijk schoonmaken met water en milde zeep. Ook is de Drei gemaakt van zachte siliconen en ligt dit apparaat met zijn 24 centimeter uitstekend in de hand.