De Doxy Massager: een opwindende wand vibrator

De Doxy Massager is een sterke wand vibrator met een bescheiden maatje. De siliconen kapjes voor de kop zijn afneembaar en daardoor makkelijk schoon te maken.

Te koop bij:

  1. [acf field='shop-naam-bol'] (tip!)

Deze shops verpakken jouw bestelling in een discrete doos. Je kan ook kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt in de buurt.

Je bedient het met de knoppen die op de steel zijn bevestigd waardoor de zachte kop gaat roteren en vibreren en een diepe masserende werking heeft die geschikt is voor je hele lichaam.

Lees hier verder over de voor- en nadelen ervan en de ervaringen van andere vrouwen.

Voordelen van de Doxy Massager

Deze mooie vibrator heeft een aantal sterke punten die maken dat je waar krijgt voor je geld.

Krachtig

Dit speeltje wordt niet voor niets benoemd tot één van de krachtigste op de markt. De kop kan tot wel 9.000 Rotations Per Minute (RPM) draaien. Door de hoge kwaliteit van het product voel je deze trillingen intens tot diep in je lichaam doordringen. Je kunt jezelf of je partner over het hele lichaam laten ontspannen en opwinden.

Verschillende standen

Er zijn tien verschillende standen beschikbaar die maken dat je de vibrator precies kunt laten doen wat jij wilt. Je kunt een constante trilling maken op zowel lage als hoge frequenties of je laat het speeltje zelf afwisselen tussen variabele snelheden. Deze sex toy leent zich ideaal voor leuke en spannende experimenten.

Hoge kwaliteit

Zoals gezegd is deze sex toy van een hoge kwaliteit. Dit komt onder andere door het hypo allergeen materiaal dat met medische kwaliteit is gemaakt. Dit zorgt voor een volledig veilige ervaring die overigens erg zacht aanvoelt. Hiernaast zit er een snoer aan vast die wel drie meter lang is. Dit is voor vrijwel elk huishouden lang genoeg om geen verlengsnoer te hoeven gebruiken.

Meerdere uitgaven

Deze vibrator ziet er erg mooi uit en is in vier verschillende kleuren beschikbaar. Je kunt het in het paars, zwart, roze en wit aanschaffen. Hiernaast is het erg handig dat de Hitachi Wand accessoires er ook oppassen. Je kunt dus van beide merken genieten.

Zitten er nadelen aan de Doxy Massager?

Voordat je overgaat tot aankoop, is het belangrijk om de volgende punten in acht te nemen.

Niet voor inwendig gebruik

Ben je op zoek naar een vibrator voor inwendig gebruik? Dan kun je beter elders kijken. Deze sex toy is ervoor gemaakt om gebruikt te worden over je hele lichaam, maar niet om in te brengen. Bedenk je goed welke eigenschappen je graag wilt van je vibrator en gebruik deze alleen voor uitwendig gebruik.

Snoer nodig

Aan dit speeltje zit een drie meter lang snoer vast die nodig is voor gebruik. Het product is dus niet op te laden en draadloos te gebruiken. Dit betekent dat het ook niet waterdicht is en niet in bad of onder de douche kan worden gebruikt. Het snoer is wel zo lang dat veel vrouwen hier weinig last van ervaren.

Hard geluid

Iets wat direct opvalt wanneer je de Doxy Massager aanzet is het geluid. Hoe harder je de trillingen zet, hoe meer lawaai er vanaf komt. Het is daarom belangrijk dat het huis leeg is als je ervan wilt genieten. Houd wel in gedachten dat het bijna onmogelijk is om een masserende vibrator te vinden die stil is, het geluid is bijna niet te voorkomen.

Ervaringen van andere vrouwen

Wat zeggen andere vrouwen over dit speeltje?

Linda

Ik vind het een heerlijk apparaat dat makkelijk te bedienen is. Door de grote knoppen kan ik, zeker als ik er een beetje in zit, simpel een andere frequentie aanzetten. Wanneer je het aanzet begint het wel meteen op een hoge frequentie en dat is wat jammer. Ik houd van een langzame opbouw. De trillingen gaan wel echt heel diep en dat voelt heerlijk.

Paulien

Wat ik fijn vind is dat het product groot is, maar niet al te zwaar en dat het zo makkelijk schoon te maken is. Wat ik minder fijn vind is dat ik het echt alleen kan gebruiken als er niemand in huis is en dat het niet waterdicht is. Het intense gevoel dat het me geeft maakt het het wachten echter wel waard.

Rianne

Het eerste dat me opviel is dat de buitenkant zo zacht aanvoelt en dat het toch heel doordringend kan zijn. Ik gebruik dit speeltje voornamelijk met mijn partner en dat is echt geweldig. Hij vindt het heel leuk om me in complete extase te brengen en daarvoor hoeven we niet eens tot de hoogste

stand te gaan.

De Doxy massager kopen

Je kunt de Doxy massagers discreet bestellen bij:

  1. [acf field='shop-naam-bol'] (tip!)

Deze shops verpakken jouw bestelling in een discrete doos. Je kan ook kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt in de buurt.

Alternatieve vibrators

Tot slot kun je nog een kijkje nemen bij deze twee alternatieve vibrators ter vergelijking.

Europe Magic Wand

De Europe Magic Wand is eveneens een masserende vibrator waarbij de kop er vanaf kan. Dit maakt het schoonmaken wat makkelijker. Het snoer is ook wat korter en er zitten groeven in de kop. Er zijn zes standen beschikbaar.

Het product is wat zwaarder en kan net zo diep tot iets dieper gaan qua vibraties. De prijs is ongeveer gelijk.

Fairy Turbo

De Fairy Turbo ziet er qua opzet hetzelfde uit als de Doxy Massager, maar heeft een ingebouwde koeling. Het snoer is iets korter en er zitten groeven in de kop. De rotaties kunnen een hogere RPM halen, maar het apparaat zelf is lichter waardoor de trillingen minder diep gaan.

Het heeft een schuifknop voor de frequenties en geeft daarmee toegang tot meer standen. Tot slot is het iets goedkoper.