De Pixey/Fairy Turbo: een voordelige wand vibrator met ingebouwde koeling

Een ontzettend sterke en betaalbare wand vibrator die de concurrentie aan gaat met duurdere wand vibrators als de Hitachi en de Europe Magic Wand. Leuk feitje: hij heeft een ingebouwde ventilator en koelsleuven om oververhitting te voorkomen. Zegt dat genoeg?

Het merk Fairy wordt op dit moment uitgefaseerd en vervangen door het merk Pixey.

  1. [acf field='shop-naam-bol'] (tip!)

Deze shops verpakken jouw bestelling in een discrete doos. Je kan ook kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt in de buurt.

De Fairy Turbo is een wand vibrator met een motor die zeer veel Rotations Per Minute (RPM) heeft. Dit betekent dat de kop van het speeltje heel erg snel kan trillen en daardoor intens en krachtig aanvoelt. Ontdek hier de redenen waarom je wel en niet voor deze vibrator kunt gaan en wat andere vrouwen ervan vinden.

Voordelen van de Fairy Turbo

Dit kun je verwachten van de Turbo.

De krachtigste

Deze krachtige vibrator kan trillingen geven die wel oplopen tot 12.500 RPM. Het product is daarmee één van de snelste op de markt. Dankzij de gemakkelijk te bedienen draaiknop, kun je trapsgewijs de intensiteit naar je eigen wensen verhogen of verlagen en hoef je geen rekening te houden met afzonderlijke standen.

Prijs-kwaliteit verhouding

De prijs van deze seks toy is lager dan vergelijkbare producten van ongeveer dezelfde kwaliteit. Wanneer geld een grote rol speelt en je toch een goed product in huis wilt halen, dan zit je met de Fairy Turbo goed. De prijs ligt rond de 50-70 euro, in vergelijking met de 110-130 euro voor bijvoorbeeld de Europe Magic Wand.

Leuke opzetstukken

Er zijn verschillende opzetstukken op de markt voor dit speeltje. Zo kun je er een opzetstuk opzetten waarmee je ook interne stimulatie kunt beleven op bijvoorbeeld je G-spot. Je zet deze extra’s gemakkelijk bovenop de kop en kunt er op die manier mee exploreren.

Voor partners

Een leuke bijkomstigheid van deze vibrator is dat het heel goed samen te gebruiken is. Je kunt je partner er wat mee plagen of diepe stimulatie op allerlei verschillende plekken geven. Andersom is dit natuurlijk net zo leuk. Jullie kunnen samen veel verschillende opties uitproberen.

Zitten er nadelen aan de Fairy Turbo?

Er zijn een paar punten waar je rekening mee moet houden voordat je gaat kopen.

Schoonmaken is lastiger

Een nadeel van dit seks speeltje is dat de kop er niet af kan. Dit maakt het minder gemakkelijk om schoon te maken. Hiernaast zitten er ribbels in de kop waar vuil tussen kan komen zitten. Deze ribbels kunnen wel weer voor bepaalde stimulatie zorgen als je daarvan houdt, maar let erop dat je het na elk gebruik weer goed schoonmaakt.

Voor uitwendig gebruik

Deze vibrator is in eerste instantie gemaakt voor uitwendig gebruik en niet voor inwendige stimulatie. Dankzij de verschillende opzetstukken kun je het wel inbrengen, maar in principe werkt het het beste wanneer je het als masserende kracht gebruikt. Mocht je echt voor een vaginale of anale vibrator willen gaan, dan kun je beter kijken bij eentje die daar speciaal voor gemaakt is voor een beter resultaat.

Het snoer en water

Dit product wordt geleverd met een snoer en kan niet draadloos worden gebruikt. Het snoer is wel ruim twee meter lang, maar het kan zijn dat dit onvoldoende is. Hiernaast is de vibrator niet waterdicht, je kunt het dus niet onder de douche of in bad gebruiken.

Ervaringen van andere vrouwen

Hieronder vind je enkele ervaringen van vrouwen die deze Fairy vibrator hebben gekocht en uitgeprobeerd.

Emily

Deze seks toy is echt super lelijk roze, maar werkt te gek. De kracht is echt ongelofelijk. Ik was erg blij toen het op de markt kwam, want ik was al aan het sparen voor een duurdere versie. Nu had ik ineens genoeg geld om het meteen te kunnen kopen. Ik vind het wel jammer dat het niet waterdicht is, omdat ik merk dat ik het graag eens in bad zou willen uitproberen. Afgezien daarvan is het een geweldig speeltje.

Marie

Samen met mijn partner waren we op zoek naar iets nieuws en toen kwamen we deze vibrator tegen. Wat een uitvinding! Ik vind het erg leuk om mijn partner vast te binden en hem te plagen met dit speeltje. Dankzij de draaiknop kan ik gemakkelijk de intensiteit aanpassen, zonder te hoeven kijken of ik wel de juiste knop te pakken heb. Het snoer had van mij alleen nog wel iets langer mogen zijn.

Wanda

Ik ben niet zo van de uitwendige vibrators, maar mijn vriend had me deze voor Valentijnsdag gegeven en toen vond ik dat ik het wel een kans moest geven. Gelukkig had hij er wat opzetstukken bij gekocht en zo kon ik het toch nog op mijn manier uitproberen. Deze vibrator zal niet op mijn top drie lijstje komen, maar het is wel echt een hele goede. Het schoonmaken is wat lastiger, maar dat mag mijn vriend dan lekker voor me doen.

De Fairy Turbo kopen

Je kunt de Fairy Turbo bestellen bij:

  1. [acf field='shop-naam-bol'] (tip!)

Deze shops verpakken jouw bestelling in een discrete doos. Je kan ook kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt in de buurt.

Alternatieve vibrators

Ben je op zoek naar een masserende vibrator, maar weet je niet zeker of de Fairy Turbo iets voor jou is? Wellicht dat één van deze alternatieve vibrators beter bij je past.

Europe Magic Wand

De Europe Magic Wand is qua uiterlijk vrijwel hetzelfde, behalve dat de kleur wat anders is. Het apparaat is wel een stukje zwaarder. Hierdoor zijn de trillingen intenser, maar gaan ze minder snel. Allebei de vibrators zijn in ieder geval erg krachtig.

Het snoer van de Europe Magic Wand is iets langer, ongeveer 30 centimeter, en het product heeft zes standen die in kracht oplopen. Er zijn ook opzetstukken voor te koop, alleen het verschil is dat je hierbij de kop eraf kunt halen en het daardoor tegelijkertijd wat gemakkelijker is om schoon te maken.

Lelo Smart Wand Large

Ben je op zoek naar een draadloze masserende vibrator? Dan kan de Lelo Smart Wand Large een goede optie zijn. Het speeltje is hiernaast 100% waterdicht, zodat het ook in de badkamer kan worden gebruikt.

De Lelo heeft acht standen die je kunt bedienen met plus- en minknoppen.