De Fun Factory Delight is dubbel en dwars genieten voor je clitoris en g-spot

De Fun Factory Delight is helaas uitgefaseerd. Kijk eens naar een van de andere vibrators van Fun Factory.

Wil je stimulatie ervaren op je clitoris en je G-spot tegelijkertijd? De Delight van Fun Factory maakt het mogelijk. Dankzij de ergonomische (en enigszins maffe) vorm is het gemakkelijk in te brengen en te bedienen.

Wat vinden andere vrouwen ervan? Wat zijn de voor- en de nadelen? Lees hier verder en ontdek of dit seks speeltje voor jou geschikt is.

Voordelen van de Fun Factory Delight

Dit zijn de kernmerken van deze vibrator.

G-spot en clitoris stimulatie

Deze seks toy is speciaal ontwikkeld om je G-spot te kunnen raken. Voor wie dit plekje nog niet ontdekt heeft, het zit ongeveer twee vingerkootjes in je vagina aan de kant van je buik en is een beetje geribbeld (zoals de bovenkant van je gehemelte). Stimulatie op deze plek kan een heftig orgasme teweeg brengen. Deze vibrator helpt je om die plek te vinden en tegelijkertijd vibraties op je clitoris te geven. Het zorgt voor een heerlijke sensatie en een diep orgasme.

Gemak

Er zijn acht standen waarmee je kunt wisselen tussen verschillende vibratiepatronen. De bedieningsknoppen zijn gemakkelijk bereikbaar, zelfs wanneer het speeltje is ingebracht. De trillingen kunnen erg krachtig zijn en dankzij de variatie kun je altijd wel iets vinden dat bij je past. De buitenkant is glad en het materiaal is wendbaar, waardoor het gemakkelijk in te brengen is.

Vorm

De structuur is gemaakt van siliconen die 100% veilig zijn voor je lichaam. Hiernaast is de vorm haast ergonomisch en aan te passen aan je lichaam. Het design ziet er erg mooi uit en je kunt kiezen uit veel verschillende kleuren.

Zitten er nadelen aan de Fun Factory Delight?

De volgende punten kunnen je helpen om te beslissen of deze vibrator iets voor jou kan zijn.

Niet waterdicht

Iets waar je zeker rekening mee moet houden, is dat je de Fun Factory Delight niet onderdompelt in water. Het is niet waterdicht en je zult het product beschadigen. Het is dus ook niet geschikt om onder de douche of in bad te gebruiken. Het schoonmaken is hierdoor ook wat lastiger.

Past niet op iedereen

De vorm is erg mooi en als het goed past, dan heb je de juiste stimulatie te pakken voor twee plekken tegelijk. Vrouwen verschillen echter nu eenmaal van vorm en dit speeltje zal daarom niet iedereen goed passen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je wel stimulatie voelt op je G-spot, maar te weinig op je clitoris en andersom.

Een inwendige toy

Deze seks toy is echt gemaakt voor inwendig gebruik. Ben je meer op zoek naar een vibrator voor de rest van je lichaam, dan is het beter om elders te kijken. Voor de vrouwen die echter op zoek zijn naar sterke dubbele stimulatie, kan dit een goede optie zijn.

Ervaringen van andere vrouwen

Wat vinden de vrouwen die deze vibrator al in hun bezit hebben?

Julie

Ik gebruik deze vibrator nu al een tijdje en het bevalt me nog steeds. De vorm vind ik erg fijn, omdat ik mijn vingers er goed op kan zetten en zo mezelf de juiste stimulatie kan geven. Hiernaast zijn de knoppen goed te bereiken, omdat ze op de bovenkant zitten. De verscheidenheid aan vibratiepatronen spreekt me ook erg aan, het hangt van mijn bui af waar ik zin in heb en hiermee kan ik het goed aanpassen. De bobbel die erop zit is volgens mij bedoeld voor de clitoris, maar bij mij lukt dat niet. Ondanks dat blijft het me een heerlijk gevoel geven.

Dianne

Het lijkt wel of de Fun Factory Delight voor mij is gemaakt. Ik lees over andere vrouwen waarbij het niet goed past, maar daar heb ik helemaal geen last van. Ik vind de dubbele stimulatie heerlijk en kom echt tot nieuwe hoogten. Het enige dat van mij nog wel zou mogen worden aangepast is hoe lang je ermee achterelkaar kunt doen. Ik zou graag wat minder vaak op hoeven te laden. Het materiaal is erg bewegelijk, waardoor ik het gemakkelijk kan inbrengen en snel kan genieten.

Flora

Mijn mening is wat verdeeld over deze seks toy. Ik vind de vorm erg mooi en het apparaat is van een goede kwaliteit. Aan de andere kant past het gewoon niet zo goed op mijn lichaam. Ik kan of mijn G-spot raken of mijn clitoris. Beide tegelijk lukt alleen als ik een hele vreemde houding aanneem en dat is niet echt prettig. Aan de andere kant zijn de trillingen wel van een goede sterkte, waardoor het wel lekker aanvoelt. Ik moet het gewoon niet als een duo vibrator willen gebruiken denk ik.

De Fun Factory Delight kopen

De Fun Factory Delight is helaas uitgefaseerd. Kijk eens naar een van de andere vibrators van Fun Factory.

Alternatieve vibrators

Is de Fun Factory Delight niet helemaal wat je zoekt? Wellicht dat één van deze vibrators een goed alternatief is.

We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection (Dusk & Glow)

Voor een alternatieve vibrator is de We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection een mooie optie. Je kunt de Tango gebruiken in combinatie met de Glow of de Dusk. De Glow is gemaakt voor je G-spot en de Dusk is ontwikkeld voor anale stimulatie.

Deze We-Vibe is ideaal voor koppels, zodat jullie beiden tegelijk kunnen genieten.

Lelo Mona 2

De Lelo Mona 2 zou tevens een mooi alternatief kunnen bieden, omdat deze vibrator ook speciaal voor de G-spot is gemaakt. Het verschil zit er onder andere in dat de Mona 2 waterdicht is. Je kunt het gemakkelijk schoonmaken en bijvoorbeeld gebruiken in de badkamer.

Daarnaast is het zo gemaakt dat het op veel verschillende lichamen past, hoewel deze garantie natuurlijk nooit honderd procent gegeven kan worden. Tot slot heeft het ook een gladde structuur aan de buitenkant.