De Pixey Recharge/Fairy Charge: een leuke, oplaadbare wand vibrator

Wanneer je op zoek bent naar een vibrator die draadloos is en tegelijkertijd krachtig, dan zou de Fairy Charge wel eens de beste keuze voor jou kunnen zijn. Dankzij de lengte van 20 centimeter en het lichte gewicht is het gemakkelijk om mee te nemen.

Het merk Fairy wordt momenteel uitgefaseerd en vervangen door het merk Pixey.

  1. [acf field='shop-naam-bol'] (tip!)

Deze shops verpakken jouw bestelling in een discrete doos. Je kan ook kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt in de buurt.

Lees hier verder over de voor- en nadelen, de ervaringen van andere vrouwen en eventuele alternatieven.

Voordelen van de Fairy Charge

De Fairy vibrators zijn om een aantal redenen erg populair. Zo heeft dit seks speeltje ook een aantal sterke voordelen.

Draadloos

Een kenmerkend aspect van deze vibrator is dat er geen snoer aan vast zit en dus draadloos kan worden gebruikt. Zeker wanneer je dit samen met je partner wilt uitproberen is het erg handig dat je niet met een snoer of stopcontact rekening hoeft te houden. Je kunt het product gemakkelijk opladen en er een paar uur mee spelen.

Krachtig

Ondanks het draadloze aspect van dit speeltje, gaat er weinig in kracht verloren. Het toerental loopt alsnog op tot 11.000 Rotations Per Minute (RPM). Dankzij de draaiknop kun je gemakkelijk in intensiteit wisselen. Je hoeft geen rekening te houden met vaste standen of plus- en minknoppen, maar kan zo door de niveaus heen scrollen.

Prijs-kwaliteit verhouding

De Fairy Charge is een krachtige vibrator voor relatief weinig geld. Het kan wel een derde schelen van de prijs van vergelijkbare seks speeltjes. Als je niet zoveel te besteden hebt, maar toch een hoge kwaliteit vibrator in huis wilt halen, dan kan deze de ideale uitkomst bieden.

Gladde bovenkant, geribbelde zijkanten

De kop van dit product heeft twee verschillende structuren. De bovenkant is glad en zacht en de zijkanten zijn geribbeld door groeven die rondom lopen. Hiermee kun je variëren in structuur en stimulatie aan de hand van wat jij prettig vindt.

Zitten er nadelen aan de Fairy Charge?

Voordat je overgaat tot verkoop, is het belangrijk om de volgende punten eerst door te nemen.

Hard geluid

Een nadeel van dit seks speeltje is dat het geluid relatief hard is. Op de laagste standen valt het nog wel mee, maar zeker wanneer je steeds harder gaat, gaat het volume mee omhoog. Het is dus niet geschikt voor je wanneer je het graag wilt gebruiken zonder dat anderen door kunnen hebben waar je mee bezig bent.

Kan niet tegen water

Deze seks toy is niet waterdicht. Je kunt het niet onder de douche of in bad gebruiken. Hoewel dit voor sommigen geen probleem is, is het wel goed om je hier bewust van te zijn. Probeer het ook niet uit, want dat is gevaarlijk voor het apparaat en jezelf.

Kop kan er niet af

Het is niet mogelijk om de kop er vanaf te halen. Dit zorgt ervoor dat het schoonmaken wat lastiger is, zeker aangezien je geen water mag gebruiken. Je kunt het beste een doek klaarleggen en na elk gebruik het product even afnemen. Eventuele opzetstukken kun je gebruiken door ze bovenop de kop te plaatsen. Deze zijn uiteraard wel onder de kraan schoon te krijgen.

Ervaringen van andere vrouwen

Het kan fijn zijn om te horen wat anderen over dit speeltje te zeggen hebben, om te beslissen of het iets voor jou is.

Nathalie

De kracht van de trillingen van deze vibrator verassen me nog steeds. Het is erg krachtig, zeker voor een draadloos apparaat. Ik had het wel fijn gevonden als het handvat wat langer was geweest, ik ben niet zo groot en kan niet overal even makkelijk bij. Het was me ook goed bevallen als er verschillende automatische vibratiepatronen aanwezig waren geweest. Hiernaast ben ik wel blij dat ik dit product gekocht heb.

Rianne

Dit speeltje is echt heel erg leuk. Ik geniet er nog steeds van. Ik kan er makkelijk mee klaarkomen en dat gebruik ik soms om snel in slaap te kunnen vallen. Het wisselen van intensiteit met de draaiknop werkt erg intuïtief, maar gaat soms iets te gemakkelijk. Dan wissel ik per ongeluk van sterkte zonder dat ik dit wilde. Zeker voor de prijs ben ik er erg blij mee.

Sylvia

Eindelijk, een draadloze masserende vibrator die krachtig is. Samen met mijn partner spelen we er graag mee, zonder ons druk te hoeven maken over een snoer. De hogere standen zijn wel erg luid, maar aangezien we samen wonen is dat gelukkig niet zo’n probleem. Ik kan me wel voorstellen dat dit in een studentenhuis bijvoorbeeld anders is. De ribbels aan de zijkant vind ik ook erg fijn, alleen jammer dat we het niet onder water kunnen gebruiken.

De Fairy Charge kopen

Je kunt de Fairy Charge bestellen bij:

  1. [acf field='shop-naam-bol'] (tip!)

Deze shops verpakken jouw bestelling in een discrete doos. Je kan ook kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt in de buurt.

Alternatieve vibrators

Ontdek hier alternatieve vibrators voor wanneer de Fairy Charge net niet helemaal aan je wensen lijkt te voldoen.

Lelo Smart Wand Large

De Lelo Smart Wand Large is eveneens een draadloze masserende vibrator, maar het verschil is dat deze waterdicht is en dus bruikbaar onder de douche of in bad. De Lelo werkt met simpele plus- en minknoppen en heeft acht vaste standen. Tot slot is deze vibrator wat groter, is het design wat strakker en kan de kop er niet af.

Fairy Turbo

Een andere masserende vibrator is de Fairy Turbo. Deze werkt met een draaiknop waarmee je trapsgewijs de intensiteit kan verhogen of verlagen. Het verschil is dat dit speeltje niet draadloos is. Het snoer is wel ongeveer twee meter lang. Daarnaast is het niet waterdicht en kan de kop er niet af. Je kunt de opzetstukken van Fairy erop gebruiken.