De PalmPower: een robuuste wand vibrator

De PalmPower vibrator van BMS Factory biedt je een uiterst krachtig genot, waardoor al je zintuigen worden geprikkeld. Naast de plekken waarvoor je dit ideale speeltje zal gebruiken, pas je zijn massagewerking ook gemakkelijk toe bij stijve spieren en gewrichten in de rest van je lichaam.

  1. [acf field='shop-naam-bol'] (tip!)

Deze shops verpakken jouw bestelling in een discrete doos. Je kan ook kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt in de buurt.

Dit product heeft een subtiele drukknop om het apparaat in te schakelen, daarnaast zijn er twee standen voor de snelheid. De afmetingen van het apparaat zijn 19,5 x 4 cm (lengte x breedte), de maximale omtrek is 13 cm.

Dankzij het zachte materiaal ligt deze sex toy prettig in de hand en is deze waterdicht waardoor de PalmPower dus op meerdere plaatsen in huis te gebruiken is.

Voordelen van de PalmPower

Doordat deze vibrator zeer krachtig is in zijn trillingen, bereik je sneller het gevoel van een orgasme dan tevoren. Bovendien kun je je favoriete sex toy op verschillende snelheden laten draaien. De bewegende kop brengt je op een nog hoger genotsniveau en laat je geheel nieuwe ervaringen opdoen. Ook voor vrouwen die normaal gesproken niet zo snel of moeite hebben met klaarkomen, is dit sex speeltje een ideale manier om het eigen lichaam beter te leren kennen.

Met dit fijne product in de hand houd je goed de controle over de plekken waar je de massager gebruikt. Tegelijkertijd voel je geen harde trilling die je hand aan het slapen maakt maar worden de schokken opgevangen door het zachte materiaal aan de buitenkant.
Naast de zachte maar sterke materialen die gebruikt zijn, ben je ook nog eens verzekerd van een ftalaat- en latexvrij product.

Je hoeft er nooit rekening mee te houden dat de vibrator niet voldoende is opgeladen; je steekt de stekker in het stopcontact en de PalmPower werkt.

Voor deze krachtige, zachte en vooral snelle vibrator bestaan er meerdere soorten opzetstukken, die zorgen voor nog meer plezier. De opzetstukken zijn gemaakt van 100 procent siliconen, wat hun flexibel maakt en dus zeer wendbaar in hun bewegingen.

Onder de zachte kop bevindt zich een metalen behuizing, die het elektronische gedeelte van de PalmPower beschermt. Bij gebruik van de losse opzetstukken, haal je de zachte kop van het product en klik je het gewenste onderdeel op die plek.

Ook mooi meegenomen is de heldere kleurstelling van dit fijne product. Omdat het geen zachtroze betreft, wordt deze massager al snel gezien als krachtig, eerder dan het alternatief waar pastelkleuren zijn gebruikt.

Verkrijgbaar bij bol.com...

https://www.youtube.com/watch?v=NVGqcRDfYzA&t=16s

Zitten er nadelen aan de PalmPower vibrator?

De PalmPower vibrator kent ook enkele nadelen. Eén daarvan is dat het product niet snoerloos is. Je moet dus altijd een stopcontact in de buurt hebben. Daarnaast is het zo dat wanneer je dit sex speeltje in de badkamer gebruikt, je altijd alert moet zijn op brand- of shockgevaar.

Een ander nadeel is dat er slechts twee snelheden aanwezig zijn maar vergelijkbaar bij de kracht van deze vibrator, vormen de extra snelheden vaak eerder een overbodige luxe dan een nadeel.

Ervaringen van andere vrouwen

Met de krachtige trillingen van deze sex toy wordt het harde geluid soms als minder prettig ervaren. Weliswaar neemt het genot al snel de overhand en stoor je je er niet meer aan.
Ook samen met de partner is het puur genieten, al zeggen zij zelf.

Door de PalmPower voor meerdere doeleinden te gebruiken, is de partner ook gebaat bij de aanschaf van dit fijne speeltje. Een apart massage apparaat is bijvoorbeeld al snel overbodig, zoals een infraroodlamp of ander product dat zorgt voor ontspanning van het lichaam. Deze massager is multifunctioneel!

Het snoer is in de meeste gevallen geen echt obstakel, tenslotte is dit maar liefst 2,5 meter lang. Omdat deze massager niet hoeft te worden opgeladen, spreekt het veel vrouwen aan om dit product aan te schaffen.

Wat nog meer als positief wordt gezien is de vorm en de afwerking. Deze vibrator ligt goed in de hand en de kop is zo wendbaar dat het product zich gemakkelijk in allerlei openingen en dergelijke beweegt. Merendeel van de vrouwen raden deze sex toy dan ook van harte aan.

De PalmPower vibrator kopen

Je kunt de PalmPower discreet bestellen bij:

  1. [acf field='shop-naam-bol'] (tip!)

Deze shops verpakken jouw bestelling in een discrete doos. Je kan ook kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt in de buurt.

Alternatieve vibrators

Een alternatief voor de PalmPower vibrator is de Doxy Massager, die drie gevoelige knopjes aan de buitenkant heeft. Dit kan als nadeel worden gezien, doordat je deze eerder per ongeluk indrukt.

De vorm is bijna hetzelfde als die van de PalmPower en de kenmerken zijn evenzo krachtig en multifunctioneel te noemen. Toch verschillen de vibrators wel degelijk van elkaar. Waar de één alleen al veel zachter aan de buitenkant is, kan de ander nog weleens makkelijk uit de handpalm wegglijden.

En dan gaat het in de laatste plaats zeker niet over de PalmPower.

Een tweede alternatief is de Fairy Charge. Het grote verschil is dat deze sex toy snoerloos is; opladen is dus noodzakelijk. Niet iedereen heeft een plek om de massager vrij neer te zetten, waardoor dit opladen soms als obstakel wordt gezien.

Andere verschillen zijn te vinden in de vorm en de breedte van het product. De Fairy Charge is korter en breder dan de PalmPower, wat maakt dat deze sex toy prima is voor de vrouw met iets kleinere handen.

Maar heb je liever een daadwerkelijk krachtig speeltje in handen, dat tegelijkertijd zacht en stevig aanvoelt, kies dan voor de PalmPower vibrator van Swan.