Comet II Wand vibrator: redelijk wat power in een hip jasje

Deze flitsende sex toy is niet alleen schitterend vorm gegeven, maar straalt ook speelsheid uit, variatie in diverse soorten genot en wordt vast en zeker welkom gehouden op veel vrouwelijk nachtkastje.

Helaas nog niet verkrijgbaar in Nederland.

Kijk eens naar de Europe Magic Wand voor een krachtig alternatief van goede kwaliteit.

Bij de eerste aanblik van de Comet II Wand vibrator van het merk Jopen heb je al zoiets van ‘Wow!' Dit speeltje mag gezien worden! De Comet II Wand is er in verschillende kleuren en altijd van die leuke, vrolijke zoals sprekend helderblauw, knalroze en lavendel.

De prachtige vorm biedt al veel genot, alleen al om naar te kijken. Verder zorgt deze speciale vorm voor een intens plezier van de G-spot. Aan het ene uiteinde bevindt zich een grotere knop waarna de toy een draai maakt met een subtiele glooiing erin verwerkt.

Aan het andere uiteinde bevindt zich de knop om de vibrator aan te zetten, vervolgens traploos af te wisselen tussen de verschillende standen en uit te zetten door middel van enkele seconden langer.

Deze sex toy heeft maar liefst 7 standen en is oplaadbaar via USB. Alle 7 standen zijn verschillend, waarbij er enkele een pulserende beweging maken en andere bijvoorbeeld weer een golvende. Variatie genoeg!

De lengte van deze vibrator is 12 centimeter, de maximale diameter is 3 centimeter. De materialen zijn siliconen, metaal – voor de knop – en ABS.

De luxueuze herbruikbare verpakking zorgt ervoor dat je hem keer op keer als cadeautje voor jezelf zal zien. Jouw speeltje berg je telkens stevig op in het voorgevormde piepschuim, waardoor het geen onaangename beschadiging kan oplopen, stel dat er per ongeluk iets zwaars op de doos terecht zou komen. Bovendien is het materiaal van de Comet II niet buigzaam en behoudt het product zijn vorm.

Voordelen van de Comet II Wand vibrator

Doordat dit bijzondere sexspeeltje oplaadbaar is via een USB-aansluiting, is het een welkome metgezel op reis. Stel dat je toch moet opladen, dan kun je na slechts 4 uur alweer doorgaan met genieten!

Dit genotsproduct ligt heerlijk in de hand en is gemakkelijk te bedienen. Het heeft een mooie vorm en is verkrijgbaar in 3 sprekende kleuren.

Deze toy is waterdicht en spoel je daarom met gemak onder de kraan schoon. Je kunt hem overal in huis gebruiken, zelfs in de badkamer.

Ondanks zijn krachtige bewegingen is dit speeltje relatief stil. Het materiaal is hoofdzakelijk siliconen, wat deze sex toy zacht laat aanvoelen. Daarmee ben je meteen verzekerd van veilig materiaal, dat niet zomaar vervormt of los zal laten.

Zitten er nadelen aan de Comet II Wand vibrator?

Voor iemand die het gevoel wil hebben van een grote krachtige stimulator, kan beter even verder kijken. De Comet II Wand vibrator is meer iets voor de beginner of ter aanvulling op andere genotsproducten. Het is dan ook even wennen, maar weet je eenmaal hoe je dit ideale speeltje het beste kunt gebruiken, dan verlang je allang niet meer naar beter, sneller of groter.

Doordat het gedeelte waar je normaal gesproken vasthoudt smaller is dan de rest van de toy en dat het product ook van een kortere lengte is, glijdt deze – vooral bij gebruik van een glijmiddel – makkelijker uit je handen weg. Tegengesteld is dat, wanneer je geen glijmiddel gebruikt, het speeltje door zijn gedraaide vormgeving lastig naar buiten te halen is.

Ervaringen van andere vrouwen

De Comet II Wand vibrator wordt enigszins klein bevonden. De grote bolling aan het uiteinde wordt daarentegen als zeer prettig ervaren en ook de heldere kleuren spreken meerdere vrouwen aan. Het gemakkelijke opladen, via USB, is een zeer welkome bijkomstigheid.

Dat dit speeltje snoerloos is, wordt beslist gezien als positief punt en dat het alweer binnen enkele uren is opgeladen helemaal.

Sommige vrouwen vinden dat dit genotsproduct net niet voldoende kracht heeft in zijn bewegingen en stappen over naar een andere stimulator of vibrator. Weer anderen genieten volop van de 7 verschillende standen en ontdekken steeds meer plezier door de bijzonder vormgeving van het gehele product.

Tijdens het samenzijn met een partner was voor veel vrouwen de pret snel verdwenen bij het heen en weer bewegen van de Comet; dit geeft nog weleens stroefheid wat de partner – vanzelfsprekend – niet voelt. Er is dus altijd een grote mate aan soepele bewegingen geboden. Om die reden leent dit product zich dus niet voor de leek op seksueel gebied.

De Comet II Wand kopen

Deze vibrator is helaas nog niet verkrijgbaar in Nederland.

Alternatieve vibrators

Heb je toch je bedenkingen over de Comet II Wand? Kijk dan ook eens naar de volgende wand vibrators.

De Fun Factory Delight

Deze vibrator heeft een wel heel aparte vorm die ontworpen is om je clitoris en g-spot tegelijkertijd te stimuleren. De Fun Factory Delight is verkrijgbaar in meerdere hippe kleuren en wordt geleverd met een harde case om hem in te bewaren.

De Doxy massager

Een ander alternatief is de Doxy Massager. Deze is allereerst al voorzien van een snoer, waardoor je altijd een stopcontact in de buurt moet hebben. Daarentegen is dit snoer maar liefst 3 meter lang en heb je bijna niet in de gaten dat jouw toy aan een snoer vastzit.

Het is wel een clitorisvibrator voor uitwendige stimulatie. En niet inwendig voor je g-spot. Je kunt hem natuurlijk wel gebruiken in combinatie met een dildo.

De Doxy wordt door veel vrouwen gezien als één van meest krachtige genotsproducten. Verder heeft de Doxy verschillende knoppen om te bedienen en tegelijkertijd slechts 2 standen, terwijl de Comet er 7 heeft.

Daar tegenover staat weer dat je bij de Comet door middel van één knop alle standen dient te regelen. Een ander verschil is dat dit tweede alternatief erg veel geluid maakt.