De Stronic Drei: de nieuwste stotende vibrator van Fun Factory

De Drei is het nieuwste speeltje uit de Stronic lijn van Fun Factory. De unieke stotende vibrators die heen en weer bewegen in plaats van trillen. Het ontwerp van de Drei is  beetje vreemd, maar wel lekker.

De Stronic Drei is helaas niet meer verkrijgbaar. Kijk eens naar de andere Fun Factory vibrators.

De Stronic Drei is het nieuwste speeltje van Fun Factory dat niet vibreert, maar pulseert. Dus eigenlijk is het een pulsator in plaats van een vibrator. Dit betekent dat het niet gaat om de trilling, maar om de heen en weer beweging die lijkt op echte penetratie.

Omdat het zo'n bijzonder speeltje is en er niet veel toys op de markt zijn die een stotende beweging nabootsen (op zelfgebouwde seksmachines na), willen we toch graag aandacht besteden aan de Drei.

Het is een grote sex toy die niet voor beginners is. Lees verder om te ontdekken of het iets voor jou kan zijn.

Voordelen van de Stronic Drei

Dit product is populair en dat is niet zonder reden. De voordelen zijn voor je op een rijtje gezet:

Stimulatie op meerdere plekken

De Stronic Drei is zo gevormd dat het zowel je G-spot als je clitoris kan stimuleren. De buitenkant is daarnaast bedekt met ribbels die er in het begin wat raar uit kunnen zien. Wanneer het echter eenmaal is ingebracht, merk je gauw het geweldige effect hiervan.

Ideaal voor interne penetratie

Deze sex toy is voornamelijk geschikt voor vrouwen die echt kunnen genieten van interne penetratie. Je kunt het zowel vaginaal als anaal gebruiken. Door de natuurlijke bewegingen van het apparaat voelt het net alsof je echt gepenetreerd wordt.

Tien verschillende modi

Je kunt met de makkelijk te bedienen knoppen tien verschillende standen van stoten, vibreren en kracht inzetten. Op deze manier kun je het instellen zoals jij dat prettig vindt.

Hiernaast krijg je met je aankoop suggesties voor veel verschillende standen die elk een andere ervaring geven. Het is een product waarmee je kunt spelen en experimenteren.

Hoge kwaliteit en zonder handen

De buitenkant is gemaakt van 100% medicinale siliconen en makkelijk schoon te maken. Doordat het waterdicht is, hoef je je niet druk te maken over het gebruik met water. Dit speeltje is van een zeer hoge kwaliteit en zijn prijs echt waard. Het is zelfs mogelijk om het zonder handen te gebruiken.

Zitten er nadelen aan de Stronic Drei?

Er zijn een paar punten waar je rekening mee moet houden wanneer je erover denkt om dit product te kopen.

Niet voor beginners

Door de grootte van het apparaat en de stotende werking ervan, is het niet voor beginners geschikt. Als je nog nooit een vibrator hebt gebruikt, dan kun je beter met iets starten dat makkelijker en lichter is.

Deze sex toy is niet subtiel en je moet goed zijn opgewarmd voordat je het prettig in kunt brengen. Wanneer je echter goed van penetratie kunt genieten, dan is dit het ideale speeltje.

Verboden voor pacemakers

Het product is hol met een magnetische bal erin die heen en weer gaat zodra je hem aanzet. Dit zorgt voor de stotende bewegingen. Het maakt het apparaat echter ook magnetisch.

Dit betekent dat het ongeschikt is voor mensen die een pacemaker dragen. Koop dit apparaat niet wanneer je een pacemaker hebt, je zult het niet kunnen gebruiken.

Is penetratie je ding?

Zoals eerder gezegd, is dit het ideale speeltje wanneer je van penetratie houdt. Wanneer je echter iets anders zoekt en bijvoorbeeld liever vibrerende bewegingen ervaart, dan kun je beter voor een andere vibrator gaan.

Dit product is niet geschikt voor massage of pure stimulatie voor je clitoris.

Ervaringen van andere vrouwen

Om je te helpen beslissen of dit jouw nieuwe sex toy kan zijn, zijn hier een aantal ervaringen van andere vrouwen opgesteld.

Sandra

De kwaliteit van deze sex toy is heel erg goed en zijn prijs meer dan waard. Ik vind het fijn dat het zo’n stil apparaat is en dat de knoppen erg makkelijk te bereiken zijn. De eerste keer dat ik ermee speelde was ik letterlijk buiten adem. Het enige minpuntje vind ik dat het niet zo geschikt is om met je partner te gebruiken.

Hannah

Ik houd ervan om te experimenteren met seksuele ervaringen en dit speeltje is daar ideaal voor. Je krijgt een bestand met allerlei mogelijke posities en die heb ik allemaal uitgeprobeerd. Erg leuk, maar niet elk standje werkte even goed. Ik zou ook graag iets willen hebben waarin ik het product op kan bergen, nu komt er te makkelijk vuil op.

Lisette

De ribbels van dit product zijn echt geweldig en alle standen zijn erg leuk om uit te proberen. Ze voelden voor mij wel als willekeurig. Wanneer ik ben klaar gekomen, wil ik graag dat alles stopt. Het fijne van dit speeltje vind ik dat je het direct aan en uit kunt zetten. Het is wel duur, maar het is het zeker waard.

De Stronic Drei kopen

De Stronic Drei is helaas niet meer verkrijgbaar. Kijk eens naar de andere Fun Factory vibrators.

Alternatieve vibrators

De Stronic Drei is het derde product van de Stronic reeks van Fun Factory. Hiervoor zijn de Stronic Eins en Stronic Zwei al op de markt gebracht die een alternatief kunnen bieden.

Stronic Eins

De Stronic Eins ziet er grotendeels hetzelfde uit, behalve dat het helemaal glad is. Er zijn geen ribbels aanwezig en geeft daarmee een andere ervaring. Dit product is alleen geschikt voor vaginaal gebruik.

Het geeft tot slot een harder geluid af, maar is verder wel van dezelfde kwaliteit. Je kunt het het beste zien als een wat zachtere variant en kan daarom juist wel of niet aantrekkelijker zijn.

Stronic Zwei

De Stronic Zwei heeft eveneens geen ribbels, maar is alleen gemaakt voor anaal gebruik. Hoewel je het natuurlijk wel vaginaal in kan brengen, zul je merken dat dit minder fijn is.

Dit speeltje is daarom voornamelijk geschikt voor vrouwen of mannen die alleen of samen met hun partner willen genieten van de anale ervaring.