De Fun Factory Layaspot: een eenvoudige clitorisvibrator

De Layaspot van Fun Factory is een eenvoudige vibrator voor je clitoris uitwendige stimulatie van je vagina. Het is een subtiel speeltje met masserende kracht en zeer geschikt voor het gebruik met een partner.

De Fun Factory Layaspot is helaas uitgefaseerd. Kijk eens naar een van de andere vibrators van Fun Factory.

Lees hier meer over de na- en voordelen, eventuele alternatieven en wat andere andere vrouwen ervan vinden.

Voordelen van de Fun Factory Layaspot

Wat heeft deze Fun Factory vibrator te bieden?

Gebruik

Om deze vibrator te gebruiken zet je het gemakkelijk aan en uit met de zachte knoppen. Je kiest een setting uit die je bevalt en legt het op je lichaam waar het goed voelt. De masserende werking is subtiel en kan met behulp van de plusknop steeds krachtiger worden gemaakt. Voorspel krijgt op deze manier een nieuw tintje. Door het op je clitoris te leggen kun je jezelf directe stimulatie geven.

Verscheidenheid

Deze vibrator kun je in acht verschillende vibratieniveaus zetten die oplopen van zacht naar krachtig. Er zijn vervolgens drie verschillende vibratieprogramma's die allemaal hun eigen patronen afgeven. Een voordeel hiervan is de grote verscheidenheid van het product. Het is geschikt voor uitwendige stimulatie.

Kwaliteit

De Fun Factory Layaspot is 10,5 centimeter lang en past daarmee gemakkelijk in je hand. De vibrator is gemaakt van materiaal dat veilig is voor je lichaam en je kunt het in verschillende kleuren aanschaffen. Hiernaast is het een stil speeltje dat je discreet kunt meenemen of gebruiken.

Alleen of samen

Deze seks toy is heerlijk om in je eentje te gebruiken, maar is daarnaast ook ideaal geschikt voor koppels. Het is niet intimiderend en je kunt er dankzij de vorm en het formaat gemakkelijk mee spelen. Je kunt elkaar heerlijk plagen of juist directe stimulatie geven. In beide gevallen is dit speeltje helemaal geschikt.

Zitten er nadelen aan de Fun Factory Layaspot?

Geen enkele vibrator is perfect. Wat ontbreekt er aan dit product?

Niet voor inwendig gebruik

Deze vibrator is alleen geschikt voor uitwendig gebruik. Het maakt het een ideaal speeltje voor beginners, maar als je iets zoekt waarmee je kunt penetreren, dan is deze niet geschikt. Het hangt van je specifieke wensen af welke soort vibrator het beste bij je past.

Batterijen nodig

Een ander belangrijk punt over deze seks toy is dat het op batterijen loopt en dus niet oplaadbaar is. Je hebt twee AAA batterijen nodig om het te kunnen gebruiken en deze zul je na verloop van tijd moeten verwisselen. Wil je een vibrator zonder batterijen, kijk dan bij de alternatieve vibrators die hieronder staan omschreven.

Niet waterdicht

Dit seks speeltje is spatwaterdicht, wat betekent dat er water op gespetterd kan worden. Dompel het echter nooit onder in water, daar zal het product uiteindelijk stuk van gaan. Het advies luidt daarom om het niet in bad te gebruiken. Mocht je dit wel willen kunnen doen, dan kun je deze beter aan je voorbij laten gaan.

Ervaringen van andere vrouwen

Dit is wat vrouwen vinden die de Layaspot in hun bezit hebben.

Carmen

Ik ben erg blij met mijn Fun Factory Layaspot. Het werkt fijn en is effectief. Ik gebruik het voornamelijk om op een zachte manier te kunnen ontspannen. Verwacht geen wauw effect, maar juist een subtiel speeltje om heerlijk mee te experimenteren. Het enige nadeel is wat mij betreft de knoppen. Ze zijn soms moeilijk te bereiken als je bezig bent en er kan gemakkelijk vuil in komen te zitten. Het is echter wel fijn dat je niet meteen ziet dat het een vibrator is. Zoals ik zei, een heerlijk speeltje.

Thea

Dit seks speeltje ligt standaard in onze beddenkast en dat is niet voor niets. We gebruiken het vaak tijdens de seks. Hij kan mij er heerlijk mee plagen en ik gebruik het vaak als extra stimulatie wanneer ik hem aan het verwennen ben. Het is gemakkelijk in je hand vast te houden en dat is echt ideaal. De kracht is niet super groot, het effect is juist subtiel. Voor een krachtigere sessie gebruiken we één van onze andere speeltjes. De onderkant geeft overigens diepere vibraties dan de bovenkant, dus het is soms wel even zoeken wat de beste positie is.

Froukje

Hoewel deze vibrator niet waterdicht is, gebruik ik het wel onder de douche en dat gaat eigenlijk prima. Ik zorg er gewoon voor dat er niet te veel water op komt. Het is daarom ook makkelijk schoon te maken en blijft goed ruiken. Sommige vibrators krijgen een specifieke geur en deze heeft dat gelukkig niet. Ik had het wel fijn gevonden als de vibraties wat sterker waren geweest en dat ik het zou kunnen inbrengen. De batterijduur is op zich wel lang genoeg.

Fun Factory Layaspot kopen

De Fun Factory Delight is helaas uitgefaseerd. Kijk eens naar een van de andere vibrators van Fun Factory.

Alternatieve vibrators

Neem een kijkje bij deze alternatieve vibrators wanneer je liever een seks speeltje wilt dat erop lijkt, maar dat wel waterdicht is.

Lelo Alia

De Lelo Alia is een mooi alternatief op de Fun Factory Layaspot, omdat het 100% waterdicht is en daarmee goed geschikt voor bijvoorbeeld gebruik in bad. Het is een eivormige vibrator met een gat in het midden, waardoor het gemakkelijk vast te houden is. Er zijn zes patronen waar je tussen kunt wisselen. Deze vibrator is ook alleen voor uitwendig gebruik en daarmee een goed speeltje voor beginners.

Je Joue Mimi

Voor een andere vibrator die goed is voor beginnende gebruikers, kun je bij de Je Joue Mimi een kijkje nemen. Het is een klein speeltje dat niet intimiderend is en daarmee goed geschikt voor gebruik in je eentje of met een partner. Er zitten vijf patronen op en is waterdicht. Deze vibrator is daarnaast ook alleen voor uitwendig gebruik bedoelt.