Alle speeltjes uit aflevering 3 van Sex Academy

 

Het lang verwachte seks speeltjes item is eindelijk gearriveerd met aflevering 3 van Sex Academy met Goedele Liekens en Nicolette Kluijver.

Vier van de zes stellen gingen stuk voor stuk met Nicolette naar binnen bij een kleine seksshop op de wallen in Amsterdam. De andere twee stellen? Dat lees je straks.

Een seks toy is een perfecte manier om je seksleven extra of nieuw leven in te blazen. Of je nu single of samen bent.

Dildo of vibrator?

Het eerste dat me opviel is dat niemand het verschil weet tussen een dildo en een vibrator. Het feit dat er mensen zijn die in Google “trillende dildo” intikken, spreekt boekdelen.

Een dildo is een speeltje in de vorm van een penis. That's it. Gemaakt van plastic of siliconen. Hard of middelhard en bedoeld voor penetratie van de vagina of anus.

Een vibrator is daadwerkelijk een trillende dildo. Maar dat noemen normale mensen dus een vibrator. Een penisvormig speeltje met een ingebouwde motor die zorgt voor vibraties waar je erg veel plezier aan kunt beleven.

Alexandra en Vincent

Toch wel het meest koddige stel dat er tussen zit. We ontdekken dat de moeder van Alexandra ook een vibrator heeft in de vorm van een trillend eitje met een handvat. Apart.

Ze bekijken de We-Vibe 3 (we zijn ondertussen bij 4): een vibrator die gemaakt is om samen te gebruiken tijdens de seks. Een helft stimuleert de clitoris aan de buitenkant van de vagina. De andere helft zit tijdens de seks in de vagina en masseert zowel de g-spot als de penis van je partner. Ervaringen met deze vibrator zijn overigens wisselend en sterk afhankelijk van je persoonlijke anatomie tussen je benen.

Het is duidelijk dat Vincent niet zit te wachten op kunststof concurrentie van een ‘grote' dildo of vibrator. Dus kiezen ze voor een lullig stel trilvingers. Een klein handschoentje voor je wijsvinger en middelvinger met een externe batterij eraan vast met een kabeltje.

Het product viel erg tegen. Alexandra voelde er niks van en ze had de indruk dat Vincent niet zo goed wist hoe hij het moest gebruiken. Dit soort producten zijn ook erg kansloos. Ze gaan snel stuk of trillen zo zacht dat je er niks van merkt. Erg zonde dat het programma juist een stel dat wel een oppepper kon gebruiken met zo'n slecht product laat weglopen. Zo komt Alexandra nooit aan haar trekken.

Dan was een gratis (!) gokje wagen met de We-Vibe veel beter geweest.

Omar en Bernice

Opnieuw een stel dat zegt dat ze geen trek hebben in dildo's… terwijl ze voor een gigantisch rek met vibrators staan. Pfff…

Ze gaan voor een vibrerende cockring of penisring met konijnenoortjes voor de clitoris. Zelfs Nicolette merkt op dat ze een vibrator van honderden euro's kunnen uitzoeken, maar kiezen voor een trillende ring van €12,50. En toch laten ze deze twee druiloren met het product de deur uit lopen. Anders krijgen we geen goede tv natuurlijk.

Ondanks dat de seks wel anders voelde, was het niet hun ding. Zonder cockring vonden ze fijner, maar wellicht gaan ze er meer mee doen tijdens het voorspel in plaats van tijdens de seks.

Laura en Roy

Ook hier weer geen trek in dildo's. Het is echt ernstig hoe mensen tegen GEWELDIGE seks toys aankijken. Ze weten echt niet wat ze missen.

Ze krijgen een vibrator in handen die een kloon is van de We-Vibe. Hij heeft een ronde afstandsbediening zodat Roy hem kan gebruiken om Laura driftig te teasen.

Hij was in ieder geval goed bevallen.

Cindy en Richard

Richard wordt naar buiten gestuurd omdat hij altijd het heft in handen heeft als het aankomt op het in huis halen van sexspeeltjes. De ouwe snoepert.

Cindy en Nicolette bekijken een ‘stotende' vibrator die niet alleen trilt maar ook naar voren en achteren beweegt. Maar dan krijgt Cindy de G-Vibe in handen. En dat wordt hem.

Later in de aflevering zien we een korte clip van Cindy, doodmoe doch euforisch. Ze had maar liefst 15 orgasmes gekregen in een uur tijd. Nou… toen werden alle oortjes in het leslokaal wel erg rood.

Niemand kon het zich voorstellen. En dat zegt meteen ook alles over het volk in dit programma.

En de andere twee stellen?

Die mochten iets kiezen van een tafel in de studio. De mannen mochten iets uitzoeken waarvan ze dachten dat hun partner het kort daarvoor in het geheim had uitgekozen. De voorwerpen varieerden van een flesje massageolie tot en met een gigantische zwarte dildo waar je de Hulk mee buiten westen kan meppen.

Delisa en Mathijs

Matthijs dacht dat Delisa had gekozen voor de massage olie. Dat bleek niet zo te zijn. Er werd druk gegrapt over de gigantische zwarte black Mamba dildo. Och wat hadden we toch weer een pret.

Maar nee, ze had gekozen voor de trillende cockring. Want van plastic dildo's of vibrators hoeft ze niets te hebben. Klinkt bekend!

Maar een extra tinteling leek haar wel fijn. Vandaar, de ring.

We hebben wederom een stelletje avonturiers in de studioo hoor. Ik snap best dat je niet meteen met zijn twaalven een orgiekamer induikt en dat iedereen elkaar in hun reet gaat neuken. Maar kom op mensen. Wat een faal.

Feline en John

Feline had gekozen voor de massagekaars. Een kaars die zorgt voor warme tot hete massageolie wanneer je hem aansteekt.

Goedele spreekt

Goedele laat weten dat een speeltje niet ineens zorgt voor vuurwerk, maar zorgt voor een speelser seksleven. Voor plezier, iets waar we allemaal wel wat meer van kunnen gebruiken in bed.

Het oordeel

Ondanks dat we niet helemaal weg zijn van de G-Vibe die Cindy heeft uitgekozen, is ze wel het slimst geweest. Met een product dat verkrijgbaar is vanaf €84,90 heeft zij het meeste voordeel gehad uit deze speeltjes aflevering.

De andere koppels hebben deze kans om een dure vibrator van topkwaliteit op de kop te tikken helemaal verprutst. Zonde.

Het blijkt maar weer dat deze creme de la creme van seksend Nederland, zoals Goedele ze noemt, echt geen idee hebben van wat lekker is en wat er allemaal mogelijk is op seksgebied.

Juist bij stelletjes die niet tevreden zijn over hun seksleven, kan een geschikt speeltje wonderen doen. Vooral voor de vrouwen die, laten we eerlijk zijn, toch het vaakst de sjaak zijn
als het op seksgebied aankomt, kan een product als een kwalitatief goede vibrator een wereld van verschil maken.

De makers van Sex Academy hebben hier de bal snoeihard laten vallen. Had de kandidaten geadviseerd over een goed product en ze niet zomaar iets sufs laten uitzoeken.

Zucht…

In de volgende aflevering komt een stevige zweep aan bod. Wie weet brengt dat beterschap.