Fleshlight: super seksspeeltjes voor mannen

De Fleshlight bestaat al meer dan 22 jaar. Het basismodel is nog altijd een kunstvagina verstopt in een achterlijk grote plastic nepzaklamp.

Zo zou echt nooit iemand vermoeden dat je een seksspeeltje in de la hebt liggen als puber of kerel. Kuch.

Als overkoepelend merk heeft Fleshlight nu gelukkig ook een paar subtielere behuizingen voor je favoriete masturbatiehulp.

Wat is een Fleshlight?

De klassieke Fleshlight is een kunstvagina of kunstanus. Een seksspeeltje voor mannen om mee te masturberen, kortom een masturbator.

Je kunt de Fleshlight met je hand(en) over je penis heen en weer bewegen voor een heerlijk gevoel. Maar je kan de Fleshlight ook vastklemmen en gebruiken door een stotende beweging te maken net alsof je neukt.

Daarnaast is een Fleshlight met vaginasleeve ook best realistisch als je zelf ook opgewonden raakt van beffen of je tongtactieken wil oefenen. Oogjes dicht en leef je uit.

De Fleshlight versus andere masturbators

Masturbators bestonden al langer, maar het was allemaal een beetje rukspul (pun intended) van vervelend plastic. Niet echt lekker.

Het vernieuwende aan de Fleshlight was destijds (en nu ook nog eigenlijk) de gepatenteerde Real Feel Super Skin. De Fleshlight voelde als eerste masturbator erg zacht en “vlezig” aan. Het komt gewoon dicht in de buurt van het echte werk.

De standaard Fleshlight is verkrijgbaar als vagina of als anus. Vroeger kreeg je ze ook standaard als mond of als neutrale gleuf zonder anatomische kenmerken.

Hoe gebruik je een Fleshlight?

Hoe werkt een Fleshlight?

Welke Fleshlight moet ik kiezen?

Het merk Fleshlight biedt tegenwoordig veel meer aan dan alleen de standaard Fleshlight zoals ze die hadden in de beginjaren.

Het is helaas niet overzichtelijker geworden. Man, man, man wat heb ik een hekel aan bedrijven die niet gewoon een overzichtelijk productaanbod kunnen hanteren.

Ik heb een poging gedaan om alles op een rij te zetten op de pagina “Welke Fleshlight moet ik kiezen?”.

Hoe voelt een Fleshlight?

Een Fleshlight is gemaakt van gepatenteerd Real Feel Super Skin. Een mooie naam voor een geheime formule van synthetisch rubber.

Een Fleshlight is lekker zacht. Vooral de buitenkant van een Fleshlight vagina of anus voelt lekker vlezig aan omdat het materiaal daar dikker is.

Voelt lekker vlezig aan. En het is erg lekker om je lul erin te pleuren.

Hoe diep is een Fleshlight?

Er zijn verschillende soorten Fleshlights die allemaal een ander formaat hebben.

Hieronder een overzicht van de diepte van elk type Fleshlight.

Fleshlight Classic

xx cm

Houdt er rekening mee dat bij de ingang van elke Fleshlight het materiaal dikker is. Dus daar raak je in principe nog een centimetertje extra van je penis aan kwijt voordat je echt in de tunnel van de Fleshlight zit.