De Bi Stronic Fusion van Fun Factory… doet… alles… Wow!

Vibreren, pulseren en stoten in 64 mogelijke combinaties. G-spot, clitoris en schaamlippen. Twee motors, medische siliconen en volledig waterdicht. De Bi Stronic Fusion combineert het beste van…uh… alle werelden? Het is een zware jongen met een stevig prijskaartje in het roze, paars en rood. Maar hij blijkt het waard te zijn.

  1. [acf field='shop-naam-bol'] (tip!)

Deze shops verpakken jouw bestelling in een discrete doos. Je kan ook kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt in de buurt.

De term “Stronic” ken je wellicht al van de Stronic Eins, Stronic Zwei en Stronic Drei: de stotende vibrators of beter gezegd pulsators van Fun Factory.

Maar waarom zou je moeten kiezen tussen of een vibrator of een pulsator? Dat vond Fun Factory ook. Het resultaat is de Bi Stronic Fusion. En wat een resultaat.

De voordelen van deze pulsator

Jeetje. Heb je even? Of zeg maar liever: wat langer? De lijst met functionaliteiten en positieve eigenschappen is echt megalang.

St… st… st… stoten

Uniek aan pulsators is dat ze door middel van een heen en weer bewegende magneet in het speeltje kunnen “stoten”. De Fusion bootst dus echt neuken of gepenetreerd worden na, zonder dat je hem zelf heen en weer hoeft te bewegen.

En met een beetje oefenen en de juiste positie kun je hem zelfs hands free zijn gang laten gaan. Zorg wel voor voldoende glijmiddel van jezelf of uit een flesje om het gezellig te houden. Bij dat laatste gebruik je natuurlijk wel altijd glijmiddel op waterbasis, want anders sneuvelt de siliconen buitenlaag (geen olie!).

Trillen

De Bi Stronic Fusion is de eerste vibrator die zowel kan stoten als trillen. Natuurlijk kun je hem harder en zachter laten vibreren met een constante trilling. Maar je kunt ook diverse pulsstanden of vibratiepatronen uitproberen.

Door maar liefst 64 combinaties van vibraties, pulsaties en stotende bewegingen kun je gegarandeerd een sterkte, ritme en tempo vinden dat past bij jouw stemming van het moment.

Zachte G-spot

De lichte knik in de punt van de vibrator maakt het makkelijker om je g-spot te stimuleren wanneer je de Fusion gebruikt. Misschien moet je in het begin even experimenteren, maar als hij daarna herhaaldelijk de juiste plek raakt bij het heen en weer stoten, zul je daar de vruchten van plukken.

Rabbit

Je clitoris blijft natuurlijk niet achterwege bij deze alleskunner. Net zoals een rabbit vibrator heeft dit speeltje een aparte clitorissstimulator. Een uitstekend deel dat je clitoris verwent terwijl de schacht van de vibrator in je vagina zit.

Het rabbit-deel heeft zijn eigen motor die je gelijktijdig of afzonderlijk van de motor in de schacht kunt gebruiken. En het is een flexibel onderdeel dat met je lichaam mee beweegt.

Vlinder

De clitorisstimulator heeft ook nog eens vleugeltjes zoals een butterfly vibrator die heeft. Zo worden ook jouw schaamlippen gestimuleerd, waardoor de toch al ontzettend uitgebreide ervaring met dit speeltje helemaal compleet is.

Noodknop

Partner, kinderen of huisgenoten aan je slaapkamerdeur? No problemo.

Met de QuickSTOP functie houdt de Fusion zich binnen een halve seconde helemaal koest. Als je zelf net zo snel kan zijn, is er niks aan het handje.

Reisslot

Weekendje weg of op bezoek bij je lover? Niks zo vervelend als een seksspeeltje dat tot leven komt wanneer je in je tas staat te graven in de rij bij de kassa of naast dat oude vrouwtje in de bus.

Je kunt deze toy vergrendelen voor onderweg. Ook fijn voor een rommelige la waar je vaak in ligt te wroeten. Maar die moet je dan maar eens gaan opruimen, want dit speeltje verdient beter.

Ook voor je bips

Fun Factory heeft deze pulsator ontworpen met vaginaal en anaal gebruik in het achterhoofd. Normaal zorgt een bredere basis bij anale toys ervoor dat hij niet naar binnen glipt. Bij de Fusion zal de uitstekende clitorisstimulator voorkomen dat dit gebeurt.

Batterij-indicator

Als je de magnetische oplaadstekker vastklikt aan de Fusion, krijg je een indicatie van het batterijniveau. Afhankelijk van de knop die oplicht, kun je zo afleiden of de batterij 0%-33% of 33%-66% of 66%-100% opgeladen is.

Dat zijn vrij ruime indicaties, maar toch erg handig. Want als je dan toch even tijd voor jezelf hebt, wil je niet voor een lege Bi Stronic komen te staan natuurlijk. En dat is gezien de lange oplaadtijd (zie verderop) nooit leuk.

Oplaadbaar

Als het dan tijd is om de pulsator op te laden dan pak je er de magnetische stekker van de oplaadkabel bij. Fun Factory noemt het Click ‘N' Charge. Ik noem het vooral erg praktisch.

Ik vind het de meest hygiënische manier om een vibrator op te laden omdat het randjes bij oplaadpunten of -klepjes voorkomt. En op die plekken gaat toch altijd vuil zitten.

Bovendien is het erg prettig om geen “open” oplaadpunten op een vibrator te hebben die waterdicht is. Ook al is het oplaadpunt ertegen bestand. Kortom, ik vind magnetisch opladen superfijn.

Waterdicht

Spetter pieter pater, lekker in het water (Alfred J. Kwak, iemand?). Helemaal waterdicht. Dus de Bi Stronic kan gezellig mee in bad. Of onder de douche. Of gewoon ondergedompeld in de spoelbak om hem goed schoon te maken na een heerlijke sessie.

Veilig voor je lichaam

De siliconen buitenlaag van 100% medische kwaliteit is niet alleen prettig om aan te raken maar ook helemaal veilig voor je lichaam. Van ontwerp tot productie vindt alles plaats bij onze oosterburen.

Dus naast 100% medische kwaliteit ook 100% Deutsche Gründlichkeit.

Altijd standy

Nou ja, “altijd”. Als hij helemaal opgeladen is, staat hij drie maanden lang standby voor gebruik. Daarna zul je hem – ook als je hem niet gebruikt (hah!) – weer moeten opladen.

De nadelen van de Bi Stronic Fusion

Poe… eindelijk door de pluspunten heen. Gelukkig is het lijstje met negatieve dingen een stuk korter.

Clitorisstimulator slaat soms de plank mis

Elk lichaam is anders en elke vagina is anders. Dat ontdekken veel stellen wanneer ze een We-Vibe uitproberen.

Ook bij dit speeltje hoor ik echter vaker dat de rabbit-arm niet altijd het juiste plekje weet te raken. Hou hier rekening mee en trek tijd uit om hier extra mee te experimenteren als het niet meteen lukt.

En als je er zelf niet uit komt, vraag dan gewoon hulp en maak het gezellig met zijn tweetjes terwijl je het samen uitvogelt.

Weet je van tevoren dat je geen fan bent van rabbit vibrators? Sla deze dan gewoon over en kies voor een ander Stronic model.

Niet geschikt voor pacemakers en bankpassen

Sterke magneten gaan niet goed samen met pacemakers en magneetstrips. De Fusion laat de harten van jou en een eventuele partner graag sneller kloppen. Als een van jullie een pacemaker heeft dan moet je pulsators zoals deze toy echter vermijden. De stotende bewegingen worden geproduceerd door een magneet die driftig heen en weer beweegt binnenin het speeltje. En daar klopt een pacemakerhart iets te snel, te onregelmatig of helemaal niet meer door.

Lekkere trek na een heerlijke sessie met de Bi Stronic? Hou dan ook je bankpas en portemonnee uit de buurt van je nachtkastje. Want anders kan online eten bestellen en betalen met iDeal nog lastig worden.

Wel stil/niet stil?

Dat ligt eraan wie je het vraagt. Ervaren vibrator en pulsator gebruikers vinden de Fusion ontzettend stil. Maar als jij een goedkope vibrator gewend bent die nauwelijks trilt, vind je wellicht dat deze erg veel lawaai maakt.

Daarom zet ik dit punt toch bij de nadelen, omdat de meeste vrouwen nou eenmaal niet een complete garderobekast vol speeltjes hebben om het mee te vergelijken.

Vaginaal en anaal is niet altijd een goede combinatie

Als je besluit af te wisselen tussen vaginaal en anaal gebruik, overweeg dan een condoom te gebruiken als hij in je bips gaat. Of de toy heel goed schoon te maken onder de douche of in de spoelbak.

Dat deed jij als hygiënische vibratorgebruiker natuurlijk altijd al. Maar doe het extra goed, met name na anaal gebruik.

Een goede toy cleaner kan ook prettig zijn om echt alle eventueel aanwezige bacteriën de nek om te draaien. Want we weten allemaal dat een urineweginfectie of bacteriële vaginose echt niet cool zijn.

Oeps, foutje!

Omdat je met deze toy over zoveel verschillende combinaties van sensaties beschikt, is een foute druk op een knop zo gemaakt. Welke knop doet wat? En is dat na 1x indrukken of na indrukken en vasthouden? En je favoriete combinatie weten te vinden is ook een hele kunst als je hem net uit de la haalt. Een favoriete combinatie opslaan is mogelijk, maar als je de knop ervoor te lang ingedrukt houdt, verwijder je die combinatie weer uit het geheugen.

Fun Factory noemt de bediening intuïtief. Dat kan wel zijn, maar is dat na een bepaald aantal combinaties van opties nog altijd zo?

Lopen rommelen met de bediening haalt je helemaal uit je element als je lekker bezig bent. Als jij alle functionaliteiten uit elkaar kunt halen wanneer je “afgeleid” bent, is er niks aan de hand. Maar je loopt het risico dat je verdwaalt in alle bedieningsmogelijkheden op de momenten dat het juist niet uit komt.

Lang laden

Is hij helemaal leeg? Dan duurt het 16 uur om hem weer helemaal op te laden. Dat is best pittig. Daar krijg je wel de standbytijd van drie maanden voor terug en de batterij-indicator helpt je te voorkomen dat hij dienst weigert wanneer je hem nodig hebt.

Mierenneuken

En als ik dan even mag zeiken… waarom heet deze de Bi Stronic Fusion terwijl de andere Stronics netjes Stronic Eins, Stronic Zwei en Stronic Drei heten? Wat was er mis met Stronic Vier, Stronic Bi of Stronic Fusion?

Dit is net als een DVD-reeks waarbij op 1 DVD-hoesje het logo van de productiemaatschappij op een andere plek staat dan op de andere hoesjes. AaAaAaAah! Sorry. Persoonlijke irritatie van de auteur.

Ervaringen met deze pulsator

Genoeg geluld. Wat vinden andere vrouwen van de Bi Stronic Fusion van Fun Factory?

Lena

Oeh… alle mogelijke opties zijn erg leuk om mee te spelen. 🙂 Je kan hem handsfree gebruiken zodat je met je handen andere leuke dingen kan doen. Het gedeelte voor mijn clit is het enige dat me niet bevalt. Het is te lang en de hoek is niet goed voor mij. Verder is het een erg geile toy.

Trudy

Weet Fun Factory wel waar de clitoris zit? Ze roepen dat de voet van alle Stronics ook je clitoris plezieren maar dat is niet zo. De voet was nooit breed genoeg om je clitoris te raken. En ook nu hebben ze het niet geflikt omdat de clitorisvibrator van de Bi Stronic Fusion veel te hoog uitkomt tijdens het gebruik en zijn doel voorbij schiet. De clitorisvibrator is bovendien niet flexibel genoeg om wel de juiste bestemming te vinden en juist weer te stijf zodat hij de stootdiepte van de vibrator beperkt als ik hem vergelijk met de andere Stronic. Erg jammer, want daar zijn juist deze vibrators toch voor gemaakt. De vorm van de staaf vind ik fantastisch. Veel beter dan andere modellen. En hij is superstil wat ik niet had verwacht. Ik vind het een superproduct maar de clitorisvibrator zit voor mij alleen maar in de weg.

Jessica

Het rabbit stuk voor mijn clitoris vind ik niet super. Ik krijg het ding wel op de juiste plek, maar het trilt niet hard genoeg om echt klaar te kunnen komen en dat heb ik wel nodig. Ik hou niet van rabbit vibrators maar toch zou ik deze aanraden dus dat zegt heel wat over de rest van de eigenschappen van dit product. Het is niet het dunste speeltje van Fun Factory dus als je erg nauw bent moet je misschien voor de Stronic Eins kiezen. De textuur van de Stronic Drei vond ik beter dan die van de Bi Stronic Fusion. Ik dacht dat het weer zo'n slecht gevormde rabbit vibrator zou zijn maar door alle verschillende opties was ik blij verrast en kon ik er prima mee klaarkomen omdat ik hem echt goed voelde op mijn gspot.

Eigenlijk is deze vibrator met al zijn mogelijkheden relatief goedkoop. Want de pulsators van Fun Factory die alleen stoten, kosten praktisch net zoveel als de Bi Stronic Fusion.

Je kunt alle kanten op met de Fusion. Ideaal als je niet precies weet wat je wilt en wel alles wilt proberen.

De Bi Stronic Fusion kopen

Je kunt de Fun Factory Bi Stronic Fusion bestellen bij:

  1. [acf field='shop-naam-bol'] (tip!)

Deze shops verpakken jouw bestelling in een discrete doos. Je kan ook kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt in de buurt.

Alternatieve vibrators

Het is lastig om een vergelijkbaar alternatief aan te wijzen aangezien de Bi Stronic Fusion op het moment van schrijven vrij uniek is. Het is de eerste vibrator die zo veel functionaliteiten in één speeltje weet te combineren.

De Stronic vibrators

Als je alleen op zoek bent naar een pulsator die stotende bewegingen maakt, dan kun je kiezen voor de Stronic Eins als je hem alleen vaginaal wilt gebruiken en de Stronic Zwei en Stronic Drei als je het speeltje zowel vaginaal als anaal wilt proberen. Voor anaal gebruik moet een toy altijd voorzien zijn van een bredere basis zodat hij ongepland naar binnen kan glippen.