De Europe Magic Wand: de beste wand vibrator in Nederland?

Dit is de Europese wand vibrator die gehakt maakt van de originele Hitachi Magic Wand. Nederlandse stekker, zes verschillende standen, langere kabel en twee jaar (!) fabrieksgarantie.

Verkrijgbaar bij:

  1. [acf field='shop-naam-bol'] (tip!)

Deze shops verpakken jouw bestelling in een discrete doos. Je kan ook kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt in de buurt.

Ik zal eerlijk zijn… toen ik de Europe Magic Wand voor het eerst zag, dacht ik dat het een goedkope kopie was van de Hitachi Magic Wand of Magic Wand Original. Een vibrator die al tientallen jaren op de markt is.

En het is een kopie. Qua uiterlijk. Maar toen ik me ben gaan verdiepen in deze magic wand vibrator ontdekte ik dat deze vibrator voor de Europese markt veel meer te bieden heeft dan zijn Amerikaanse broertje.

En ik kan met zekerheid zeggen dat de Europe Magic Wand beter is dan de Hitachi.

De Europe Magic Wand is bedacht door het Deense Amok Marketing. Het is overduidelijk dat het een marketingbedrijf is.

Ze hebben erg goed gekeken naar de tekortkomingen van de originele Magic Wand en deze stuk voor stuk aangepakt en verbeterd.

De wereldberoemde Hitachi heeft voor een Nederlandse consument namelijk heel wat nadelen. Hier gaan we in onze Europe Magic Wand vs Hitachi Magic Wand review dieper op in.

Het resultaat is een oerdegelijk product.

Voordelen van de Europe Magic Wand

Hieronder de redenen waarom dit een van de allerbeste wand vibrators is die je in Nederland kunt kopen.

Metalen kern voor de kop

De kop van de vibrator heeft natuurlijk een prettige, kunststof kap. Maar daaronder schuilt een kern van metaal. Hierdoor krijgt de kop van de vibrator voldoende massa om diepe vibraties te produceren.

Een kop die volledig bestaat uit kunststof kan het gevoel van deze zwaardere trillingen niet evenaren.

Maar wat heb je daar aan? De zwaardere kop zorgt ervoor dat de trillingen van de Europe Wand zo intens kunnen worden afhankelijk van de stand die je gebruikt, dat klaarkomen voor de meeste vrouwen sterk wordt vereenvoudigd en versneld.

We lezen regelmatig dat vrouwen die normaal tien tot twintig minuten nodig hebben om naar een hoogtepunt toe te werken er met de magic wand maar vijf tot tien minuten voor nodig hebben.

En dat vrouwen die moeite hebben met klaarkomen vanwege psychologische redenen, zoals seksuele problemen of stress, met deze vibrator de blokkades in hun hoofd kunnen omzeilen door het overweldigende fysieke gevoel dat de vibrator ze geeft tijdens het gebruik.

Zes verschillende snelheden

Aan de zijkant van deze wand vibrator zit een schakelaar waarmee je de snelheid van de vibrator naar wens kunt instellen in zes verschillende stappen.

Op de laagste stand is het trilvermogen 2800rpm en op de hoogste stand 6000 rpm.

Zo kun je rustig beginnen en langzaam opbouwen naar de intensiteit waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Met een of meer drukken op de knop.

Lekker lange stroomkabel

Als je dan toch kiest voor een sterke vibrator met kabel, dan kan het er maar beter een zijn met een zo lang mogelijke kabel.

Niet iedereen heeft een stopcontact direct naast hun bed. En zelfs dan wil je een beetje bewegingsvrijheid hebben. Een langer snoer maakt dat mogelijk.

Deze vibrator is voorzien van een kabel van 230cm. Dus net zo lang als je bed en dan nog een beetje extra.

Nederlandse stekker

Een Hitachi werkt op 110V en heeft een Amerikaanse stekker, dus daar moet je nog eens apart een omvormer bij gebruiken.

De Europe Magic Wand werkt op 230V en heeft gewoon een Nederlandse stekker. Geen gedoe!

Betere hygiëne

Een goede toy cleaner gebruiken is prima. Maar ook de Europe Wand is niet waterdicht. De kunststof kap van de kop van de vibrator kun je echter los maken en hierdoor extra goed schoonmaken, ook onder de rand.

Het is fijn om de kap afzonderlijk van de vibrator goed te kunnen schoonmaken zodat je daarna met een prettig gevoel de hele vibrator weer kunt opbergen in een la of in de kast.

En je de volgende keer dat je gaat masturberen niet wordt geconfronteerd met vervelende geurtjes waardoor je zin meteen weer is verdwenen.

Officiële accessoires

Er zijn genoeg opzetstukken voor magic wands verkrijgbaar, maar meestal zijn ze van andere merken of makers. De mensen achter de Europe Magic Wand hebben twee officiële opzetstukken voor de wand ontwikkeld: de Genio en de Genius.

Allebei gemaakt van siliconen, zodat ze lekker zacht aanvoelen en opnieuw weer erg hygiënisch zijn.

De Genio is een opzetstuk dat je over de kop van de wand plaatst en is voorzien van nopjes.

De Genius heeft een penisvormige uitstulping waarmee je de Europe Wand ook inwendig kunt gebruiken als g-spot vibrator.

Ondanks dat ook voor deze Magic Wand vooral het massage aspect wordt benadrukt in de marketing in plaats van het vibrator aspect, zijn ze bij Amok in ieder geval niet te beroerd om gewoon accessoires te maken uit eigen stal die bedoeld zijn om mee te masturberen of voor gebruik tijdens seks met een partner.

Relatief stil

Met 40dB geluidsproductie tijdens gebruik is de Europe Wand stiller dan de Hitachi en behoort hij tot de stillere van sterke wand vibrators.

Stil is natuurlijk een relatief begrip. Je koopt deze vibrator omdat je power wilt. Sterke vibraties. En sterke vibraties hebben altijd hun prijs qua geluid.

Zolang je geen tienermeisje bent in een Christelijk huishouden in Urk met een kamer die je deelt met vijf zussen, valt het allemaal wel mee. Gewoon de deur en het raam dicht en genieten van je favoriete vibrator.

CE-markering

De CE-markering geeft aan dat het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte. De Europe Magic Wand is getest op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu. Je kunt er dus van op aan dat je een degelijke vibrator koopt en geen krakkemikkige meuk.

Supergarantie

Het allerbeste voordeel van de Europe Magic Wand is echter de garantie. Twee jaar fabrieksgarantie. Wauw.

Dit is echt een zeldzaamheid in deze markt. En zeker geen overbodige luxe. Deze wand vibrator is een serieus apparaat met een sterke motor die heel hard voor je werkt.

En de kans is groot dat je hem erg vaak gaat gebruiken, omdat zoveel vrouwen er ontzettend veel plezier aan beleven.

Het is bovendien geen spotgoedkope vibrator. Dus is het erg fijn dat je met een gerust hart je gang kunt gaan en tot twee jaar na aanschaf een beroep kunt doen op de garantie. Zo krijg je echt waar voor je geld.

Zitten er nadelen aan deze Magic Wand?

Natuurlijk. Geen enkel product kan alles doen. Zo is de Europe Magic Wand bijvoorbeeld niet waterdicht aangezien het een vibrator is met een vaste stroomkabel. Dus helaas niet geschikt voor bad, douche, bubbelbad of zwembad.

De kabel staat natuurlijk ook niet bovenaan het wensenlijstje van elke vrouw. Maar dat is gewoon de prijs die je betaalt voor een sterke vibrator. Die heeft niet genoeg aan een interne batterij.

De sterke motor heeft het nadeel dat je de vibrator gemiddeld zo'n 25 minuten aan een stuk door kunt gebruiken. Daarna moet je de vibrator laten afkoelen. Voordeel is wel dat er een bescherming is ingebouwd tegen oververhitting.

Dus als hij ineens uit gaat, is hij niet meteen stuk, maar moet je hem even met rust laten. Je bent ook wel echt een bikkel als je een sterke wand vibrator als deze meer dan 20 minuten lang aan kunt.

Al die power zorgt natuurlijk niet alleen voor geluid uit jouw mond, maar ook vanuit de vibrator zelf. Hij is absoluut niet fluisterstil, maar de makers hebben wel als doel om hem zo stil mogelijk te maken voor een vibrator in deze klasse.

Zoals we al eerder zeiden: doe het raam en de deur dicht en leef je uit. Tip: gebruik hem niet onder de dekens. Dan wordt hij te snel te warm en kan het zijn dat hij uit veiligheid uit gaat voordat jij klaar bent.

Verder is het zeker geen vibrator die je even meeneemt in je handtas als je een nachtje buiten de deur slaapt. Het is een forse vibrator en hij weegt ook behoorlijk wat. Dit is opnieuw de prijs die je betaalt voor de kracht van het apparaat.

Een gemiste kans is het ontbreken van verschillende vibratiepatronen, waarbij de trillingen afwisselend harder en zachter worden. Steeds meer vrouwen en stellen ontdekken dat dat juist erg lekker is en een orgasme makkelijker kan maken.

We houden hoop dat ze dit in een toekomstige versie alsnog gaan toevoegen.

Omdat ze er vrijwel exact hetzelfde uitzien, wordt de Europe Magic Wand vaak aangezien voor de Hitachi Magic Wand/Magic Wand Original. Er zit echter een behoorlijk groot verschil tussen deze twee vibrators.

De naam van de Europe Wand lijkt niet voor niets op die van de Hitachi Wand. De Europe Magic Wand is dan ook gelanceerd als tegenhanger cq. het Europese broertje van de wereldberoemde Hitachi.

De makers hebben goed geluisterd naar de wensen van Hitachi gebruikers en een vernieuwde vibrator ontwikkeld die bovendien is afgestemd op de Europese markt die Hitachi altijd heeft verwaarloosd.

Ervaringen van andere vrouwen

Wat vinden de bezitters van deze vibrator er nou van?

Als je de reviews van andere kopers erop na slaat, zul je zien dat ze stuk voor stuk enthousiast zijn over deze vibrator. En in het geval van de Europe Magic Wand… tsja… is het ook logisch?

Het is gewoon een goed product, we kunnen er niets anders van zeggen.

Het grootste voordeel van de vibrator is het feit dat hij resultaat levert. Als je snel en/of vaak wilt klaarkomen, dan wordt de Europe Wand je grootste vriend. Ook als je moeilijk klaarkomt, is dit de aan te raden vibrator.

De twee grootste nadelen die gebruikers noemen zijn de hoge prijs en het grote formaat van de vibrator.

Hij is inderdaad niet goedkoop. Je bent altijd minimaal €99,- armer. Maar daar krijg je een hoop voor terug, waaronder 2 jaar garantie. En dat is zeldzaam in deze markt.

Als je hem vergelijkt met de Hitachi, betaal je voor de Europe hetzelfde, maar krijg je echt een product dat ontzettend veel beter is.

Als je in ieder geval van plan bent om je vibrator in Nederland te gaan gebruiken en niet op het punt staat om naar Amerika te emigreren. 🙂

Uiteraard blijft het een van de duurdere vibrators. En vergeleken met een designvibrator, betaal je bij de Europe Wand voor de prestaties en niet voor het uiterlijk.

En qua pure kracht en vermogen om je een orgasme te bezorgen, legt elke designvibrator het af tegen de Europe.

Die power krijg je niet in een vibrator gestopt met het formaat van een pocket rocket. Het is een groot ding. Relatief zwaar. En hij heeft ook nog eens een kabel. Dit is absoluut geen vibrator voor op reis.

Uiteindelijk geeft vrijwel iedereen aan dat ze dit voor lief nemen omdat het product in ruil daarvoor erg goed presteert.

Genoeg gewauweld. Laten we kijken wat vrouwen en hun partners die de Europe Magic Wand hebben gekocht, zeggen op het internet.

We hebben geprobeerd om zowel positieve als negatieve ervaringen te verzamelen. En overdreven postieve reviews hebben we zelfs weggelaten.

De vibraties zijn erg netjes en de verschillende standen zijn goed. De kabel is lang genoeg, maar soms toch een afknapper omdat je niet vrij kunt bewegen met de vibrator.

Wat ons wel stoort is de sterke plasticgeur van de massagekop. Je kunt beter een opzetstuk kopen dat minder ruikt, maar die zijn best duur.

Hij werd snel bezorgd en ik ben erg blij met mijn magic wand. Ik had er eerder al eentje uit Amerika. Heb nu geen stroomomvormer meer nodig. 😉

Hij doet het echt verbazend goed en ik heb hem al aan een paar vriendinnen aanbevolen die ook lovend zijn over het ding. Hij is heel makkelijk in gebruik.

De kabel stoorde me in het begin wel maar daar raak je op een gegeven moment aan gewend. Na een paar keer merk je er niks meer van.

Je kan de sterkte makkelijk instellen en op de hoogste stand ga je echt wat meemaken. Het hoge prijskaartje is wel balen en daardoor geef ik hem een ster minder.

Als je nog geen staafvibrator hebt en de 120 euro kan missen, dan kun je hem gerust kopen. Je krijgt er geen spijt van.

Hij doet wat ie moet doen. De knop is een beetje eenvoudig… voelt wat goedkoop aan. Verder helemaal super. Ik beveel hem aan.

Hij is niet goedkoop. Dat was het eerste wat ik dacht. Toch heb ik hem gekocht en ik heb er geen spijt van. Ik gebruik hem ook echt voor mijn rug en natuurlijk in de slaapkamer en voor allebei is hij super.

Hij is erg groot vergeleken met een “normale” vibrator maar als je weet wat voor gevoel hij je bezorgt dan wil je geen andere.

Dat hij gewoon in het stopcontact kan is ook super. Zo'n wankele adapter erbij zoals die Amerikaanse heeft vind ik niks.

Wat het geluid betreft: je hoort hem zeker maar het is te doen. Gezien de prestaties valt het reuze mee.

Ik vind het materiaal van de kop prettig en de verschillende trappen zijn ook erg fijn. Ik kan hem je zeker aanbevelen!!!

Ik heb deze massagestaaf wel eens op tv gezien bij een of ander persoonlijk ontwikkelsseminar of zo. Ik vond het maar een hoop flauwekul.

Nu zag ik hem online en heb ik er wat reviews over gelezen. Vooruit, toch maar besteld.

Ik heb mijn vriendin ermee verrast en die ontplofte zowat toen we hem gebruikten. Top apparaat met verschillende settings. Voor haar en mezelf. Alleen maar aan te bevelen.

Veel mogelijkheden door de verkrijgbare opzetstukken. Perfect voor haar!!! Wel veel duurder maar gaat ook veel langer mee. Gekocht nadat twee andere vibrators dienst weigerden en helemaal top. Als je graag samen toys gebruikt is het een must.

Lisette

Ik was erg blij toen ik mijn seks speeltje met de post ontving, ik had er lang naar uit gekeken. Het was echter wel een kleine teleurstelling toen ik de doos zag.

Sommige vibrators krijg je in een schitterende verpakking, maar deze zat in een simpele kartonnen doos. Maar goed, het gaat natuurlijk om de inhoud.

Ik vind de zes standen heel erg fijn, ik hou wel van wat afwisseling. De trillingen gaan erg diep en geven een heerlijke stimulatie. Het uiterlijk is wel wat klinisch, maar dat mag de pret niet drukken.

Bernadette

Wat een fantastisch apparaat is dit. Het is heel gemakkelijk te bedienen en ik vind de verschillende koppen die je erop kunt zetten erg leuk.

De siliconen dop zorgt er wel voor dat de vibraties wat minder diep gaan, maar ik vind het andere oppervlakte erg stimulerend. Vooral de aanvulling voor interne stimulatie op je G-spot werkt goed.

Ik heb het samen met mijn partner geprobeerd en we gaan het zeker vaker gebruiken. Het snoer is gelukkig lang genoeg om niet in de weg te zitten.

Kim

Je moet beste diep in je portemonnee grijpen voor dit product, maar het is het zeker waard. Ik heb een tijdje gespaard, omdat ik gewoon goede kwaliteit in huis wilde halen.

De zes standen werken goed en het is gemakkelijk schoon te maken. Het enige nadeel is het lawaai dat deze vibrator maakt. Het schijnt dat de Genius nog meer lawaai maakt, dus wellicht dat ik daar nog even mee wacht.

De Europe Magic Wand vs de Magic Wand Original (de Hitachi)

Hieronder gaan we in op de manieren waarop de Europe Magic Wand verschilt van de Hitachi Magic Wand/Magic Wand Original.

Vanaf nu gebruiken we af en toe de afkorting EMW voor de Europe Magic Wand. En de afkorting HMW of MWO voor de Hitachi Magic Wand/Magic Wand Original.

Een langer snoer

De EMW is net als de HMW een vibrator zonder batterijen die je in het stopcontact moet prikken als je hem wilt gebruiken. Maar de EMW heeft een snoer van 236cm en dat is flink wat langer dan die van de HMW die 183cm lang is.

Dit zorgt voor extra gebruiksgemak. En het kan net het verschil uitmaken tussen wel of geen verlengsnoer moeten gebruiken als je aan de slag wilt met jouw Europe Magic Wand.

In ruil voor het ongemak van een stroomsnoer krijg je heel wat power terug bij beide Magic Wands. Maar een langer snoer betekent absoluut minder gedoe.

Zes standjes

Wij zeggen altijd dat de Hitachi drie standen heeft: uit, hard en heel hard. Het is een beest. En soms wil je het gewoon wat rustiger opbouwen tijdens het masturberen.

De Europe Magic Wand is net zo'n beest als de Hitachi. Maar de EMW heeft zes standen zodat je de intensiteit van de vibraties veel rustiger kunt opbouwen.

Stiller Iets minder luidruchtig

Van stil kun je eigenlijk niet spreken bij een Magic Wand, ongeacht of het nou de Europe of de Hitachi/Original is. Maar toch hebben ze geprobeerd om de EMW iets stiller te maken dan de HMW.

En met een geluidsreductie van ongeveer 10dB is ze dat op papier ook gelukt.

Een klein pluspuntje voor de EMW, want in de praktijk zal een volwassene dit verschil vrijwel niet kunnen waarnemen met het ‘blote oor'.

Officiële accessoires

Voor de HMW zijn door Hitachi nooit officiële accessoires geproduceerd. En de twee bekendste, de G-spotter en Wonder Wand, zijn van hard kunststof dat blauw kan afgeven op de witte kop van de vibrator.

De Europe Magic Wand heeft twee officiële opzetstukken: de Genio en de Genius. Allebei gemaakt van zachte siliconen: hygiënisch en de kleur van kop van de vibrator wordt er niet door beïnvloed.

De Genio voegt extra textuur toe aan de kop van de wand terwijl de Genius het mogelijk maakt om de vibrator inwendig te gebruiken en je g-spot te stimuleren. Deze Europe accessoires zijn wel iets prijziger dan die voor de Hitachi.

Europese/Nederlandse stekker

De Hitachi Wand werkt op 110V en heeft een Amerikaanse stekker. Je kunt hem dus alleen gebruiken in combinatie met een omvormer die de spanning omzet van 230V (stopcontact) naar 110V.

De Europe Magic Wand heeft een normale, Nederlandse stekker en kan direct in het 230v stopcontact in jouw woning. Je hebt geen omvormer meer nodig, waar je wellicht een veiliger gevoel bij hebt. Het is in ieder geval wel zo praktisch.

CE-keurmerk

De Hitachi heeft een UL- of ETL- keurmerk dat geldig is voor de VS en Canada. Maar niet aangeeft of het product voldoet aan de Europese richtlijnen voor de veiligheid van een elektrisch product voor de gezondheid, veiligheid en milieu.

Nu worden producten bij al deze keurmerken aan strenge eisen onderworpen. Maar aangezien je in Nederland bent, is het wel zo fijn om een product te hebben dat ook gekeurd is voor veilig gebruik in Nederland.

Veel langere garantie

We schreven al eerder over de teleurstellende garantieperikelen rond de officiële Hitachi Magic Wand. Bij de winkel heb je recht op zes maanden en er is geen fabrieksgarantie buiten de VS en Canada.

Dat doet de Europe Magic Wand veel en veel beter. Je krijgt maar liefst 2 jaar fabrieksgarantie op de EMW, uiteraard bij correct gebruik.

Is de Europe Magic Wand de betere keuze?

Nou… het lijkt er wel op. Nogmaals, hij komt niet uit dezelfde stal als de Hitachi Magic Wand/Magic Wand Original.

De Deense makers hebben voortgebouwd op een succesvol product, waarbij ze alle minpunten lijken te hebben aangepakt en verbeterd.

Het is vooral de fatsoenlijke garantieregeling van de Europe Magic Wand die de vibrator veel aantrekkelijker maakt.

Alle andere verbeteringen waren met de onofficiële accessoires voor de Hitachi Magic Wand ook wel mogelijk, maar dan moest je ook nog dieper in je buidel tasten.

Zowel de EMW als de HMW/MWO zijn serieuze vibrators met een hoop vermogen. Het binnenwerk krijgt dus een hoop te verduren. Overweeg daarom zeker om de Europe Magic Wand te nemen.

Ja, hij is weer iets duurder dan de Hitachi Magic Wand. Maar daar krijg je een hoop functionaliteit en gebruiksgemak voor terug waar je bij de Hitachi makkelijk nog eens €60,- meer voor moet betalen.

Dus in principe bespaar je voor een tientje extra verder juist geld met de Europe Magic Wand.

De Europe Magic Wand kopen

Deze wand vibrator is verkrijgbaar bij:

  1. [acf field='shop-naam-bol'] (tip!)

Deze shops verpakken jouw bestelling in een discrete doos. Je kan ook kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt in de buurt.

Alternatieve vibrators

Ben je op zoek naar een goed alternatief? Wellicht is één van deze iets voor jou.

Ik vind de Europe Magic Wand echt de beste wand vibrator die je kunt kopen. Onder andere vanwege de metalen kern in de kop (diepere vibraties) en de twee jaar fabrieksgarantie.

Veel shops laten je na zes maanden stikken als je vibrator stuk gaat.

De Doxy Massager is ook erg goed, maar niet goedkoper. Als ik dan toch een goedkoper alternatief moet aanwijzen dan zou ik op z'n minst voor de PalmPower Massager gaan. Dan bespaar je drie tot vijf tientjes vergeleken met de Europe Magic Wand.

Vroeger raadde ik de Fairy Turbo aan, maar dat merk is ondertussen Pixey geworden en heeft een hele tijd te maken gehad met veel gebreken in de praktijk tot kortsluiting aan toe.

Voor een sterke wand vibrator met kabel zul je gewoon wat meer moeten uitgeven.